2009-07-14, 20:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Cytat:
Napisane przez nienna
Dziękuję bardzo za użycie kodu 
A co do zwrotu to nie sądzę, żebyś chciała odesłać emili bo jest naprawdę bardzo ładna  a pasek zawsze można skrócić(albo kupić inną szarą torebkę i paski podmienić  ). Jeśli wpłacisz pieniądze jutro rano to torebkę będziesz miała już we wtorek, bo z tego co pamiętam, to jak dostaną kasę do 13 to wysyłają paczkę w ten sam dzień.
|
mialas racje, torebka przyszla dzisiaj no i tak jak mowilas nie mam wcale zamiaru jej zwracac 
ciekawostka - emilka na mnie (158cm) przy tym wzroscie spodziewalam sie, że będzie wisiec do kolan ale nie jest źle, do mojego stylu pasuja dluzsza, noszę się bardziej mlodziezowo, więc nie będe jej duzo skracala.
Jak ktos wyzszy ode mnie i ma podobny styl to mysle że obejdzie sie bez skracania 
(zdjecia zlej jakosci ale juz sobie odpuscilam jej fotografowanie- ma mase zdjec, a taki obraz jej na 158 mysle że sie przyda )
I wklajam tą fioletowa- ma malo zdjęc wolalabym dluzszy pasek...
a tak wogole co o niej myslicie dziewczyny...?
szczerze wydawala mi się ladniejsza (myslalam że jest mniejsza a mniejsza ma swoj urok, wygladalaby jak portfelik...) zastanawiam się czy jej nie odeslac
|
|
|