Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-28, 08:37   #409
L_V
Zakorzenienie

Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu

Cytat:
Napisane przez variete Pokaż wiadomość
prosze o rozszyfrowanie skladu tej odzywki Ma swietne recenzje na KWC a ja mam watpliwosci co do jej nawilzajacych wlasciwosci :/ (silikony)

Schwarzkopf Professional, bc Bonacure, Moisture Kick Conditioner (Odżywka nawilżająca w sprayu bez spłukiwania) (nowa wersja)
Lekka, lecz intensywnie nawilżająca emulsja do codziennej pielęgnacji suchych, odnowionych włosów. Zapewnia optymalny poziom nawilżania włosów. Zawiera:
- Aminokwasy-przenikają: głęboko i odbudowują wewnętrzną strukturę wlosów.
- Q proteiny mleka: odżywiają i nawilżają.
- Pantenol: zapewnia dodatkowe nawilżenie.
Zwiększa oraz optymalizuje poziom nawilżenia włosów. Wygładza suche włosy i zapewnia im niezbędne odżywienie. Nie obciąża dodatkowo włosów. Ułatwia rozczesywanie.

Skład: Aqua, cyclomethicone, phenyl trimethicone, dime thiconol, lactic acid, polyqua ternium-16, panthenol, PEG/PPG-18/dimethicone, laurdi monium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, parfum, glycine, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed casein, cetrimonium chloride, sodium benzoate, limonene, CI 42090.
Pozwoliłam sobie powiększyć czcionkę, bo myślałam ,że oślepnę
Jest tu trochę składników nawilżających, z tymże wszelkie zachwalane przez producenta skłądniki typu proteiny są w 3 ostatnich linijkach składu. Nie jest to zły produkt - taki standardowy, drogeryjny.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora