|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kwestionariusz Prousta
Poniższe pytania krążyły w XIX wieku wśród bywalców europejskich salonów.
Odpowiadamy na nie w góra dwu zdaniach - w miare przemyślanych ♣ Główna cecha mojego charakteru: ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny ♣ Cechy, których szukam u kobiety: ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: ♣ Moja główna wada: ♣ Moje ulubione zajęcie: ♣ Moje marzenie o szczęściu: ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: ♣ Kiedy kłamię: ♣ Słowa, których nadużywam: ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: ♣ Moja dewiza: ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam:
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwestionariusz Prousta
Może rozkręcę trochę asmosferkę?
♣ Główna cecha mojego charakteru: Jestem wrażliwa na niedolę zwierząt, raczej delikatna, myślę , że także sympatyczna. ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny : Przede wszystkim poczucie humoru, inteligencja,zaradność, samodzielność. ♣ Cechy, których szukam u kobiety: Także poczucie humoru, inteligencja, wrażliwość,delikatność . ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: Zrozumienie , sympatyczność , poczucie humoru i inteligencję. ♣ Moja główna wada: Histeryczka, płaczka. ♣ Moje ulubione zajęcie: Czytanie, spotykanie się z przyjaciółmi, serfowanie po internecie, pomaganie zwierzątkom. ♣ Moje marzenie o szczęściu: Wygrać w TotoLotka i przeznaczyć 75% na wszystkie schroniska dla bezdomnych zwierząt ( nagroda musiałaby być ogromna). ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk : Najbardziej pająki. ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Utrata rodziny i psa. ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: Jestem człowiekiem, i chciałabym być nim do końca życia . ♣ Kiedy kłamię: Staram się nigdy. ♣ Słowa, których nadużywam: LOL ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Ania z Zielonego Wzgórza. ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Moja mama. ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: Szpinaku. ♣ Moja dewiza: - ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam:Praktycznie wszystkie.
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- poczucie humoru,szarmanckosc,wrazl iwosc i szczerosc,(gdzie tacy sa ![]() - szczerosc, - zrozumienie i to,ze zawsze sa kiedy ich potrzebuje, - roztargnienie, - music,dance,party, - troche tego nie czaje ![]() - smierc i starosc, - smierc rodziców, - zielona koniczynka,przynosiła bym ludziom szczescie, - odrazu widac kiedy kłamie, - chocolate,a jak sie denerwuje to czesto naduzywal słowa shit, - ania z zielonego wzgórza,robinson cruzoe, - nie ma takowych, - chamstwa i rasizmu, - zyj tak,aby nikt przez ciebie nie płakał, - ludzka zwykła głupota
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
♣ Główna cecha mojego charakteru:
-szczerość, kłótliwość ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny -opiekuńczość, inteligencja, poczucie humoru ♣ Cechy, których szukam u kobiety: -poczucie humoru, szczerość ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: -to, że są ze mną kiedy tego potrzebuje, że mogę z nimi o wszystkim pogadać ♣ Moja główna wada: -spóźnialstwo, kłótliwość ♣ Moje ulubione zajęcie: -słuchanie muzyki, czytanie książek, wszystkie rzeczy robione z przyjaciółkmi ♣ Moje marzenie o szczęściu: -żeby mieć przy sobie kogoś ukochanego i żeby moi bliscy byli zdrowi ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk -owady, pająki ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: -samotność ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: -jestem uczennicą, nie wiem jeszcze kim chciałabym być, może prawnikiem? ♣ Kiedy kłamię: -prawie w ogóle nie kłamię, czasami kiedy np. nie chcę sprawić komuś przykrości, ale ogólnie jestem szczera aż do bolu (i nie wychodzi mi to na dobre ;/) ♣ Słowa, których nadużywam: -nie ma takich ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: -Jane Eyre, Pollyanna, edit: po przeczytaniu odpowiedzi lexie przypomniałam sobie o Tygrysie (Laurze) z Jeżycjady) ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: -nie ma takich ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: -pająków, owadów, techno, kłamstwa, chamstwa ♣ Moja dewiza: -żyj chwilą ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: -staram się wybaczać wszystkie błędy Edytowane przez kate1991 Czas edycji: 2006-06-27 o 11:09 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
♣ Główna cecha mojego charakteru: niestałość
♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: inteligencja, poczucie humoru ♣ Cechy, których szukam u kobiety: inteligencja, poczucie humoru ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: umiejętność dyskusji ♣ Moja główna wada: lenistwo ♣ Moje ulubione zajęcie: wykonywana przeze mnie praca, jakkolwiek to brzmi ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: życie z mężczyzną który mnie (z)rozumie + kariera zawodowa ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: powtarzający się sen o wypadku samochodowym, ze mną w roli głównej ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: ciężka choroba mojego dziecka (którego nie mam, jeszcze), choroba najbliższych ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: pisarką (zakładam, że nie wszystko stracone )♣ Kiedy kłamię: (zbyt) często ♣ Słowa, których nadużywam: ? ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Jaskier ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: moja matka, od zawsze ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: pijaków, chamstwa ♣ Moja dewiza: co cię nie zabije to cię wzmocni oraz życie to nieprzerwane pasmo niespodzianek oraz mało jest rzeczy równie tragicznych w życiu jak odkryć coś poniewczasie (i inne, lubię dewizy, dobrze mi z nimi) ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: własne (sobie)
|
|
#7 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
szczerość ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny cierpliwości, niezależności, umiejętnosci okazywania uczuć ♣ Cechy, których szukam u kobiety: zrozumienia ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość, humor, zrozumienie, cierpliwośc, ufność ♣ Moja główna wada: naiwność oraz zbytnia otwartość ♣ Moje ulubione zajęcie: czytanie książek ♣ Moje marzenie o szczęściu: ...kiedyś sie wreszcie spełni ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk śmierć ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: śmierć bliskich ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: mewą ♣ Kiedy kłamię: wstydze sie za siebie ♣ Słowa, których nadużywam: zwała, luj, elegancko, chamstwo, kurna, ej ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: dużo by wymieniać... ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: każdy człowiek, który sprawia, ze sie usmiecham i inni sie usmiechają ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: nachalności, ciemności, głodu, czekania,niepewności ♣ Moja dewiza: zapamiętać, ze miłość jest tylko dla wybranych a ja nim nie jestem. ponad to robic to co uwazam za słuszne ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: trudno powiedzieć, zalezy kto popełni jakis błąd |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
♣ Główna cecha mojego charakteru: niezdecydowanie
♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: poczucie humoru, opiekuńczość, stanowczość, odpowiedzialość ♣ Cechy, których szukam u kobiety: poczucie humoru, niezależność ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: pomoc w trudnych chwilach, mozliwość "wyspowiadania się" bez oceniania ♣ Moja główna wada: dązenie do postawenia na swoim za wszelką cenę ♣ Moje ulubione zajęcie: czytanie ksiązek, taniec, sesje pewnej gry fabularnej ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: spokojne życie do późnej starości, bez martwienia się o przyszłość ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: owady ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: utrata kogoś bliskiego ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: nie ma takiej osoby, no chyba, żeby istniały wampiry ![]() ♣ Kiedy kłamię: używam wielu słów na opisanie prostej sytuacji ♣ Słowa, których nadużywam: - ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: bohateowie? raczej saga wampirzych kronik Rice, ziemiomorze Le Guin, świat dysku Pratchetta, seria smoków ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ja i moi przyjaciele ![]() ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: dwulicowości, zakłamania, fałszywości, świętoszkowatości ♣ Moja dewiza: Restless soul, enjoy your youth (E.Vedder z "not for you") ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: zapominanie o mało ważnych codziennych sprawach
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
zmienność ![]() ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: poczucie humoru, odpowiedzialność, stanowczość, odwaga, pewność siebie, inteligencja ♣ Cechy, których szukam u kobiety: szczerość, ufność, lojalność, ambicja ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość ♣ Moja główna wada: brak konsekwencji w działaniu ♣ Moje ulubione zajęcie: Wizażowanie ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: życie w zdrowiu, harmonii, miłości... ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk choroby ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: choroba lub śmierć bliskiej osoby ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: nie mam takich wyobrażeń... ♣ Kiedy kłamię: kiedy stchórzę ♣ Słowa, których nadużywam: raczej nie ma takich ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Forrest Gump ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Owen ♣ Czego niecierpię ponad wszystko: chamstwa ♣ Moja dewiza: Nic nie jest niemożliwe ![]() ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: nieświadomie popełnione
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
niezdecydowanie ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: wierność, poczucie humoru, odpowiedzialnoć ♣ Cechy, których szukam u kobiety: lojalność, nie 'interpretowanie' każdego jednego zdania wypowiadanego przez mężczyznę ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość, poczucie humoru, lojalność ♣ Moja główna wada: niecierpliwość ♣ Moje ulubione zajęcie: słuchanie muzyki, spacerki po mieście ♣ Moje marzenie o szczęściu: a bo ja wiem...? ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: owady ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: strata bliskich osób ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: nie wiem ♣ Kiedy kłamię: kiedy wiem, żę się(raczej)nie wyda ♣ Słowa, których nadużywam: zamknij się, głupi(a) jesteś, nie wiem, spadaj ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: nie mam ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: wszyscy co się mnie nie czepiają ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: obłudy ♣ Moja dewiza: nie mam ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: nieumyślne
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
♣ Główna cecha mojego charakteru: naiwna, sympatyczna,wierna,
♣ Cechy, których szukam u mężczyzny poczucie humoru, inteligencja, zaradność, pracowitość, wierność, szczerość, oddanie. ♣ Cechy, których szukam u kobiety: poczucie humoru, inteligencja, szaleństwo. ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość, dyskrecję,pomoc,dobre rady, to że mogę się im poużalać ![]() ♣ Moja główna wada: rozpamiętuję różne rzeczy całymi latami , i "robię z igły widły" ![]() ♣ Moje ulubione zajęcie: jedzenie ,czytanie , (czytanie przy jedzeniu )♣ Moje marzenie o szczęściu: żadnych zmartwień -to właśnie szczęście. ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk : samotność ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: moja choroba, lub utrata bliskich ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: córką Billa Gatesa ♣ Kiedy kłamię: nikt tego nie zauważy ![]() ♣ Słowa, których nadużywam: szok, masakra, za***iście, kocham, nienawidzę ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Jack Sawyer. ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Marylin Monroe ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: kłamstwa, a już najbardziej to tych dziwnych wrednych spojrzeń niektórych dziewczyn niewiadomo po co ![]() ♣ Moja dewiza: Całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w niezwyczajnych.... -Hans Urs von Balthasaz ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam:szczere pomyłki. |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Troska... Nie wiem dokładnie jak to określić , częściej myślę o innych niż o sobie.♣ Cechy, których szukam u mężczyzny Inteligencja, poczucie humoru, opiekuńczość. Chciałabym, żeby starał się mnie rozumieć . Lojalność.♣ Cechy, których szukam u kobiety: Zrozumienie, empatia, radość szczerość.♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: Opiekuńczość, wsparcie, szczerość. Poczucie, że mogę na nich liczyć. ♣ Moja główna wada: Brak wiary w siebie i - czasem - nerwowość. Niekonsekwencja i słomiany zapał... ♣ Moje ulubione zajęcie: Czytanie, spotykanie się z ludźmi na których mi zależy - potrzebuję dość stałego z nimi kontaktu, inaczej tęsknię. ♣ Moje marzenie o szczęściu: Miłość, przyjaźń, pieniadze w ilości wystarczającej, żeby wygodnie żyć. ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk Igły, szpitale... Samotność. Boję się jej, zdecydowanie. Boję się tego, że ludzie których kocham odejdą, z tego czy innego powodu. ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Utrata najbliższych osób. ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: Kotem mieszkającym u dobrych ludzi ![]() Albo gwiazdą. Nieskończona przestrzeń dokoła, cisza, spokój ![]() ♣ Kiedy kłamię: Kiedy muszę. Nie lubię kłamstwa. Dopracowuję kłamstwo tak, żeby było jak najbardziej wiarygodne. Czasem mam później wyrzuty sumienia, ale nie zawsze. ♣ Słowa, których nadużywam: Generalnie ![]() ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Laura z Jeżycjady, Fizban i Tas z Dragonlance ![]() ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Moi przyjaciele, moja mama, moja babcia. ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: Obłudy, nietolerancji, zakłamania. Wtrącania się w moje życie, kiedy wiem, że chcę i potrafię zadecydować o czymś sama. Lekceważenia. Nie znoszę lekceważenia! ♣ Moja dewiza: Żyj i pozwól żyć innym ![]() ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: Hmmm. Wybaczam ludziom błędy, kiedy wiem, że błąd nie jest wynikiem woli i że ta osoba żałuje. Wybaczam, jeśli czyjeś postępowanie wynika z jakichś ważnych pobudek - naprawdę ważnych. To chyba tyle ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2007-01-17 o 03:25 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Co za wścibski teścik
♣ Główna cecha mojego charakteru: Gadulstwo ofkors .Hm. Złośliwość lub przesadna otwartość, wywracanie kota ogonem lub wiercenie dziury w całym, ''czasem'' zrzędzenie - nie wiem, proszę sobie wybrać dominującą ![]() ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: inteligencja, dominacja (ale nie zamordyzm), poczucie humoru, niebanalność (broń Boże zmanierowanie ), zaradność, ambicja ♣ Cechy, których szukam u kobiety: Inteligencja, przebiegłość, poczucie humoru, wdzięk, niebanalność (jw), ambicja ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: To, że są takimi ludźmi, jakimi są ♣ Moja główna wada: Brak samozdyscyplinowania i nadmierna pobłażliwośc własnej osobie ♣ Moje ulubione zajęcie: Każde, które sprawia mi przyjemność - od hm, stymulowania, budzenia i zaspokajania wszelkiej zmysłowości ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: Nie powiem Zresztą, ważne, że je po prostu mam. ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk Nic. ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Kalectwo i choroby. ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: Kimś, kto nie zmarnował danych mu od losu możliwości. ''Oceniaj swój sukces na podstawie tego, co zrobileś z talentami, które otrzymałeś'' <- ♣ Kiedy kłamię: Kiedy jest mi to potrzebne. ♣ Słowa, których nadużywam: Wszystkie .♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Muminki (mieszkańcy Doliny, może tak) i Rhett Butler. ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Jeden z moich wykładowców akademickich . Jest moim idolem , uwielbiam go.♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: Okrucieństwa, znęcania, dokuczania, pastwienia się; kołtuństwa, zakutyzmu pałowego, trucia d*py - przynudzania i unudzenia, zmuszania, zrzędzenia. ♣ Moja dewiza: Życie nie czeka. ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: Właściwie to wszystko wybaczam (i nie chciałabym musieć zmieniać tego...), nie umiem nie wybaczyć - co z tego nawet, ze zawsze pamiętam, co też to się do wybaczania kwalifikowało. Ale cieszę się tak szczerze powiedziawszy, że nie umiem się długo gniewać, dąsać ani obrażać.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-06-30 o 15:00 Powód: No byki, literówki. Czemu prawie nikt nie chce wypełniać i się nie bawi :/ |
|
|
|
|
#14 |
|
Killing me softly
|
♣ Główna cecha mojego charakteru: cynizm
♣ Cechy, których szukam u mężczyzny : poczucie humoru, błyskotliwość, zdecydowanie, silny charakter ♣ Cechy, których szukam u kobiety: lojalność, szczerość, podobieństwo do mnie( charakter) ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: podobieństwo do mnie, jedność myśli ♣ Moja główna wada: niecierpliwość ♣ Moje ulubione zajęcie: spotkania z przyjaciółmi. Imprezy Internet, nauka języków, czytanie, zajmowanie się kotem ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: pieniądze ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk : Starość. Fizyczne skutki upływu czasu. Zależność od innych ludzi. ( Aż boję się o tym pisać, kto oglądał "Czarownice z Eastwick", wie dlaczego ![]() ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Zniewolenie. Zależność od kogoś lub czegoś. ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: wokalistką rockową ![]() ♣ Kiedy kłamię: muszę mieć ważny powód. Unikam kłamstwa. ♣ Słowa, których nadużywam: - ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Korowiow. Książę Myszkin. Yossarian. Thorgal ![]() ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: - ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: Kłamstwa. Żerowania na innych= wybierania łatwizny. Kreowania się na kogoś, kim się nie jest. Bezradnych, niesamodzielnych, naiwnych ludzi. ♣ Moja dewiza: Co ma wisieć, nie utonie. Innymi słowy, co ma być, to będzie. ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam:Lekkie
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najgorsze, że ja miałabym ochotę dać tak mojemu synowi na imię. Myslisz, że by mi podziękował..? ![]()
|
|
|
|
#16 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Taki Xavier, czy Fabienne- to puste imiona, nic ze sobą nie niosą i dziecko mogłoby się wstydzić. I pewnie będzie A Yossarian? Bohater, Prawdziwy Mężczyzna
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No to mu dam, jak juz będzie (mogę poszaleć sobie, wróżki mi wróżą zawsze dwóch synów i córuchnę Powiem mu, że Ciotka Lukrecja przyzwoliła - na pewno Ci się wpadnie odwdzięczyć
|
|
|
|
#18 |
|
Killing me softly
|
Hmm. Kiedyś założyłam identyczny wątek. Na Kafeterii. W czasach, gdy się tam udzielałam. I też nie cieszył się zbytnim powodzeniem Że Kafeterii nie chciało się myśleć, rozumiem. Ale tu?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
nieśmiała, chociaż tego nie widać (?) ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: opiekuńczy, troskliwy, nieco szalony i przede wszystkim ma być facetem w pełnym tego słowa znaczeniu ![]() ♣ Cechy, których szukam u kobiety: szalona, powinna wzbudzać zaufanie, żadna 'plotkara' ![]() ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: to, że znają moje nastroje, że możemy spędzać ze sobą codziennie kilka godzin a mimo to nie nudzimy się sobą, nie kończą nam się tematy do rozmowy , ogroomną cierpliwośc do mnie, że staraja się pocieszyć mnie jak tylko mogą, próbują mnie 'wyleczyć' ze zbyt niskiej samooceny, potrafią rozbawić do łez, wysłuchać i doradzić... wiele doceniam ![]() ♣ Moja główna wada: lenistwo ♣ Moje ulubione zajęcie: spotkania, spacery, wizaż ![]() ♣ Moje marzenie o szczęściu: chciałabym, aby się spełniło ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: ogroomne pająki, 'sprawdzanie się' w różnych sytuacjach którym wiem, że nie dam rady, przy 'publiczności' ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: utrata przyjaciela ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: osobą pewną siebie, zdecydowaną, świadomą swoich wartości ♣ Kiedy kłamię: robię to, bo mam jakiś cel ![]() ♣ Słowa, których nadużywam: ? nie wiem muszę się w siebie wsłuchać ![]() ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: rodzina Borejko ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: brak ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: deszczowej jesieni i zimy ♣ Moja dewiza: Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość tym, ktorzy Cie nie lubią. ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: zazwyczaj wybaczam wszystko
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przyczynie do edycji ..?Bo ja jestem rozczarowana, że wątek nie cieszy się nieco wiekszym powodzeniem .Uwaga, Anulek dobił.
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się tak zastanawialam, czemu mam ucho czerwone...
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałyście się, że to wygląda tak jakby Japończyk całował łyska w czółko..?
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łomatko, sikaaaam
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Można tym się nieźle wyrazić
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Urodziłaś - i jakże mocną - ikonkę. Ma szansę się rozpowszechnić
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Jakieś opłaty za używanie, czy coś?
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć rozsądek ![]() ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny inteligencja, zaradność, wyrozumiałość, poczucie humoru, szczerość ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość, oddanie ♣ Moja główna wada: lenistwo, bywam despotyczna ![]() ♣ Moje ulubione zajęcie: czytanie książek, pływanie, w zimie narty, no i net (nie tylko w zimie )♣ Moje marzenie o szczęściu: spełnienie się w najważniejszych aspektach życia; szczęśliwa rodzina, błyskotliwa kariera i szczęśliwa starość w otoczeniu kochających osób ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk śmierć bliskich osób ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: j.w. ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: hmm może zawodową pływaczką olimpiady i te sprawy ![]() ♣ Kiedy kłamię: staram się nie kłamać, ale czasami się zdarza - dla ochrony dupy swojej lub czyjejś ![]() ♣ Słowa, których nadużywam: raczej nie ma takowych ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: nie da sie wybrać, to już łatwiej ulubionego autora --> Irving Stone ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ![]() ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: obłudy ♣ Moja dewiza: co Ci jest przeznaczone - stoi na drodze rozkraczone ![]() ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: przewinienia lekkie z tymi cięższymi jest już gorzej, bywam pamiętliwa |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
cynizm, lenistwo ♣ Cechy, których szukam u mężczyzny: inteligencja, zaradność życiowa, ciekawość świata, poczucie humoru ♣ Cechy, których szukam u kobiety: j.w + nie-uwieszanie-się-na-facecie ![]() ♣ Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość, lojalność, bezinteresowność ♣ Moja główna wada: lenistwo i złośliwość ♣ Moje ulubione zajęcie: czytanie i wizażowanie ♣ Moje marzenie o szczęściu: spokój, brak rutyny, niezależność ♣ Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: kalectwo i choroby psychiczne, utrata bliskich ♣ Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: j.w ♣ Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: osobą piekną, młodą i bogatą albo profesorem/naukowcem z licznymi osiągnięciami i wkładem w rozwój nauki♣ Kiedy kłamię: kiedy muszę ♣ Słowa, których nadużywam: zależy co mi się spodoba, najczęściej przekleństwa ♣ Ulubieni bohaterowie literaccy: Sabina z "Nieznośnej..." ♣ Ulubieni bohaterowie życia codziennego: siostra, TŻ ♣ Czego nie cierpie ponad wszystko: fanatymu, głupoty; robali, ktore gryzą ♣ Moja dewiza: nie mam ♣ Błędy, które najłatwiej wybaczam: nie wybaczam
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#29 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Albo taki kwiatek: Tyle, że trochę niecelne
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

**

Że Kafeterii nie chciało się myśleć, rozumiem. Ale tu?