![]() |
#1681 | ||
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Jasne.
Sprawdzone. ![]() Ale czy ja aby na pewno chce wyglądać megasłitaśnie? ![]() Cytat:
Wyobraź sobie, że nie byłam w Rio. Ani w takim przebraniu, anie nawet zupełnie bez przebrania. ![]() Żeby Cię jednak tak zupełnie nie rozczarować: zdarzyło mi się na pewnej wystawie samochodowej przesiadywać na masce samochodu marki Seat w stroju torreadora (z czapeczką z uszkami włącznie). Na szczęście byłam zupełnie do siebie nie podobna ze spietymi włosami i makijażem. ![]() Jeśli nie Ty, to już chyba nikt. ![]() Kiedy gratulować awansu? ![]() Kiedy już dojdzie i będzie super (bo przecież będzie) - pochwal się. ![]() BRAWO, BRAWO, BRAWO! ![]() Cytat:
![]() Za to Czarna Mańka... Ostatnio przed wyjściem pomyliłam atomizerki i przypadkowo jej uzyłam. Musiałam sie pucować i ostatecznie dotarłam spóźniona... ![]() Chyba pobiłam jakiś rekord czasu pisania wiadomości. zaczęłam jakoś po trzeciej... Pięć godzin. ![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dotarła paczucha z Truskawy z Cherry Fantasy
![]() ![]() Angel, no właśnie nie wiem co mnie tak dopadło z tym Addictem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1684 | ||||
czyli Endżi
|
O, to trochę usprawiedliwiłaś Lei i moja głupotę jakim było polizanie skóry wyperfumowanej AdC
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aż przez sekundę pożałowałam, że mam już swój ładny duży flakonik (z cyrkoniami i warstewką srebrnego brokatu), bo tamten to już cacuszko do kwadratu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Już jakiś czas temu na fali offtopa zapytałam z jakim kolorem się kojarzę i Homyczek napisała, że z chabrowym i czarnym a Mariolasl, że z różem ![]() ![]() ![]() Ty kojarzysz mi się z pięknym, nasyconym granatem przechodzącym w grafitowy ![]() Nosku, to umówmy się - Ty do zbiorku dołożysz Addicta a ja do mojego Addict 2 ![]() Jak długo czekałaś na przesyłkę z Truskawy?
![]() |
#1685 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Za to bardzo lubimy Ciebie Kotuś. ![]() Cytat:
Mnie się kojarzysz Angel z szafirowym. Turkusowy jest dla mnie za zielony dla Anioła. ![]() Róża kojarzy mi się (po ostatnim spotkaniu, na którym wystąpiła w szarym swetrze) z puszystą, miękką szarością - taka szara angorka. ![]()
![]() |
#1686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, ciesze sie, ze probki juz dotarly ![]() Ciekawa jestem Twoich wrazen ![]() Cytat:
Kolu, jednak chorobsko Cie dorwalo ![]() ![]() Na wieczor Dzing! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Rozeznanie
|
Blonde - odkurzyłam starą próbkę zachecona recenzją Dzikiej Truskawy
![]() mmmm... piękna bananowo-goździkowa tuberoza ![]()
#1688 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Sabbath, a Ty mi się kojarzysz (wcale nie z tym kolorem o którym myslisz ![]() ![]() Rewelacyjny OT się rozkręca ![]()
![]() |
#1689 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja swoją edp, Bogu dzięki, właśnie puszczam w świat w zamian za piękne Hot Couture edp ![]() Cytat:
![]() jesteście boskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi Aniołek kojarzy się z ciemnym, zdecydowanym fioletem, z jasnym, subtelnym różem i z chabrowym. ![]() Sabbath z różowym! ![]() Szara Róża z takim stonowanym, spokojnym, morskim granatem NosekNosek żywy, radosny zielony Burn-it-up z indygo Dzika Truskawa z czerwienią ... to tak pokrótce, bo do kąpieli zmykam ![]()
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Tak kolorystycznie to:
- Sabbath - czerń ze złotymi dodatkami - Neonka - jasny błękit - Tulipanka - czekoladowy brąz - Contax - biel - Your Angel - granat wpadający w czerń - Tymena - klasyczne połączenie czerni z bielą - Nebraska - optymistyczna, słoneczna żółć - Kota - winna czerwień - Kijanka - róż ze złotem To tak na szybko ![]()
#1691 |
|
Lea!!!!!!!! uwielbiam żywy, soczysty zielony!
![]() ![]()
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
wydajesz mi się osobą bardzo optymistyczną, radosną, do której zgaszone, mdłe, smutne kolorki zupełnie mi nie pasują. I właśnie z soczystą, piękną, wiosenną zielenią mi się najbardziej kojarzysz ...
