2007-10-02, 22:29
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cześć Dziewczyny! witam Was po baaaardzo długiej przerwie ale przygotowania do ślubu, potem przeprowadzka, podróż a teraz praca i brak netu w nowym domu spowodowały,że nie mogłam napisać wcześniej.
witam nowe Wizażanki fajnie,że forum zapełnia sie nowymi osobami bo tegoroczny sezon ślubny powoli dobiega końca i pustawo sie tu robiło.
dziękuję pamiętającym o mnie za życzenia
wszytskim, którym ja nie złożyłam(w szczególności Mexx) składam spóżnione ale szczere życzenia wszystkiego najpiękniejszego :ro za:
cały nasz Wielki Dzień, który był naprawdę super opiszę innym razem, bo już późno a ja na 8 do pracy i po tym 3 miesięcznym wakacyjnym lenistwie wcale nie mogę sie przyzwyczaić do porannego wstawania
polecam Wam na pewno nasz zespół - Flash Dance www.flashdance.net.pl
świetnie dobrali muzykę do upodobań gości tak,że bawiliśmy się super, polecam
miejsce wesela-palacyk w snopkowie. miejsce chyba trochę inne niż wszystkie, ma swój klimat, choć Wersalem nie jest na pewno. jedzenie bardzo dobre i dużo, obsługa taka sobie ale ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni.
sukienka- salon Anna Maria na Narutowicza.sukienka uszyta tak jak chciałam, nie mam zastrzeżeń.
makijaż chyba niewspominana tu jeszcze p.Agata, efekty zobaczycie na zdjęciach, namiary podam na PW. ja byłma bardzo zadowolona
fryzura- p.Kasia z salonu na Startowej i tu nie polecam zdecydowanie.chociaz miała podobno zarezerwowaną dla mnie godzinę uczesała mnie w pół i widać było,że się bardzo spieszy. fryzura była ładna ale kompletnie niedopracowana. 2 razy poprawiałam włosy w domu, także w końcu musiałam podpiąć wszystkie włosy i fryzura była zupełnie inna niż pierwotna
zdjęcia-p.Zomer -jeszcze ich nie widziałam
film- p.Serafin - też jeszcze trzeba trochę poczekać
w podróży byliśmy w Egipcie z Oasis- rewelacja
a teraz już powrót do codzienności-praca, codzienne obowiązki i mało czasu dla siebie ale jest suuuper
chyba teraz przeniosę się na lubelskie żonki ale będę do Was zaglądać pozdrawiam gorąco!
|
|
|