![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Acnofan
jak wyżej
![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: ACNOFAN-czy ktoś używał?????
ACNOFAN
Krem do pielęgnacji cery trądzikowej. Acnofan - zmniejsza skłonność do powstawania ropnych wykwitów i grudek. Posiada właściwości wysuszające i ściągające. Acnofan dzięki obecności witaminy A, wyciągów z rumianku i nagietka oraz drzewka herbacianego - wykazuje wielokierunkowe działanie: - likwiduje grudki, delikatnie wysusza wykwity, zapobiega zmianom ropnym - zmniejsza zaczerwienienie w miejscach wykwitów - regularnie stosowany sprawia, że skóra staje się gładka i wyraźnie jaśniejsza. Acnofan - przebadany dermatologicznie. Bezpieczny w stosowaniu, skuteczny. tubka 25 g / ok. 7 zł http://www.asavita.pl/sklep.php?grupa=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziekuje ci bardzo...widzialam ta strone...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Marta, zastrzegam, ze ja osobiscie tego specyfiku nie uzywałam, ale z drugiej ręki wiem, że ponoć rzeczywiście skuteczny; w stosowaniu nieco podobny do brevoxylu. Z informacji na stronie wynika też, że ma takie samo działanie. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
i jeszcze popatrz tu:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...732&a=10037732 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj Marto! ja używam tej maści już od około 1,5 miesiąca. Doskonale nadaje się w celu zasuszenia wykwitów, zmniejsza też zaczerwienienie. Ilość pojawiajacych się u mnie krostek rzeczywiście zmniejszyła sie. Myśle, że Acnofan jest godny zainteresowania, zwłaszcza przy tak niskiej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam bardzo...pomoglyscie mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Polecam Acnofan :)
Jak w temacie
![]() OD PRODUCENTA: -preparat do pielęgnacji cery trądzikowej -zmniejsza skłonność do powstawania ropnych wykwitów i grudek -zapobiega zmianom ropnym -ponadto posiada właściwości wysuszające i ściągające Skład: Substancja czynna: ekstrakt z nagietka (Calendula officinalis), ekstrakt z rumianku (Chamomilla recutita), olejek z drzewa herbacianego (Tea Tree oil), witamina A, tlenek cynku Substancje pomocnicze: woda, allantoina, alkohol cetylostearylowy, glikol propylenowy, cremophor, konserwant. Stosowanie: zewnętrznie, nanosząc cienką warstwę kremu na zmienione miejsce ODE MNIE ![]() skore bardzo przyzwyczailam do mocnych preparatow, ktore poczatkowo przepisywal mi lakarz, a pozniej z receptami problemu nie bylo, wyprobowlalam baardzo duzo roznych rzeczy i w koncu doszlo do tego, ze nic nie pomagalo. Szczegolnie zalezalo mi na brodzie, na ktorej codziennie, ew co dwa dni wyskakiwaly mi nowe, co najgorsze ropne syfki. I tak brode smaruje codziennie wieczorem cienka warstwa, nakladam tez punktowo na syfki, czasami nakladam na czolo i nos, efektem jest mniej niespodzianek, mam wrazenie ze cera mniej sie swieci (na dzien uzywam nawilzajacego kremu), po pryszczach nie ma juz czerwonych plam, ktore schodzily baardzo dlugo i same syfki schodza szybciej i ladniej sie goja, cena zachecajaca-ok 8zl, baardzo wydajny pozdrawiam i polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Re: Polecam Acnofan :)
Hej, rozumiem, ze bez recepty?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Tak, bez recepty
![]() ja znalazlam w pierwszej aptece w ktorej zapytalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
potwierdzam, naprawde skuteczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie juz dosc dlugo stosuje na cala brode, na dzien krem nawilzajacy i bylam bardzo zdziwiona, bo skory wysuszonej w ogole nie mam
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Acnofan....
Mam pytania do dziewczyn którte używają Acnofanu:
1. czy u was też krem jest mocno rozwarstwiony w tubce - wyciskam i leci płym i pasta ![]() 2. czy miałyście przy używaniu, nawet miejscowym, większy wysyp krostek i jakich? PZDR ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Acnofan....
Mój acnofan jest zawsze rozwarstwiony, to chyba wina olejku herbacianego, wystarczy go dobrze wstrząsnąć. Ja po acnofanie wysypu niczego nie miałam, używam go raczej jako kremiku pielęgnacyjnego z lekkim efektem antybakteryjnym, kładę na noc grubą warstwę, mnie nic nie wysusza, raczej pielęgnuje. polubiłam go, używam codziennie, a jest b. wydajny, bo kupiłam go na początku maja. Wdzięczna jestem wizażowi za ten kremik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja używam tego kremu od dawna, a trafiłam na niego zupełnie przypadkiem, po prostu chciałam kupić w aptece coś na syfy i pani aptekarka poleciła mi go
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję wam ogormnie
![]() 1. czyli mój kremik nie jest przeterminowany 2. nie wiem nadal po czym mnie tak wypryszcza ![]() Idę szukać dalej PZDR ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
chyba dzięki Wam skusze sie na ten kremik, obecnie smaruje się papką Jadwiga ale już mi się skończyła i chociaż jestem z niej baaardzo zadowolona to na obecny czas jej stosowanie jest niewygodne, mieszkam teraz chwilowo z chłopakiem i nie chce kłaść się do łóżka z białą twarzą, chociaż już 2 razy się odważyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety mieszkam jeszcze z rodzicami ale i tak mi wstyd chodzić całymi dniami z białymi kropami na twarzy, bo smiesznie to wygląda
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a to ten acnofan to widoczny jest?zalezy mi na "niewidoczności"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tak, jest widoczny bo to taka biała maść ( z tego co pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No, jest biały
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok, może kupie dzisiaj bo to jednak 7- 8 zł a nie 23zł(jak za Jadwige)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
moj też jest rozwarstwiony, choc poprzednie opakowanie bylo gęstsze, tzn krem był gęstszy, moze zmienili cos w składzie, ale i tak jest dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie było żadnego wysypu, tez sobie chwalę Acnofan, włąsnie mi się kończy, też jest taki rozwarstwiony
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie przeżywał wysypu po tym środku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stosuję już drugie opakowanie, akurat ten mniej sie rozwarstwia, jest bardziej gęsty, nie wylewa się tak dużo wody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ACNOFAN a ACNEFAN to to samo? sprawdzalam na google i wyszlo ze to ten sam kremik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to raczej to samo, on chyba zmieniła nazwe, ja mam chyba acnefan, dodaj pani w aptece że firmy Asa i będzie wiedzieć na pewno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.