|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Oklepany temat ...Diane35
Wiem ze pewnie wam sie nie bedzie chcialo czytać ani odpowiadac poraz enty na ten temat ...
Ale mam pare pytan .. Wiem ze Diane sa lekiem hormonalnym kotry walczy z tradzikiem i nadmiernym owlosieniem ale czy jest on takze lekiem 100% antykoncepcyjnym ?? Pytam z ciekawosci bo na opakowaniu i ulotce pisze ze tak jest a wiele osob uwaza ze nie ..wiec chalabym sie dowiedziec od was tego ...W koncu wizanki wiedza najlepiej ![]() a i mam jeszcze jedno pytanie troche krepujace(jak dla mnie) po ilu dniach od okresu powinno sie isc do lekarza na badanie ??(czy mzoe nie ma znaczenia??)mam namysli ginekologa ... Dziekuje za przeczytanie watku i ewentualne odpowiedzi ale naprawde nie mam sie gdzie wzrocic
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Oklepany temat ...Diane35
Diane 35 jest 100% lekiem anty-. Tak naprawdę to ulotka nieco wprowadza w błąd, gdyż napisane jest tam, że Diane nie może być używane wyłącznie jako środek anty-. A chodzi tu tylko o to, że jeśli ktoś nie ma problemów z trądzikiem czy nadmiernym owłosieniem (czyli z tym, co leczy Diane), to nie powinien raczej brac tych tabletek, gdyż są w pewnym sensie dla zdrowej osoby "za silne" (tak na chłopski rozum
![]() Do ginekol. najlepiej iść w 7, 8 dniu cyklu. O ile się orientuję, 12 dzień cyklu to już za późno. Pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Gonia1
7,8 dzien cyklu to dzien ???
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja też bralam Diane ale typowo jako srodek Anty... i było super
<IFRAME width=110 height=145 frameborder=0 src=http://www.vastnet.co.uk/~777/dragons/dragons.php?id=aga\\.zg name=dragon_ramka ></IFRAME> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.