Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita
Dietetyczna ta kolekcja raczej nie jest, powiedzialabym nawet, ze pelny wypas kaloryczny.
Smaczny w dodatku
Opisz sie Polciu, bom sztuk kilku ciekawa.
Zdanie ktore podkreslilam imponuje mi bardzo i bardzo chcialabym kiedys takie zdanie o sobie napisac ( co sie pewno nie stanie predko, bom chwiejna jednostka jest, oflagowana na maszcie zmiennosci, ale roic uroczo zawsze sobie mozna  )
|
Ja na razie czuję się nasycona, ale co będzie za jakiś czas .
Kolejno:
Sephora Brown, Bath & Body Warm Vanilla Sugar, Mac MV2, Annick Goutal Vanille Exquise, Coty Vanilla Musk, CSP, Sephorowe wanilie z: mango, karmelem, paczulą, monoi, L LL
2 zdjęcie:
Liberte, Escady: Magnetism, Rockin Rio, Pacific Paradise, Sunset Heat, Aigner Too Feminine, Ralph Wild, Flowerbomb edp, P.Hilton Can Can, Cavalli Just Her
3 zdjęcie:
Incanto Charms, kenzo Amour, Britnejki: In Control, Fantasy i Midnihgt, Pink Sugar, Live luxe, Nina, Ghost i malinka, kiwi, truskawka Yves Rocher
4 zdjęcie:
A.Goutal Eau de Charlotte, Fiorucci edt, Code, Słoń, Innocent, Innocent Secet, Aniołek.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Zabiły mnie te "durnostojki"   Mogę używać sformułowania?  A kolekcja piękna... Jakie perfumy są w kształcie księżyca, pierwszy raz widzę taki flakon?
|
To Ghost Deep Night.
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S
gratulacje! smakowita kolekcja  calkiem sporo nas łączy  zdradzisz co za CsP masz?
|
Ja wiem, że sporo zapachów nas łączy . CSP: Vanille Cannelle, Vanille Banane, Matin Calin, Amour de Cacao
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
polkadxdx: Pochwal się jeszcze, jakie masz odlewki 
|
Odlewki to: CSP Vanille Mokha, Serendipitous, Escada Collection, Jette by night.
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Dobrze mi zrobiło takie całościowe spojrzenie na mój zbiorek, wyeliminowałam od razu dwie butelki, których nie tknęłam nawet w ciągu ostatniego roku i wreszcie czuję się zaspokojona .
|