![]() i z wróbelkami ![]() ła, trafiłam, trafiłam ![]()
#1693 | |
|
Cytat:
![]() ![]() do Ciebie pasuje mi żółty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Rachelo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że za sprawą Twoich recenzji sięgnęłam po T-Girl i Herba Frescę ![]() ![]() Naniosłam na nadgarstek kropelkę Carnal Flower i moje drogie rodzeństwo się krzywi ![]() Lea, ze mną też trafiłaś w ulubiony kolor ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() również trafiłaś ![]() ![]() edit; Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Sabacie, co za słitaszenie- trzymając się terminologii
![]() Cytat:
Aggie- toż to mój awatar- ale wino... no lubię, lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pachnę teraz testowo Blonde z próbeczki od Nuit ( ![]() Nie ukrywam, że pod wpływem ciekawości czym to tak regularnie pachnie Dzika Truskawa, moja ulubiona Wiedźma ![]() Ale mi osobiście bardzo się ten zapach nie podoba ![]() ![]() Ishtar, zdziwłam się kiedy przeczytałam teraz o tym bananie w Blonde, ale muszę przyznać, że rzeczywiście jakiś banan mi tam śmiga ![]()
![]() |
#1699 |
|
Angel, przepraszam strasznie jestem dzisiaj zamotana
![]() Zamawiałam 15 listopada, dzisiaj paczka doszła ![]() No więc trochę ponad 2 tygodnie..
![]() |
#1700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ciemny, zdecydowany fiolet - flowerbomb extreme subtelny róż - flowerbomb edp chabrowy - sweterek ![]()
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga, zaskakuja analiza kolorystyczna ![]() W moim przypadku mylna w 80%. Nigdy nie nosze bieli w okolicy twarzy. ![]() ![]() ![]() Taka, rozpustnico ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Tak się dopytuję, bo na dniach składałam zamówienie na 3 paczki (perfumy dla mnie i 4 innych wizażanek) i troszkę się stresuję tym, kiedy dojdą ![]() Cytat:
![]() Mi kojarzysz się z malinowym różem ![]() Cytat:
![]() Właściwie ciężko wyjasnić co wpływa na wybór ![]() ![]() Mnie kojarzysz się z czkoladowym brązem i złotem ![]()
![]() |
#1703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel, wiem ![]() Z Aga znamy sie osobisice, dlatego jej wybor koloru troche mnie zdziwil. ![]() Jakos trudno mi sobie wyobrazic, ze ktos utozsamia mnie z biela ![]() Cytat:
Tu akurat trafilas, jak nosze brazy to wlasnie czekoladowe i zawsze ze zlotem. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() A banan faktycznie gdzieś tam śmiga, wespół z kokosem i kaszką manną. Na szczęście szybko to ze mnie znika. Mama uratowała honor rodziny - przynajmniej jej się podoba CF. Ciekawe, co jutro powiedzą na zajęciach. Bo w to że nikt nie zauważy to nie wierzę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath-czerń i czerwień Neonka-Srebrny Tulipanka-zielony,raczej ciemny Your Angel-fuksja Nebraska-żółty,pomarańczowy Rachela-Granat Kasiulka-błękitny Aggie125-kolor winogron(takich ciemnych) Golgie-morski(ale idący bardziej w zielony niż w niebieski) Homyk-fiolet,czerń Mskladaczek-brąz Nosek-śnieżna biel Pachnę balsamem Soraya i odrobiną Hot'a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
To chyba przez mój avatar, bo ogólnie nie przepadam za granatem
![]() Błękitów, turkusów, wszelkich odcieni ultramaryny wręcz nie trawię. Nie znoszę również czerwonego (wyjątek stanowi ciemna, winna czerwień), brązowego (na sobie, jeśli chodzi o ubrania), pomarańczowego, żółtego i różowego. O pastelach nie wspomnę. Czerń, czerń, czerń, szarości i biel w dodatkach. Do upadłego. I najpiękniejsze na świecie połączenie - czerni z zielenią... --- Kluska zdrowa, kamień z serca. Za to ja czuję się, jakbym miała mieć jutro pogrzeb. Swój.
#1707 |
Zakorzenienie
|
To byl dluuuuugi i ciezki dzien.....
Pachnialam Palisandrem. Teraz kropelka Voleur de roses i dobranoc ![]() Rachel- Ciesze sie, ze z Klusia juz dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co będzie z tym FdB. Pewnie w końcu nie kupię, ale ciężko mi podjąć taką decyzję, bo dobrze się czuję w tym zapachu. Może kiedyś się trafi jakaś okazja na Allegro i rozwieje moje wątpliwości ![]() Czyli raczej ciepłe barwy ![]() ![]() Plus fiolet, który uwielbiam w większości odmian (Maju, właśnie z tym kolorem mi się kojarzysz ![]() ![]() Cytat:
Obyś i Ty szybko się poprawiła ![]() EDIT - Nebrasko - pisałyśmy chyba w tym samym czasie - aleś trafiła z tym fioletem! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaskoczyłyście mnie - ja bym chyba nie skojarzyła się z tymi kolorami, aczkolwiek bardzo je lubię ![]() Ja też mam parę skojarzeń Tulipanka-fiolet (taki jak lubię) Your Angel-intersywny niebieski Burn - pink ![]() Rachela-czerń Kasiulka-srebrny Aggie125-biel homyk-granat Mskladaczek-brąz Nosek-śnieżna biel Tymena - czerwień i czarny (występujące razem) Kota - elegancka szarość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam Addict 2- piękny jest i niesamowicie trwały jak na wodę toaletową ![]() Sabbath-Czarny Neonka- Fioletowy Tulipanka- Zielony Your Angel- Różowy Nebraska- Pomarańczowy Kasiulka- Blekit Aggie125- Jasny brąz Homyk- Fiolet Fenris- Szary Burn-it-up- Granatowy Kattarina- Biały Dzika truskawa- Truskawkowy ![]() taka taka- Czerwony więcej typów nie kojarzy mi się... A mnie z jakimkolorem kojarzycie??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.