![]() |
#4681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie
Ma może któraś z Was panorame do katalogu 15 i 16 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie też bardzo się podoba I'mperfect... też cudny zapach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
koloru chocolate nie mam Cytat:
![]() może po prostu za mocno naciskasz? wkleiłam trochę fotek na katalogach ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Raczkowanie
|
Sheer Naturale jest taka mleczna. U mnie daje efekt cielistości.
![]() |
#4684 |
Rozeznanie
|
podłączam sie do prośby a szczególnie o panorame do K16
#4685 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
dziwne jest to serum winogronowe, takie jakieś wodniste..ale wygładza buzię
![]()
#4687 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Hosenka*;5720102]
![]() ![]() ![]() Jesli nie bede miala zamowien na te szminki to sama pewnie wezme 5 zeby sie zalapac na torbe ![]() W COKach mozna juz je testowac? Inna rzecz ze dawno nie zagladalam do wroclawskiego - bede sie musiala wybrac rachunki pozaplacac |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]() Zawsze tak samo nakładam cienie, to samo pod podkład, ten sam podkład, ten sam puder i ta sama baza (nie zawsze wszystko na raz ![]() ![]() A niektóre się wałkują już po kilku godzinach ![]() Cytat:
Już się robi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szminek nigdy za wiele ![]() A co do odp na pytanie: Moim zdaniem ta szminka (mówię o Nude Glow) wcale nie jest jasna... Spodziewałam się czegoś jaśniutkiego, a ten kolor który mam jest dość ciemnym brązem, z połyskującym rudym kolorkiem (przynajmniej ja tak to oceniam). Nałożona na usta moim zdaniem wcale nie przypomina tego koloru z katalogu 15. Już bardziej zbliżona jest do "katalogowej" Cappucino. A najlepiej wytłumaczę to tak: Na moich ustach wygląda jak ten kolor, który w katalogu 15 na stronie 109, po prawej stronie jest zaznaczony jako "Bronze Treasure" tylko o jakieś 1-2 tony ciemniej ![]() Namieszałam, że mam nadzieję, że wiecie mniej więcej o co mi chodzi.
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
mam swoją paczuchę z I terminu k14. na fakturce mam kulkę sensitive, którą chciałam wrzucić klientce jako gratis, ale w paczce jej nie było. był za to body spray pur blanca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam ogromną prośbę do osób, które mają kolor szminki z musem CAPPUCCINO, DELICADE PINK oraz CHAMPAGNE. Sprawdziłabym w COKu lecz niestety mam go za daleko. Więc liczę na Was dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was posiada pomadkę z musem(i może zrobić fotkę) w kolorze Delicate Pink?
![]() Czy jest to zimny czy ciepły odcień, bo w katalogu wygląda na brudny róż, ale ciekawam jak wygląda na żywo ![]()
#4692 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Raczkowanie
|
możesz kupić. miałam kiedyś taką sytuację i mogłam normalnie zrobić zakupy w cok. być może że to zależy od pracowników ale na pewno jest to możliwe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Niby już bardzo długo Zajmuję się Avonem, ale nigdy do tej pory nie byłam zmuszona robić zwrotu. I tu pojawia się moja prośba- jak zwrócić produkt, który zwyczajnie nie spodobał się klientce??
Wiadomo, muszę odesłać na własny koszt. Musze chyba wypełnić formularz przesyłki zwrotnej i co jeszcze?? Byłabym baardzo wdzięczna gdyby któraś z was była tak miła i wytłumaczyła mi wszystko po kolei. ![]() Przepraszam jeśli już kiedyś było to opisywane,ale kiedy chcę przeszukać wątek, to pokazują mi się same posty dotyczące tych felernych roletek (z którymi skądinąd tez miałam problem we wrześniu, czy październiku, który rozwiązał się tak jak u Was)
#4696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4697 |
Rozeznanie
|
w koncu dostalam paczuche
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zadomowienie
|
wracajac do cieni i ich sposobu nakladania i tego ze sie niektore walkuja a inne nie. ok, malowalam w sumie tylko siebie. na poczatku kariey w avonie zdarzalo sie ze cienie sie walkowaly, bo po prostu nie mialam takiej praktyki w nakladaniu. teraz bez z naczenia jakie mam cienie nakladam je wlasnie w ten sposob jak opisalam wczesniej i nic sie nie dzieje. mam je caly dzien i nie wlasciwie wygladaja jakbym je nalozyla dopiero co.
a te "cienie" w postaci plynow, past w tubkach czy innych wynalazkow to ja nie uzywam . wole tradycyjne. ps. dzwonila do mnie pani z banku, chodzilo o karte avon. podobno uproscili warunki dostaniajej i teraz wystarcza "zarobki" w avonie. nie trzeba przedstawiac zadnych innych dokumentow czy zarobkow. jedynym warunkiem jest staz w avonie nimum 12 miesiecy.
#4699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
nie ma za co
![]() a ja sie musze wyvbrac do coku by wybrac szminke z musem [tzn kolor]. juz tyle razy mialam tam byc i jakos nigdy mi nie po drodze ... dzis moglam byc ale mi sie nie chcialo ;p aa dostane wszystko teraz w zamowieniu i do tego 35% upustu ![]()
#4702 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Rozeznanie
|
Zamówienia mogą być rozbite. Ja z reguły zamawiałam dużo na pierwszą paczkę, więc było mi bez różnicy. Ale w ostatniej kampanii z TPS zamówiłam tylko na 200 zł i nie dostałam prezentu. Potem było trochę zakupów w COKu i druga paczka na małą kwotę. Ponieważ w sumie miałam już zgromadzoną wymaganą kwotę, w drugiej paczce był prezent z TPS.
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,potrzebuję Waszej pomocy: czy któraś z Was składała wczoraj zamówienie?Co jest w brakach???
![]()
#4706 |
Zadomowienie
|
Ja dopiero dzis odebralam moja paczke.
Szminka z musem Nude Glow---jejku, ona jest tysiac razy bardziej intensywniejsza niz to wyglada w katalogu ![]() ![]() ![]() Blyszczyk Mauvelaous Metal---u mnie praktycznie niewdioczny ![]() Ponadto bralam dla siebie krem do ciala z oliwka SPA i maseczke regenrujaca z mineralami MM ---krem do ciala lubie, maseczki jeszcze nie mialam,ale na KWC ma bardzo dobre opinie ![]() no i wzielam zimowa serie do wlosow (oprocz szamponu)---powiem cos wiecej gdy uzyje. No i seria nawilzajaca do wlosow AT---tez pierwszy raz ![]() Aha---obczailam w koncu puder minerlany i raczej go nie wezme---odcienie sa bardzo ciemne!
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
czy szminka Glass Refections w rzeczywistosci naprawde jest taka "superlśniąca" jak w katalogu?
![]()
#4709 |
Wtajemniczenie
|
Umiescilam na Katalogach fotki:
- eyelinera CT - ogolnie mi sie podoba, nie zaluje zakupu. Jest trwaly nie sypie sie tylko trzeba poczekac az wyschnie i jest ok. Wg mnie trzeba nalozyc kilka warstw, bo tak to praktyczniego go nie widac, gdyż brokat naklada sie za rzadko... ale jak się pomaluje kilka razy to fajny ![]() -błyszczyka Arabian Glow Nude - błyszczyk jest fajny, taki w miare gęsty więc długo się trzyma...kojarzy mi sie z taką wazeliną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa...
Chciałam jeszcze dodać kilka słów o tej szmince UCR Nude Glow... Ja jestem blondynką, mam zielone oczy i blond-rude włosy :P I ten kolorek podobno pasuje do mojego typu "urody"... bo własnie ma taki złoto-rudy połysk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.