![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Dziewczyny mam taki oto problem: wiecie może gdzie w Kielcach można załatwic jakieś w miarę tanie noclegi?
![]() ![]()
#512 |
Raczkowanie
|
mialam kiedys wkliec zdjecia z Dworku z Maslowa. mam aktualne po przebudowie, ale jedynie czesci jadalnej....czesc taneczna utrzymana jest w takim samym klimacie tylko ma jasniejsze kolory:
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
Moja siostra tam miała wesele we wrzesniu zeszłego roku i musze przyznac ze sala przepiekna. Troche inaczej sobie stoły porostawiała zeby było gosciom wygoniej i wiecej luzu mieli. Za to o właścicielu tego dworku nie moge powiedziec miłego słowa.Strasznie zarozumiały i bezczelny facet. A to strasznie psuje opinie tej pieknej sali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Gdzie można nie za drogo wynająć autokar ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Przyczajenie
|
pomocy!czy ktos byl na weselu "U andrzeja" kolo nomi, rog zagnanskiej i witosa?bo nie wiem czy tam rezerwowac sale, bo ostatnio uslyszalam niezbyt dobra opinie o tej sali
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Rozeznanie
|
Zalezy co rozumiec pod pojeciem "nie za drogo"?? . My za autokar placimy 500zl, moj znajomy placil 800.. takze ciezko powiedziec. Najlepiej pokontaktowac sie z ludzmi, ktorzy wynajmuja autokary ze wzgledu na to ze tu bardzo duza role odgrywa odleglosc jaka musi przejechac z kosciola do miejsca gdzie jest wesele i w druga strone. Do tego, jesli autokar nie jest z kielce tylko z jakiejs miejscowosci pod kielcami to liczy sobie tez ten dojazd od siebie do kielc. Takze tak mniej wiecej to wyglada
![]()
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
A nie lepiej zapytac w PKSie czy nie wypozycza.Na slub siostry stamtad wynajmowali i teraz my takze bedziemy miec chyba. Jutro moj Tż jedzie zapytac za ile i od razu zamowic to dam znac
NO wiec Tż zamówił autokar z klimatyzacją z PKSu za 200zł. Tak jak pisałam chyba najtaniej. Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-06-13 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, przede mną i moim Tż-tem kolejny ważny krok jeśli chodzi o organizację wesela - wybór zespołu, prześledziłam wątek dokładnie post po poście od pierwszej do ostatniej strony i wypisałam sobie następujące zespoły:
1. AKORD - będą grali u Gosiaczka1211 (dlatego Gosiaczku byłabym Ci bardzo wdzięczna o podanie namiarów na ten zespoł na PW) 2. K2 - również bardzo proszę w miarę możliwości o podanie namiarów 3. GRATIS - będą grać u Tiary i tu mam spisane namiary takie jakie były podane w poście 4. NOVI - grali u DrGandzi i tu również namiary mam spisane z postu 5. COMA 6. AXIS o tych dwóch zespołach pisała bodajże Tiara ![]() 7. FOREVER tu też prosiłabym o info, jeśli któraś z WAS posiada ![]() Dziewczyny ja na bieżaco będę śledzić ten wątek bo widzę, że w niedługiej przyszłości gro z WAS będzie ślubować ![]() ![]() ![]()
#519 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie odradzam autobusy z PKS-u są w fatalnym stanie- niestety.
Duzo ładniej wylądają autobusy prywatnych przewoźników, którzy posiadają niejdnokrotnie autobusy więszke niż PKS, polecam firmę Orlik Bus
#521 |
Rozeznanie
|
A my w ten weekend będziemy decydować o wyborze zespołu. echhhhh
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
Może mają niejeden, bo nie tak dawno miałam wątpliwą przyjemność oglądąć wynajęty autobus PKSu i nowością to on nie grzeszył.
#523 |
Rozeznanie
|
Petitka4 ile wcześniej trzeba rezerwować autobus w PKS ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za informację. Czyli jeszcze mam mnóstwo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
w krainie snu i marzeń
|
![]() Cytat:
zespól K2 602 357 680 pan Dariusz ja też rezerwowałam miesiąc wcześniej a kosz 500 zł Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-05 o 19:24 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam gosiaczek po weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
myślę,że na pogodę Gosiaczek chyba nie narzeka, bo w sobotę rano co prawda było najpierw chłodniej, ale później się wypogodziło
![]() mam nadzieję, że jest bardzoo zadwolona z TEGO DNIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek - super, że się wszystko udało!!!
![]() a możesz zdradzić gdzie robiłaś makijaż i jakimi kosmetykami? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! To wspaniale, że Wam się tak wszystko udało! ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Gosiaczku 1211 gratuluję tego wspaniałego i jedynego w życiu dnia
![]() ![]() ![]() ![]() My z TŻ w ten miniony weekend bawiliśmy się na weselu mojej kuzynki w Ostrowcu Świętokrzyskim i wizieliśmu namiary na zepsół, który grał właśnie u nich 4 osoby w tym jedna dziewczyna, która wszystkich zauroczyła swoim śpiewem ![]() ![]() Mój TŻ-et gotów był podpisać z nimi już umowę ![]()
#537 |
Zadomowienie
|
Ania nie mam niestety juz wizytowek do zespolow o ktorych wspomnialas, przepraszam , ze dopiero teraz odpisuje, ale nie zagladalam na forum.
Gosiaczek moze pokazesz nam jakas fotke z tego cudownego dnia? ![]() A mi zostalo 17 dni ![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Heloo kobietki.
![]() Czytam sobie wasze posty i wpadam w panikę. MY jakos tak wszystko na luzaka załatwiamy. Nikogo się nie radzimy, cały czas spontan. Tyle ze my bierzemy slub cywilny z przyjęciem na 40 osób. Generalnie większosc załatwiona. Mam tylko problem z bukietem- gdzie isc zamówic? która kwiaciarnie polecacie. Ja na prawde wszystko tak spontanicznie robię i nie wiem juz czy to dobre jest. Małam sie malowac sama, ale tydzien temu przypadkiem trafiłam do nowego salonu na Sienkiewicza (House of nails się nazywa), gdzie dziewczyny robia pazurki i makijaz i się zapisałam...a nie mam zielonego pojęcia czy sa dobre. Do fryzjera się zapisałam do AMBRIE- tez zupełnie nie wiem dlaczego, bo nigdy tam nie byłam. ![]() ![]() ![]()
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 17 dni to tuż tuż ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.