Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 22:26   #2309
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ufff, dobrze że rozmowy o zapachach mnie nie wzruszają Wąchałam mkiedys Flowerbomba - tego pierwszego i ... fuj fuj ...
Ja też wąchałam, ale to niestety mój typ zapachowy. Dlatego więcej już nie wąchałam Żeby je kupić musiałabym 3 miesiące nie wydawać grosza na nic
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
wiem, że to o kosmetykach, ale kupiłam piękne szaliczki. zobaczcie
turkusowy
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ja sie maniakiem pielegnacji stalam przez wizaz ale widze efekty wiec nie zaluje
też zaczęłam częściej użytwać balsamów i nawet oliwką się potrafię cała wysmarować faktycznei skóra stała się jędrniejsza od częstszych masazy i wcale nie samymi antycellulitami
Kurcze nie zaznaczyło mi więcej cytatównoooo
Ja też mam się przyznać kolorówkowo-ilościowo? No dobra
fluid-1
pudry prasowane 2 (oba na wykończeniu)
rozswietlacze- 2 pras., 2 kulkowe, 1 sypki
brązery- 1 kulki + 2 pras.
róże-4
bazy-rzęsy, makijaż, oczy, paznokcie
brwi- paletka sephory, wosk, tusz
cienie- ponad 100, dawno nie liczyłam
tusze 1+1 resztka (trzeci dziś opchnęłam siostrze ale już leci następca )
eyelinery i kredki do oczu- 17
do ust (balsamy +szminki+ błyszczyki) 11 (3 na wykończeniu)+ 6 (1 końcówka)+ 11 tubek i 11 z aplikatorkami= 39
lakiery- coś ponad 40

Chyba zawyżam średnią, nie banujcie mnie

Ice, p2 ma taką serię do paznokci Profi Nail Studio, interesują mnie 2 rzeczy: White Tip Painter (lakier do końcówek pod frencza) i NailWax zielony (w słoiczku jak błyszczyk) jeśli będą. A jak nie to nic

Wrr, dołuję się przedsesyjnie... Dlaczego wszyscy mogą sobei wyjąć z kalendarza 2-3 dni na naukę a ja nie? Priorytety mi się pomyliły, gdyby tak można było zarabiaż na zycie wyszukiwaniem nowości w internecie to byłabym nieziemsko bogata

Czy nadal wisła przegrywa z Barcą 3:0?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora