2008-02-22, 17:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
Napisane przez ebena
Mam jeszcze pytanko do tych mam 5-6 miesięcznych dzieci-zaczynają coś mówic ??? (chodzi mi o jakieś sylaby da,ba,ma itd) bo Matyldzie ciężko. Czasem jej sie wyrwie coś ale to tak przypadkiem.
|
Przed chwilą zasłyszane: buuu, buuueee, yyyy, gyyy, geee, am, je, iiiii . Plus wspomniane wcześniej pfff i bwww .
Cytat:
Napisane przez biankaaa
Ehh pamietacie moj entuzjazm z okazji wyjazdu do krakowa? nooo to mialam radoche, a dzis TZ dzwoni i mi mowi ze ma pilny wyjazd do dublina i dopiero w polowie marca bedzie robil to w krakowie. Wniosek z tego - nie dosc ze nigdzie nie pojade, to jeszcze bede z Blanka sama przez jakies 2 tyg  (((((
Zla jestem jak nie wiem
Dobra wiadomosc - otwieraja w jego firmie zlobek i pzredszkole dla dzieciaczkow pracownikow i byc moze sam sie rozwiaze problem opieki nad blanka. Bylby kamien z serca  musi sie tylko 10 dzieci nazbierac 
|
Do Krakowa jeszcze pojedziecie , ale szkoda, że tak długo będziecie same.
Co do żłobka, to mój mąż chciał zrobić takowy u siebie w pracy, ale nazbierało się tylko dwoje malców - Jaś i 3 tygodnie od niego młodsza Marysia . I pomysł chwilowo podupadł.
Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza
Demoniku masz dla mnie ta babeczke z kajmakiem 
|
Kochana, wymknęłam się na chwilę i od razu siadłam przy Wizażu. To się nazywa u z a l e ż n i e n i e . Zaraz zrobię fotki i wszystkich poczęstuję .
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi dotyczące podawania lekarstw , będę po kolei wypróbowywać .
* * *
Wklejam fotki mojego 6-miesięcznego szczęścia, więcej zdjęć można obejrzeć w Jaśkowej galerii, tatko dziś uaktualnił stronę: http://www.lubanski.net/Jasio/ .
|
|
|