Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-22, 17:55   #71
demonik
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez ebena Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanko do tych mam 5-6 miesięcznych dzieci-zaczynają coś mówic ??? (chodzi mi o jakieś sylaby da,ba,ma itd) bo Matyldzie ciężko. Czasem jej sie wyrwie coś ale to tak przypadkiem.
Przed chwilą zasłyszane: buuu, buuueee, yyyy, gyyy, geee, am, je, iiiii . Plus wspomniane wcześniej pfff i bwww .

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość
Ehh pamietacie moj entuzjazm z okazji wyjazdu do krakowa? nooo to mialam radoche, a dzis TZ dzwoni i mi mowi ze ma pilny wyjazd do dublina i dopiero w polowie marca bedzie robil to w krakowie. Wniosek z tego - nie dosc ze nigdzie nie pojade, to jeszcze bede z Blanka sama przez jakies 2 tyg(((((
Zla jestem jak nie wiem
Dobra wiadomosc - otwieraja w jego firmie zlobek i pzredszkole dla dzieciaczkow pracownikow i byc moze sam sie rozwiaze problem opieki nad blanka. Bylby kamien z serca musi sie tylko 10 dzieci nazbierac
Do Krakowa jeszcze pojedziecie , ale szkoda, że tak długo będziecie same.

Co do żłobka, to mój mąż chciał zrobić takowy u siebie w pracy, ale nazbierało się tylko dwoje malców - Jaś i 3 tygodnie od niego młodsza Marysia . I pomysł chwilowo podupadł.

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
Demoniku masz dla mnie ta babeczke z kajmakiem
Kochana, wymknęłam się na chwilę i od razu siadłam przy Wizażu. To się nazywa u z a l e ż n i e n i e . Zaraz zrobię fotki i wszystkich poczęstuję .

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi dotyczące podawania lekarstw , będę po kolei wypróbowywać .

* * *

Wklejam fotki mojego 6-miesięcznego szczęścia, więcej zdjęć można obejrzeć w Jaśkowej galerii, tatko dziś uaktualnił stronę: http://www.lubanski.net/Jasio/ .

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Jaś-01.jpg (97,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Jaś-02.jpg (72,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Jaś-03.jpg (67,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Jaś-04.jpg (60,4 KB, 14 załadowań)
demonik jest offline Zgłoś do moderatora