Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-27, 20:47   #3480
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

No i wróciłam z podroży poślubnej - ale żal było zostawiać za sobą piękna Gran Canarię...

Krótko i zwięźle na temat organizacji wesela:
POLECAM:
- sala bankietowa w Dysie - bardzo polecam super jedzenie, z właścicielką można się dogadać
- suknia - Papa Michel - suknia szyta pode mnie, panie bardzo miłe, doradzają, nie narzucając swojego zdania - ogólnie bardzo miła obsługa (w trakcie wyboru w salonie i szycia w zakładzie), suknie na każdą kieszeń
- fryzjerka Iwonka z małego zakładu na I-go Maja - fryzura taka jaką chciałam, bez problemu wytrzymała do końca imprezy
- makijaż - Berta Stępkowska - super makijaż, po próbnym miałam kilka uwag, które uwzględniła przy wykonywaniu ślubnego - trzymał się bez zarzutu do rana, Berta stwarza super atmosferę - ważne dla dziewczyn, które się stresują
- fotograf - p.Zomer - mogę polecić jeszcze przed odebraniem zdjęć (spodziewam się oszałamiającego efektu ) - stwarza bardzo miłą atmosferę przy przygotowaniach, jak i później podczas pleneru

Jeśli chodzi o kwiaty, a konkretnie mój bukiet to owszem zrobiony był ładnie, ale wystarczył jeden jego upadek (na zdjęciach plenerowych) i praktycznie mało co z niego zostało Kwiat z butonierki męża odpadł w połowie zabawy weselnej
Jedyne co pięknie się utrzymało to dekoracja samochodu Korzystałam z usług kwiaciarni Gabriela w Realu

Jeśli chodzi o kamerzystę, to wypowiem się dopiero po odebraniu filmu

Wklejam kilka fotek - amatorskich
1. Mąż i żona
2. Makijaż i bukiet
3. Dekoracja samochodu

Zdjęć mało, bo nie mam ich prawie w ogóle (trochę tylko bratowa porobiła) - więcej wrzucę jak odbiorę od fotografa

I jeszcze prośba do przyszłych panien młodych - proszę niech któraś z Was skopiuje listę z mojego podpisu i niech się nią zajmuje - ja raczej mniej już się będę udzielać w tym wątku, a i obowiązki małżeńskie trochę czasu zajmą więc nie będę mogła uaktualniać listy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg my.jpg (68,0 KB, 182 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet i maikjaz.jpg (83,7 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja auto.jpg (54,2 KB, 89 załadowań)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora