|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwne objawy PO zaaplikowaniu globulki dopochwowej.
Witajcie.
Otóż dwa tygodnie temu postanowiłam spędzic przyjemny weekend z moim ukochanym. On miał prezerwatywy, ja globulki ( znane i lubiane Patentex Oval), to był nasz może 5 raz, a mój chyba pierwszy z użyciem globulek gdyz odstawiłam po miesięcznym uzywaniu Harmonet, nie szaleliśmy, w ciągu dwóch dni doszło do dwóch przyjemnych zbliżeń. Po tygodniu nastąpiła powtórka z rozrywki z tym że za drugim razem zaaplikowałam sobie globulkę ale do niczego summa summarum między nami nie doszło. Zostałam więc z tą mazią w środku. I od tego momentu zaczęła się moja gehenna ![]() Nie za mocne pieczenie u wejścia do pochwy, ścianki delikatnie zaognione, lekkie swędzenie, ale nie dokuczliwe - tak samo z tym pieczeniem, bardziej przypomina to odparzenie u niemowlaczków, teraz gdy siedzę , nic nie czuje , tak samo gdy chodzę, dopiero przy wylegiwaniu się w wannie objawy troszkę sie nasilają, dodam że nie mam żadnych dziwnych upławów ( jestem przed okresem więć na razie nie ma żadnego śłuzu), w " środku" nic mnie nie boli, nigdy nie chorowałam na żadne " kobiece" przypadłości. Generalnie wyglada to na .. uczulenie ? zapalenie ? sama nie wiem jak to określić, czy któraś z was miała podobne objawy ? Na razie wstrzymałam się z wizyta u ginekologa. Będę wdzięczna za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne objawy PO zaaplikowaniu globulki dopochwowej.
po stosunku z uzyciem globulki wypada sie podmyc i usunac resztki piany .
byc moze to jest powodem twoich delegliwosci? narzady zostaly podraznione i przy stycznosci z ciepla woda zaczyna sie zaaogniac i stad szczypanie.tymbardziej ze jestes przed okresm i jest to czas suchosci w pochwie. sprobuj podmywania z kora deby -łagodzi podraznenia ,mam nadzieje ze za kilak dni przejdzie ,jesli nie to trzeba by pojsc do gienkologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziwne objawy PO zaaplikowaniu globulki dopochwowej.
Korę kupiłam, będę się moczyć, dziękuje pięknie za poradę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.