Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Burza w szklance... perfum.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-20, 12:12   #275
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Dot.: Burza w szklance... perfum.

No Monia spisałaś się na medal

Ale wracając do meritum sprawy. A właściwie pragnąc podsumować pewne moje przemyślenia, uważam:
- póki na tym forum bedziecie roztrząsać powiązania z allegro czy ebayem poszczególnych użytkowników, póty będą powracające konflikty. W takich sytuacjach liczą się zawsze TYLKO DOWODY, a nie domysły;

- myślę, że faktycznie nieładnie to wyszło, że zaraz po odmiennej wymianie zdań Kate dostała bana tymczasowego za usunięcie zdjęć. Może gdyby czas był inny, nikt by tego nie zauważył. Stało się inaczej - reakcje moda uważam za uzasadnioną. Więcej, Rachela nie zrobiła tego na własną rękę, ale zapytała na BO jak ma postąpić. W takich sytuacjach jest regulamin.

- wczoraj zadziałałam również impulsywnie decydując o całkowitej możliwości edycji. Jednak uważam, że nie jest to dobre rozwiązanie, ponieważ ta możliwość niesie mimo wszystko więcej dobrego. Mam na myśli misję w Zambii czy aukcje dla zwierząt
Jednak ciągle uważam, i raczej zdania nie zmienię, że wysoce naganne jest traktowanie forum jak swojej zabawki. Jeśli ktoś decyduje się zamieścić post, czy zdjęcia na forum, to automatycznie są one publiczną wartością. To nie może być kaprys. Ja jakoś przeżyję, te pocięte, bezwartościowe wątki, ale dla mnie to jest brak szacunku dla innych Użytkowników.

- brak edycji znoszę, ale jednocześnie ostrzegam, że nadal będą prowadzone przez nas sankcje w przypadku niszczenia wątków. Dla mnie ewidentnym niszczeniem jest usuwanie wypowiedzi, czy zdjęć, które pozbawiają sensu wypowiedzi i komentarzy innych Użytkowników.
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora