2005-11-03, 16:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Natalia-dziewczyna Gorawskiego
Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Oj,Jelonku...przyznaj sie przynajmniej uczciwie... Jesteś zazdrosna i tyle.Twa czcza pisanina nic tu nie zmieni więc nie wysilaj się bo NIEKTÓRZY i tak wiedzą lepiej
|
No nie, rozszyfrowałaś mnie! Niestety nawet jak ubiorę się tak wulgarnie, to nie wzbudzę takiego podziwu u mężczyzn i takiej zazdrości u kobiet, jak ta dziewczyna. Nie wiem co jest ze mną nie tak, chyba jestem za bardzo naturalna 
Cytat:
Napisane przez aga01
A marzeniem Jelonka to ładna ceglasta sierść na jesień! 
|
No i znów przejrzałaś moje marzenia Ceglasta cera, kiecka ledwo przykrywająca jeleni tyłek, biust na wierzchu (po co mu guziki w kurteczce, skoro i tak ich używać nie będę? ) i jestem taka dicholacha, że hoho! Wszyscy faceci moi, wszystkie panny zielone z zazdrosci! 
Cytat:
Bycie dziewczyną piłkarza ( zwłaszcza Wisły ) zobowiązuje... ( czyt. również Dodzia ) trzeba siedzieć na trybunach z oznakami Diora... eh ... jakaś moda wśród dziewczyn piłkarzy?
|
Nie zapomnij i okularach Armaniego nawet w ciemnościach (zima, lato- co za różnica? Trzeba podtrzymywać image, styliści sporo kosztują ), torebeczką LV i najlepiej jeszcze małym psiakiem w kieszonce- piesek również może mieć firmowe okularki wzór taki jak jego pani i kubraczek Burberry
|
|
|