2019-09-30, 09:23
|
#482
|
BAN stały
Zarejestrowany: 2012-06
Wiadomości: 9 946
|
Dot.: Owsianka - królewskie śniadanie, cz. VI
Owsianka na oleju kokosowym z kurkumą, z nektarynką, migdałami i syropem klonowym.
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Cytat:
Napisane przez OYAKATA
a ona w sumie jest dobra czy lepiej omijać łukiem? Chodzi mi o smak :p
|
Kwestia gustu. Owsianka sama w sobie według mnie jest neutralna, więc dużo zależy od dodatków. Plus, niektórzy wolą namaczać, inni gotować. Od tego i czasu zależy w dużej mierze konsystencja. Ja wolę podprażoną owsiankę na oleju kokosowym i gotowaną krótko na niewielkiej ilości mleka, bo jest mniej 'brejowata'.
|
|
|