Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Analizy kosmetyków do włosów (bez dyskusji i komentarzy)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-17, 15:56   #214
agison
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki do włosów - analizy, opinie, ciekawostki dla kręconowłosych

Profi, Czekoladowa maska do włosów z ekstraktem z kakaowca i filtrem UV

sqad: Aqua, Cetostearyl Alkohol (emolient), Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (humektant, zmiękczacz, antystatyk), Cetrimonium Chloride (antystatyk), Cyclomethicone (cykliczny silikon, odparowuje z włosów), Fragrance, Glycerin (humektant), DMDM Hydantoine, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Buthylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben (and) Izobutylparaben (konserwanty), Hydrolyzed Silk Protein (hydrolizowane proteiny jedwabiu), Ethylhexyl Methoxinnamate (filtr UV), Theobroma Cacao Extract (ekstrakt z kakaowca), Citric Acid, Citronellol, Linalool, Limonene (zapachy), CL 16255, CL 19140, CL 42090.

Sqad nie rzuca na kolana, więc mam zamiar stosować ją jako bazę do wzbogacania. Poza tym liczę że, zgodnie z obietnicą producenta, pogłębi mój kolor włosów i ochroni je przed blaknięciem. Czy się sprawdzi - zobaczymy ps. ślicznie pachnie ... z trudem powstrzymałam TŻta bo by mi ją zjadł

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując