Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-20, 08:22   #1469
demonik
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część VIII

Cytat:
Napisane przez evee Pokaż wiadomość
Castelbajac EDP..
Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
No nie może być Ja też
Napiszcie coś więcej o tym zapachu Drogie Koleżanki . Ja go nie znam, ale jestem szalenie ciekawa, co kryje w sobie takie "nadmuchane" opakowanie .

Cytat:
Napisane przez Toccata Pokaż wiadomość
GLobalnie daję szansę Cristobalowi edt. Gdybym powiedziała, że to brzydki zapach, zełgałabym jak pies. Ale brakuje mu czegoś, pewnie tego pazura, który tak zachwalano w wątku o Cristobalu i Lalique.
No pazur ma, owszem, ale edp. A edt... no nie wiem
Według mojego nosa różnica jest bardzo subtelna i czuć ją tylko na początku - woda toaletowa jest nieco ostrzejsza. Przy czym obie wersje - edt i edp - mają te same nuty zapachowe . Szukałam informacji na ten temat i wszędzie było to samo. Więc może jest to jedynie kwestia proporcji w nucie głowy? Po pewnym czasie zapachy te są identyczne, ostatnio zrobiłam nawet test mężowi podsuwając mu rękę pod nos i pytając "co to?" . Bez chwili zastanowienia powiedział, że Cristobal .

Dla mnie obie wersje Cristobala są pazurzaste i kocham je od lat, dlatego jeśli chciałabyś się pozbyć swojej flaszki Toccato, to możesz śmiało do mnie pisać .

---

A pachnę dziś Magie Noire z próbki od Neonki i muszę przyznać, że to luksusowe mydełko podoba mi się coraz bardziej . Zapach znam i kojarzę z wieloma osobami, ale nie wiedziałam, że to "TO" . Aha - nie jestem ani w podomce, ani w klapeczkach z puszkiem .

---

Witaj Dallale!

Edytowane przez demonik
Czas edycji: 2006-09-20 o 10:36 Powód: literówki :o
demonik jest offline Zgłoś do moderatora