2007-02-28, 08:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu
Cytat:
Napisane przez variete
prosze o rozszyfrowanie skladu tej odzywki Ma swietne recenzje na KWC a ja mam watpliwosci co do jej nawilzajacych wlasciwosci :/ (silikony)
Schwarzkopf Professional, bc Bonacure, Moisture Kick Conditioner (Odżywka nawilżająca w sprayu bez spłukiwania) (nowa wersja)
Lekka, lecz intensywnie nawilżająca emulsja do codziennej pielęgnacji suchych, odnowionych włosów. Zapewnia optymalny poziom nawilżania włosów. Zawiera:
- Aminokwasy-przenikają: głęboko i odbudowują wewnętrzną strukturę wlosów.
- Q proteiny mleka: odżywiają i nawilżają.
- Pantenol: zapewnia dodatkowe nawilżenie.
Zwiększa oraz optymalizuje poziom nawilżenia włosów. Wygładza suche włosy i zapewnia im niezbędne odżywienie. Nie obciąża dodatkowo włosów. Ułatwia rozczesywanie.
Skład: Aqua, cyclomethicone, phenyl trimethicone, dime thiconol, lactic acid, polyqua ternium-16, panthenol, PEG/PPG-18/dimethicone, laurdi monium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, parfum, glycine, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed casein, cetrimonium chloride, sodium benzoate, limonene, CI 42090.
|
Pozwoliłam sobie powiększyć czcionkę, bo myślałam ,że oślepnę
Jest tu trochę składników nawilżających, z tymże wszelkie zachwalane przez producenta skłądniki typu proteiny są w 3 ostatnich linijkach składu. Nie jest to zły produkt - taki standardowy, drogeryjny.
|
|
|