Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak smażyć różne rodzaję mięsa. Proszę o pomoc.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-25, 12:50   #12
a3389c1658f289371e9f53ba70ebd6b73c85f48f
Konto usunięte
 
Zarejestrowany: 2014-07
Wiadomości: 967
Dot.: Jak smażyć różne rodzaję mięsa. Proszę o pomoc.

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Bzdura - niektórych mięs się oczywiście nie soli przed smażeniem, bo robią się twarde jak podeszwa.
No jak widze, ze sa 2 rozne szkoly smazenia. Dziwne ja sole przed smazeniem i nigdy podeszwy suchej nie mialem (Watrobke wiem ze sie nie soli). Nie wiem czemu po posoleniu by miala sucha podeszwa sie zrobic ? chyba ze u was solenie znaczy 4 godziny przed smazeniem obsypac sola. Z tego co wiem to suche mieso wychodzi z powodu nieumiejetnosci kucharza a nie techniki przyprawiania.
a3389c1658f289371e9f53ba70ebd6b73c85f48f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując