|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ślubne nie wychodzi mi:)
Witajcie dziewczynki!!!
Oto kolejne propozycje ślubnego, choć wciąż mi coś nie za bardzo wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ślubne nie wychodzi mi:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedna propozycja tym razem coś mocniejszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy makijaz: kurczę nijako wyszło, ale to pewnie wina aparatu. Ani rozu, ani zlotka, wszystko sie zlalao w jeden kolor i tak bez wyrazu troche
![]() Drugi makijaz: duzo ladniej, pannie mlodej mysle, ze pasuje taki rozswietlony makijaz oka ![]() ![]() ![]() Edit: widze brewki dopiescialas ![]() ![]() Edit: mysle takze o ciut ciemniejszym/wyrazniejszym rozu na ustach...
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy wydaje mi się bardziej odpwiedni, ale bardziej rozświetliłabym albo raczej rozjaśniłabym ruchomą powiekę.
Drugi makijaż jest bardzo ładny, chociaż nie pasuje mi jego kolorystyka do złotej biżuterii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
powiem tak: bardzo mi sie podoba drugi makijaż
![]() ![]() edit: przyjżałam się dokładniej pierwszej fotce: proponowałabym przciemnieć zewnętrzne kąciki górnej i dolnej powieki brązowym cieniem, ale mało połyskującym i niezbyt ciemnym
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-07-26 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Noo ja bym jeszcze pokombinowała.. ![]() Może złoto,beże i biel? Cos delikatnego? hmm? ![]() Karo-la chyba kiedys pokazywała jakąś propozycje na ślub..widziałaś? potem poszukam w wyszukiwarce.. ![]() Edit : znalazłam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=%B6lub Edytowane przez Rei Czas edycji: 2006-07-26 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Drugi piękny i może być na TEN DZIEŃ!!! Użyj tylko dobrej bazy pod cienie, bo wiem,że takie kolory po jakimś czasie lubią płatać figle
![]() ![]() Pieknie jednym słowem, będziesz śliczną Panną Młodą! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy bardzo mdło wyszedł- kolorki się zlała a aparat resztę zjadł.
Za to drugi bardzo staranny, podkreślający urodę- brak mi tylko modelowania czoła, nosa, brody- i możnaby optycznie lekko powiększyć usta, bo zginęły w tym makijażu.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
drugi fajny
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Drugi zdecydowanie lepszy - choć ja jeszcze kombinowałabym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
zdecydowanie drugi lepszy - kolorki bardziej intensywne, oko ożywione, całość ładnie rozświetlona i podkreślająca Twoją urodę. Więcej uwagi powinnaś tylko poświecić - moim zdaniem, oczywiscie - modelowaniu owalu twarzy...brak mi go tutaj troszeczkę.
Ogólne wrażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja mysle e warto nad pierwszym jeszcze popracowac ewentualnie ciutek i moze uzyc cieni matowych/satynowych com? ogolnie jestem za pierwszym
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ryba82 kombinuje kombinuje, troche czasu mało tylko 3 dni, jutro może jeszcze raz spróbuje brąz i róż, dzieki za rady
![]() manolita dziekuję, aparat zjadł troche kolorki, na żywo była bardziej rozjaśniona ![]() Hosenka*był bardziej połyskliwy, ale nie aż tak jak drugi, przyciemniam to oko i przyciemniam i nic nie widać, musze zastosować jakąś inną technike ![]() Rei dziekuję, widziałam ten wątek, kochana jesteś że go odnalazłaś dla mnie ![]() ![]() aga_xy baza jest ![]() karo-la dziekuję za rady, hmm modelowanie to nie bardzo u mnie, jeszcze się nie douczyłam, ale będę sie starać ![]() aga.vip002 dziekuję, wydawał mi się troche moze za mocny ![]() mona1978 w końcu je zrobiłam, a raczej kosmetyczka ![]() ![]() madziunia80 dziekuję bardzo, poćwicze modelowanie ![]() smileofangel dziękuję, jeszcze nie weim na co sie zdecyduję, mozliwe bardziej, że na pierwszy oczywiście bardziej dopracowany ![]() Pewnie zdecyduję się na konkretny makijaż tuz przed malowaniem, jeszcze pokombinuje w miare możliwości bedzie łatwiej. Dziękuje dziewczyny za wszytskie rady. Mam jeszcze pytanko w jakiej kolorystyce zrobic makijaż drugodniowy, mam zółtą sukienkę, złota torebka i buty, dodatki jasny beżyk z jaśniutkim kolorem bursztynu. Poroszę o propozycje kolorystyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: ślubne nie wychodzi mi:)
Pierwszy: wygladasz jakos smutnie czy senno w tym, niewyrazny ten makijaz, kolory nic ci nie dodaja
Drugi: duzo lepiej, oczy takie wyraziste, bardzo ladnie ci w tych kolorach
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, znów ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się II propozycja. Ładnie rozświetlona. Nie wiem czy będzie pasować do dodatków, ale sam makijaż OK.
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
CaliDreamin dziekuje bardzo, mnie też sie bardziej podoba
![]() pasywno-agresywna dziekuję, hmm w zasadzie tak zazwyczaj sie maluję, nowych sposbów dopiero sie uczę ![]() Pomadka dodaki to bedzie mały delikatny kwiatuszek biały na szyji na takiej jakby srebrnej zylce z kryształkami i srebrne kolczyki, oraz bialy storczyk z różowawym środkiem we włosach. allie możd uda mi się dobrać w końcu kolor mazidła ust, poszperam w kosmetykach za koralem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
też stawiam na 2 makeup. ładnie w takich szarawych błękitach (tak mój monitor kolory odbiera )i pasuje do oczek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Drugi jest ładny, ale na ślubny proponowałabym pierwszy, tylko ciut przyciemniony.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Anusiu odbiegając od tematu.. przyjmij życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żeby słońce zawsze rozświetlało każdy dzień Twojego małżeństwa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.