2008-02-19, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje wypociny - kamilcia_w
nirshya, hejasz, solagne, aburkowa, Beaux, esmolny, Asiu, Couver, Golden, jambolaja, Shellbinka, castilia dziękuje najmocniej jak tylko potrafię dzięki Wam czerpie jeszcze większą radość z tego co robie...wiem że jeszcze bardzo długa droga przede mną że najważniejsze że robie to co lubię...dzięki dziewczyny 
aloopa sorki że tak późno, ja używam kleju do decu który kupiłam kiedyś w Netto, daję go sporo, kiedyś dawałam mniej i było fatalnie, ogólnie też mi się zdarza że gdzieś się nie przyklei a później jak poprawiam to na wierzchu zmarchole powstają ale inaczej nie potrafię, przydałby się ktoś kto nas tego nauczy...ale cóż trzeba sobie radzić samemu...trzymam kciuki i dziękuję za miłe słowa 
a teraz małe natarcie z chusteczkownikami...wszys tkie robione pod konkretne zamówienia wiec nie miałam za dużego pola do popisu ale jestem zadowolona, z jednych mniej z drugich bardziej ale są bardzo proste więc nie mam co się nad nimi rozczulać
obrączki pod chusteczkownik który poszedł w świat przed zrobieniem zdjecia, był w dwuch odcieniech różu...
no i zegar z którego jestem bardzo zadowolona...
tu jest jeszcze troszkę innych moich prac...zapraszam...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...53#post6641353
Edytowane przez kamilcia_w
Czas edycji: 2008-02-19 o 11:05
|
|
|