2006-07-28, 12:23
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.
|
Nieaktualne
NIEAKTUALNE
-----------------------------------------------------------------------------
WYMIENIONE:
madulka
płyn Bioderma Sensibio H2O - ubytek ok. 15% z 250 ml
kinga
maska do włosów UNA - opakowanie 500 ml, zostało ok. 350 ml,
Aussie 3 minute miracle reconstructor - pojemność 250 ml, raz odrobina wyciśnięta, niestety ma orzechowy zapach i to mi przeszkadza, mam z Aussie maseczkę 3 minutową do włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona,
amupłka L'oreal SHINE BLONDE do włosów blond i rozjaśnianych
neonka
Dolce Vita Dior 16 ml w zastepczym atomizerku
Agia
UNA rolland Intensive Protein Treatment - Intensywna Kuracja Proteinowa do włosów po zabiegach chemicznych pojemność 250 ml, ubytek ok. 30%, piękny owocowy zapach,
oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy, po czym znalazłam drugie opakowanie, które mi się zapodziało, a że oliwka jest potwornie wydajna, to nie zużyję obu,
onka
Avene Ystheal+ pod oczy - pełnowymiarowy 15 ml, uzywany tydzień czasu, niestety powód pozbycia się jak wyżej, mam podraznione oczy i skóre wokół, nawet z makijazu muszę teraz zrezygnować, nabyłam 2 kremy pod oczy łagodzące i tylko tych moge teraz uzywać, ważny do końca tego roku.
aniielica
cień Gosh w odcieniu Gold Dust
ok. 80 ml odzywki do włosów Wella SP 30 sec cream, czyli więcej niz połowa standartowej wielkości - odzywka 30-sekundowa, szybkie i efektywne działanie, kupiłam sobie SOS L'oreala i tej juz nie potrzebuję, odżywka jest w zastepczym opakowaniu
amupłka L'oreal Power Volume do włosów cienkich nadająca objętość
cheer
In Love Again YSL - 100 ml z malutkim ubytkiem w granicach 2-3 ml, kartonik, niestety alergia nie pozwala nosić 
IlonaMarianna
nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 - czyli zmrozonej srebrzystej bieli - odsypię połowę swojego pudru, czyli ok. 2,5 -3 g, bo jest diabelnie wydajny
Edytowane przez Madlaine
Czas edycji: 2006-08-09 o 15:10
|
|
|