Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-08, 18:02   #1694
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Masz zupełnie fajną, normalną figurę. Ja tam bym chciała mieć więcej ciała, a tak przed randką mam problem w co się ubrać, żeby nie wyglądać za chudo.

Oglądałam wczoraj film, w który facet powiedział do kobiety (modelki) "idź, zjedz coś, wyglądasz jak mieszadełko do koktajli".

Ja chcę zobaczyć i posłuchać wrażeń.
Nooo tekst fajny
Figura jakotaka jest ok, tylko objętościowo za dużo ciałka się uzbierało i tylko z wagi chcę zlecieć
No to wklejam fotki tutaj, tam tylko linka zapodam
Róże są po kolei numerkami, generalnei dla mnie nieciekawy zupełnie jest 03- jasny lila-róż. 02 to taka różowa pomarańcza a w sumie brzoskwinka. Podobna do burżujkowego różu 18 chocmniej subtelna i bardziej perłowa. 01- tak sobie wyobrażałam zawsze efekt szachownicy shimmering berries choć nie testowałam jej nigdy piękny szlachetny wręcz odcień 'winnej perły' (sama to wymyśliłam ) 04 na który się napalałam to raczej taki typowy różówy, chyba już krok za daleko żeby pasował do mojej karnacji, ale jakbym wygrała w totka to mogłabym go kupić w ostateczności
Na fotce jest jeszcze nowy glamshine 402 (musze go dorwać ), kredka do brwi z nowej linii Deborah- khakibrąz, ideał , pomadka maybelline Nudes coś tam n742 luminous beige (nastepna w kolejce do kolekcji) i liner Nouba czarno-zielono-granatowy

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ja tez nie mogę i dziś w koncu nadszedl ten dzień - idę!
Moż emi sie chociaż uda zmyć stare lakiery dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0931.jpg (41,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0932.jpg (44,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0933.jpg (40,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0934.jpg (32,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0935.jpg (36,5 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2008-08-08 o 18:06 Powód: a fotki gdzie :cool:
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora