2007-12-10, 17:12
|
|
La Moderatoiure
|
Dot.: Zdobienia-> La Monica ..::Zapraszam::..
Cytat:
Napisane przez Diana33
Moniuś pazuraski przepiękne!!
już daję Ci ten przepis na likierek kawowy- mówię Ci jest genialny!!! ja osobiscie kawy nie lubię a likierek uwielbiam
LIKIER KAWOWY:
- 1 szkl. mocnej kawy- zrobionej z 2-3 łyżeczek kawy rozpuszczalnej
- 1 szkl. wody
-1,5 szkl. cukru
- opakowanie cukru waniliowego
- 1 szkl. spirytusu
PRZYGOTOWANIE:
Zaparz kawę, wlej do termosu. Do garnka wlej wodę, wsyp cukier, cukier waniliowy i całość zagotuj- powsanie swego rodzaju syrop. Syrop wlej do termosu do kawy i pozostaw na 6 godzin. Po 6 godzinach powoli wlewaj do kawy i syropu spirytus.
MONIUŚ NAPRAWDĘ POLECAM TEN PRZEPIS!! WYŚMIENITY LIKIEREK!!!
|
To mamy tak samo Ja kawę pijam tylko jak mi głowa pęka. Dziękuję Dinako za przepis napewno wypróbuję w wolnym czasie bo lubię takie słodkości. No i cieszę się że pazurki Ci się spodobały
Cytat:
Napisane przez velaya
witam ponownie!
bardzo lubie oglądac fajne pazurki, fryzurki. bardzo dobrze ci to wychodzi, dziekuje tak wogóle za odpowiedz na moje pytanie zawsze mnie to ciekawiło. muszę przyznac ze, i tak nie wiele z tego rozumiem, zrobic takie precyzyjne kreseczki nie wazne czy to bewdzie brokat czy moze jakies tam inne ozdoby. wyglada rewelacyjnie! dlugo nabierałas wprawy?
|
Hymmmmm trudno powiedzieć...zależy ile ćwiczysz, ile czasu nad tym spędzasz i ile wkładasz serca w swoją pracę. To indywidualna sprawa....ja np. nie mam zdolności artystycznych to zajęło mi to troszkę więcej czasu... ale nie da się tego określić dokładnie...moze pare miesięcy ? cos koło tego 
Pozdrawiam 
Cytat:
Napisane przez specialle
slyszalam slyszalam nawet tam bylam na wycieczce w podstawowce. a propo bylam wczoraj w Krakowie i jakos coraz mniej mi sie tam podoba. Ciagle korki i masa ludzi
|
Ooo no widzisz. Kraków- kocham, to zdecydowanie moje miasto. A że korki, gwar i chaos to normalka...tak jest w większości dużych miast...tylko że Kraków, jako jeden z niewielu posiada jeszcze ten fantastyczny klimat i za***ista atmosferę, że się tak wyraże
PS. Wieliczki nie cierpię
Podziękowanka Dla Was kochane Dziewuszki za to że jeszcze macie siłe tu wpadać i komentować te nudne prace 
dzolk=) 
Beginner 
Froggie 
Anusia 
marika 
Isia 
oska 
elaine 
olilina 
karolinqa 
vonka 
Anka Si, ręczne babranie lakierem koloru białego Dzięki