![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dream Matte Mousse
Witam dziewczyny! Która z Was używała już tego podkładu? jakie ma zalety? czy warto go kupić? proszę o opinie! buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dream Matte Mousse
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja go używam i jest świetny
![]() Pięknie stapia się z cerą (nawet jeśli kupisz zły kolor), przez co wygląda naturalnie, jest leciutki, pieknie matuje i długotrwale! Dość długo trzyma się na pyszczu ![]() ![]() Polecam ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej! tez uzywam tego podkladu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja i jestem szalenie zadowolona, jest swietny
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Świetny podkład. Oceniłam go w KWC na 3 ***, ale zastanawiam się czy nie podwyższyć mu oceny na 4 ****. I nie wiem czy nie będzie moim nr 1 wśród podkłądów?
Bardzo dobry, fajnie stapia się z cerą, kryje średnio i nie robi maski na twarzy. Matuje na kilka godz - mam cere mieszaną. Buzia wygląda zdrowo i aksamitnie. Ja jestem zadowolona bardzo i moja mam która się nie maluje tylko czasami na jakąś okazje, zaczeła mi go podkradać ![]() Nie wiem jak sprawa wygląda w upale, bo nie miałam okazji go sprawdzić z prostej przyczyny. W upale stosuję zasadę - jak najmniej pudrów, podkłądów i w ogóle kosmetyków. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja miałam próbkę, tylko że odcień był mocno za ciemny jak dla mnie, więc używałam go jako coś w rodzaju takiego pudru brązującego tylko na kości policzkowe. Ślicznie stapia się z cerą i nie robi ciemnych placków. Super konsystencja i ogólnie myślę że go sobie kiedyś kupię. Do tego ta próbka starcza mi na duuużo razy, więc na pewno jest wydajny. Policzki są takie gładziutkie że chce się dotykać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jest super!ja dzis uzyłam próbki z Cosmopolitanu, kolorek sand i jestem zachwycona!nawet chłopak jak sie go spytałam czy widzi jakąs zmiane w moim wygladzie powiedział ze...podkład!a to dobry znak bo mam cere nie za idealna a powiedział że mam bardzo ładna buzie w nim!i od razu kupiłam w rossmanie taki własnie, zastanawiałam sie nad kolore bo jestem opalona ostatnio ale wybrałam sand bo idealnie stapia sie z cera, wyglada świeżo i na prawde matuje, konsystencja tez super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja też mam tą próbkę Sand, muszę wypróbować, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co wydaje mi sie że nie bo on wcale ciemny nie jest, ja w sumie nie wiem czy nie powinnam wziac dla siebie koloru ciemniejszego ale zdecydowałam sie na sand bo on jest taki..dopasowujacy sie i wyglada niezwykle naturalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
włąśnie użyłam próbki.....i.....jestem zachwycona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a możecie go porównac do wonder finish Maybelline? Jest taki delikatny i lekki jak on? Też tak delikatnie kryje??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
JA MOGE POROWNAĆ, a raczej nie będę porownywc, bo DMM jest naprawde o niebo lepszy od WF. WF sie zlewa po jakims czasie w zalamania na twarzy, poza tym nigdzie u siebie nie zauważałam tego wykonczenia pudrowego! Ano matowił buzie na 3-4 godz. Wg. mnie jest taki mocno średnim puderem. Zresztą idz do jakiejs perf. i niech ci zrobią testerek do słoiczka obu pudrów <osobno
![]() POza tym możesz przeczytać opinie o Wonder F. w KWC. Zachęcam! ![]() Gdyby miała do wyboru wziąć DMM lub WF to z zamkniętymi oczami biorę Deram Matte...Jest naprawde dobrym podkAdem, kup sobie i nie bedziesz załować!! Dla mnie w DMM jest maly problem z wyborem koloró, bo ja jestem jasnokarnacyjna, ale i tak sobie dobrała kolorek ![]() Kup sobie DMM bo jest lepszy o WF. Zanim wydasz pieniadze to idzi i niech ci zrobia tester i wtedy przekonasz się, sama zadecydujesz co lepiej na towjej bużce wygląda, odpowaida Ci ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja używam Dream Matte Mousse i dla mnie jest najlepszy, bo nie czuć go na twarzy, ładnie stapia sie ze skórą, nie jest widoczny, nie tworzy maski, nie zapycha porów, wygląda naturlanie
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dzięki Majka
![]() Chyba mnie przekonałaś i się na niego zdecyduję ![]() Tym bardziej że też mam jasna karnację i zawsze ciężko mi wybrać kolorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja odkad zaczelam go używać stwierdzam że jest moim faworytem
![]() ![]()
![]() |
#17 |
... choć nie Westwood
|
A jakie ma kolory? słyszałam, że jest ich sześć...
![]() Czekam aż mi się skończy mój Fresh Matte i na pewno zainwestuję w ten ![]() Mam nadzieję, ze się nie zawiodę ![]() EDIT: Jest go tylko 18 ml? Mało... ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2005-06-03 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a jaki kolor dla kogos z jasna skora? czy cameo jest rzeczywiscie najjasniejszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cameo jest najjasniejszy
one rzeczywiscie sprawiaja ze buzka jest taka aksamitna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Podkładzik fajny, łatwo się nakłada i jest lekki. Mój kolor to Fawn i muszę przyznac że na pierwszy rzut oka wydał mi się za ciemny ale po nałożeniu wygląda inaczej. Jedyną wadą jest jego mała pojemność. Ale cóż..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ja własnie nie mogłam sie zdecydowac sand czy fawn ale miałam chłopaka nad głowa który sie niecierpliwil i wziełam sand którym byłam polamowana, gdybym teraz na spokojnie kupowała to wziełabym fawn
ale i tak jestem happy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ładnie stapia i utrzymuje na skorze,jestem z niego zadowolona-chociaz potrzeba troche wprawy zeby ladnie go naniesc i rozprowadzic,ale moge go spokojnie polecic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio też sobie zakupiłam DMM i naprawde jes bardzo fajny. I UWAGA
![]() Miałam WF i też prawdę mówiąć byłam zadowolona - szczególnie za konsystencję - ale robił trochę maskę - bardziej nadaje się na zimę. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje? tak mniej wiecej? kusicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Swój zakupiłam w drogerii za 28 zł ale z tego co słyszałam sa różne ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
A ja za 29,90 i taka chyba jest cena rekomendowana - tak więc droższy być nie powinien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Szczerze powiem ze wedlug mnie to sie nie oplaca, standardowa ilosc podkladu to 30ml a on ma tylko 18ml i kosztuje 30zl :/ Nie mialam go jeszcze ,chcialam wlasnie kupic ale zobaczylam ile ma ml Napiszcie na ile wam starczyl!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Dziekuje za odpowiedz!!!!! tylko nie rozumiem czemu sie tak oburzylas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ale ja sie wcale nie oburzylam
![]() Tylko on na prawde jest wydajny,wystarczylo spytac,a nie krytykowac ![]() Naloz probke,mam nadzieje,ze Ci przypasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.