Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 17:35   #865
201604211128
Konto usunięte

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez maraqjowa Pokaż wiadomość
Przed jednym zakupem nie udało mi się jednak uchronić i dziś z radością prezentuję moją maleńką aktualizację, za to z absolutnego szczytu listy marzeń. Zakochałam się bez pamięci i mam obok Nu swój drugi nr1
Zazdroszczę bardzo black orchid
Cytat:
Napisane przez Pearl78 Pokaż wiadomość

Aktualizacja przy okazji, że dziś tu wpadłam.
Doszły : wypragnione Louve- przepiękne migdały, choć na początku czuję olejek do ciasta, natomiast zapach rozwija się wspaniale ( dziękuję Aniu)
Cristobal- kiedyś daaaawno sprzedałam bez zastanowienia, ale lubię wracac i , znów dzięki ANI miałam taką okazję.
Tumulte- to również nabytek dzięki Ani... staram się przekonac, kiedyś lubiłam bardzo, teraz wydają mi się nieco za słodkie
Kadzidło Williamsona- brak słów, wiedziałam ,że się zakocham.
Eau Mega- tu się trochę zawidołam , bo po pierwsze zawartość perfum we flakoniku wydaje mi się mniejsza niż to zostało podane w opisie aukcji a po drugie zapach jest bardziej gruszkowy niż przypuszczałam. Może się podobać, ale nie jest to jakaś rewelacja.

Tyle!
A na co jeszcze poluję:
Wanted
Sensi ( tu wolę nie zapeszać)
Gucci Envy, Envy Me i Envy Me 2. ( mają to coś)
ładna aktualizacja... kiedyś lubiłam wilczycę... ale ładna jest, nie ma co
Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Moja aktualna kolekcja

Boss Intense - Hugo Boss 30 ml ( pół flakoniku) Edp
Emporio Diamonds Intense - Giorgio Armani 30 ml ( 3/4 flakoniku) Edp
Euphoria - Calvin Klein 30 ml (prawie cały flakonik, zaledwie kilka psiknięć ) Edp + balsm do ciała 100ml
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka 50 ml (cały flakonik, nowy nabytek) Edp

A to jest moja aktualizacja - nowe BC (z flaszki pachnie wspaniale - Sabb dziękuję za doradzenie, a Red za załatwienie odlewki ) - w flaszce jest 15 ml.
201604211128 jest offline Zgłoś do moderatora