Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półka ***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-24, 18:49   #47
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Porcelain jest dla mnie ciut za ciemny, natural ivory używałam latem gdy byłam lekko opalona słońcem i samoopalaczem. Natural Beige to kompletnie nie moja bajka Innych nie testowałam. Na całej twarzy testowałam tylko raz, ładnie się wtopił i trochę rozjaśnił ale i tak wyglądałam jak w masce, kolor twarzy strasznie odrywał się od reszty (inna tonacja, za ciemny).
Wiesz co, to w takim razie, ja bym zaryzykowała z tą IsaDorą Nie wiem na ile ją wyceniasz i co za co byśmy powymieniały, ale po głębszym zastanowieniu od Ciebie mogłabym jeszcze wziąć coś z tego (oczywiście nie wszystko, to tylko ewentualne ewentualności )
Oriflame - Plump&Gloss, nabłyszczająca pomadka w płynie nice girl, jasny róż. 6,5 ml kilka razy maźnięta
Oriflame - Optimals, matujący fluid na dzień SPF8. 75 ml zużycie 15%
No i malutka odsypka scrubu Oriflame

Aaa, pudrem APC 13 interesowała się też kaczina, a że ona też ma ciekawe rzeczy, to nie wiem jeszcze której z Was go oddam.

No i nie wiem czy się zdążymy dogadać jutro, bo wieczorkiem wyjeżdżam na weekend, ale wrócę w niedzielę/poniedziałek.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-01-24 o 23:06
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując