![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nigdy nie będę Jessicą Albą :(Gadałam dzisiaj z moim TŻ i on powiedział mi, ze bardzo mu się podoba Jessica Alba. Na początku nie wziełam sobie tego do serca, bo co mnie obchodzi jakas laska za oceanem, poza tym mój tż mówił, że przeciez i tak się nigdy nie spotkają więc nie mam byc o co zazdrosna, ale przed chwilą uświadomiłam sobie, że ja nigdy nie będę taka jak ona, Jessica jest chodzącym ideałem a ja tylko zwykłą dziewczyną. Teraz musze żyć z myślą, że kiedy ona by przechodziła koło nas, mój tż bez zastanowienia poszedłby za nią... Cyz wasi tż też mówią wam że taka a taka aktorka to jest idealna? Smutno mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nigdy nie będę Jessicą Albą :(
buuuuhahahhahah naprawde masz 20 lat???po tej wypowiedzi to szacowałabym na góra 14 +/- 1 rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ale przecież jemu chodziło o cechy zewnętrzne. To Ciebie kocha
![]() ![]() POza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że ideałów nie ma, a Twój TŻ pewnie nie wie co to Photo Shop i inne cudeńka techniki. Także nie przejmuj się, naprawdę nie masz czym. Trzymaj się;*
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może to głupie,ale ja bym się bardzo wkurzyła gdyby mój TŻ mowił mi takie rzeczy-to ja mam być dla Niego ideałem w końcu wybrał mnie z wielu dziewczyn i skoro jest ze mną to powinnam być dla Niego naj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jejku jak sobie was czytam to dochodze do wniosku ze moj TZ to jest jednak wypasiony gosc
![]() nie dosc, ze nigdy mi nie powiedzial ze jakas kobieta mu sie szczgeolnie podoba,nie ogladal zadnych zdjec, nie slinil sie na nikogo, nie ogladal na ulicy za zadna przy mnie, tow dodatku zawsze jak widzi jakas Albe, Jolie czy inne laski w TV to mi mowi rzeczy typu "przeciez jestes ze 100 razy ladniejsza", " taka zrobila kariere to Ty bys ze swoim cialkiem dopiero wymiatala w show biznesie ale na szczescie jestes tylko moja" " taka to nie moze sie rownac z Twoim tyleczkiem" i takie tam ![]() A w innych kobietach zawsze wynajduje same wady i je wytyka a we mnie widzi same zalety ![]() naprawde slodki jest ![]() Nie umiem Ci poradzic, bo ja sama w takiej sytuacj bym chyba zwariowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Chcialabys miec tak jak Jessica Alba wielkie konskie zeby niczym sztuczna klawiatura?Zaden problem,powyrywaj swoje i wstaw sobie porcelanę.Bedzie prawie tak samo.Potem przefarbuj wlosy a twoj chlopak bedzie wniebowziety.
Swoja droga,gratuluje chlopakowi gustu odnosnie tej Jessiki..tragedia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Joskelyn mój TŻ tak samo jestem dla Niego miss świata hehehehe
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to go uracz opowieściami, jak to byś go chętnie wymieniła na, Macieja Zakościelnego, i takie tam... I nie przejmuj się takimi bzdurami. Ty jesteś niepoważna - że sie martwisz czymś takim - a Twój TZ - że Ci mówi takie rzeczy. I - pocieszę Cię - moi przyjaciele przykładowo - to mieli takie posągowe ideały, żywcem wyrwane z TV - że aż się słabo robiło, takie niedoścignione wzory. I - dziś nadal podobają im się okreslone kobiety - ale - ich dziewczyny - to kompletne przeciwieństwo tego, o czym marzyli - w sensie rude proste włosy zamiast kręconych u brunetki, itd - a i tak świata nie widzą poza swoimi girlfriendami. Niech no by która kogoś z nich spróbowała rzucić - och, cóż to byłby za szloch...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wlasnie, pomysl kolezanki wyzej swietny
![]() ![]() ![]() ![]() Boska zemsta, niech sobie facet zobaczy jak to milo, klin klinem, bo faceci to tacy sa ze czasem totalnie nie mysla co mowia ![]() Zreszta on powiedzial ze Ona mu sie tylko podoba - na pewno uwaza ze jest ladna, ale Ty ladniejsza ![]() ![]() Poza tym troszke wairy w siebie - ja tam moze popadam w narcyzm, ale po prostu siebie kocham ![]() ![]() Umaluj sie ekstra, zaloz sexy sukieneczke, poczujesz sie atrakcyjniej - nie ma zwyklych ludzi ,kazdy jest niepowtarzalny :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() elizaa staraj się może nie opierać całego mniemania o sobie o to co TŻ mówi, znaj swoją wartość i pomyśl sobie, że nie ma takiej drugiej jak Ty i że jesteś wyjątkowa. Ja też bym nie chciała czegoś takiego słyszeć, ale faceci czasem coś palną i sobie nawet sprawy nie zdają, że dla Nas jest to tak ważne. Twój TŻ na pewno nie chciał żebyś tak mocno to odebrała Głowa do góry ![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Mój TŻ niemówi o atrakcyjności aktorek pod względem czy jest ładniejsza ode mnie,czy nie.Czasem stwierdzi fakt,że o ta jest ładna..jeżeli to prawda to sie z nim zgodze ;] To,że ładna,to nie znaczy,że odrazu musi mu sie podobać (a dla niego jestem naj..naj..najj tak jak dla każdego chłopaka jego kobietka
![]() A co do Alby to..czt ja wiem,że jest taka idealna? Fakt jest ładna..ale pamiętaj,że połowa..jak nie więcej to profesionalny makijaż i praca grafików komputerowych.Gdybyś ją spotkała na codzień to juz byś niepowiedziała,ze jest taka oh i ah.Ale rysy na dość ładne ( i to niewiadomo czy nie jest po operacji plastycznej;>)
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem pewna, że Jessica też ma masę wad. Mnóstwo korekcji komputerowych itd. A Ty jesteś prawdziwa, to Ciebie wybrał.
Mojemu TŻ podoba się A. Jolie, a mnie Vin Diesel. I mimo to ja wiem, że jestem dla niego najważniejsza, nawet mimo tego, że Angeliny nie przypominam. To Ty musisz sobie uświadomić, że jesteś najważniejsza, to Ty musisz to odczuć, bo przecież nie możesz być zła o to, że jest mnóstwo pięknych kobiet.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja zupełnie nie widzę problemu w tym, że komuś może podobać się znana osoba. Myślę, że zarówno mężczyźni, jak i kobiety mają prawo do zwrócenia uwagi na atrakcyjność osób publicznych. Nie ma w tym nic złego. To, że Twojemu TŻ podoba się J.Alba nie znaczy, że chciałby, żebyś Ty tak wyglądała, albo, że wolałby mieć ją zamiast Ciebie (jeśli tak jest, to zmień go na dojrzalszy model).
Mi podoba się Mel Gibson, co nie znaczy, że mój TŻ nie jest dla mnie atrakcyjny. Chociaż wygląda zupełnie inaczej, niesamowicie mnie pociąga i nie chciałbym w nim nic zmieniać. Z drugiej strony nie sam wygląd zewnętrzny świadczy o wartości człowieka. Nawet pokusiałabym się o stwierdzenie, że jest najmniej istotny. Dajmy sobie możliwość cieszenia oka bóstwami z ekranów i kolorowych stron magazynów, bo po to są. I niech nam to nie przeszkadza w kochaniu i uwielbianiu naszych partnerów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
kochanie najlepszy sposób na takie zachowanie faceta...(bo sama taką akcje ze swoim byłym przezyłam),to zaprosic swojego lubego do siebie na filmik z przystojnym facetem i po obejżeniu go zacząc zachwycac sie ciałkiem innego mezczyzny
![]() Mój były powiedział mi kiedys ze mu sie bardzo podoba Szakira i Agnieszka Włodarczyk:PJa miałam chyba doła z miesiąc(bo ni w zab nie przypominam tych pięknosc:P)Ale wziełam sie w garsc i zaprosiłam go do siebie na film ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Gdyby ktos mi powiedział, ze nie mam o co byc zazdrosna tylko dlatego, ze nigdy się nie spotakją byłoby to dla mnie przykre, bo znaczyłyby, ze gdyby na nią wpadł to juz miałabym powód do zazdrości
![]() Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-03-06 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2006-03-24 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję, że już tak bardzo się nie przejmujesz, bo w sumie nie ma wielkiego powodu. choć rozumiem, że było/jest Ci przykro lecz mimo wszystko..nie można się "dołować", a najlepie porozmawiać z chłopakiem o swoich uczuciach ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() elizaaa, na Twoim miejscu powiedziałabym TŻ, by nie mówił przy Tobie takich rzeczy - jeśli jest mądry, zrozumie i tak właśnie zrobi. A swoją drogą, uzasadnienie, że ona nie jest dla Ciebie zagrożeniem "bo się nigdy nie spotkają" to już przegięcie: powinien raczej powiedzieć, że to Ty jesteś dla niego numerem 1, a z Albą nie chciałby być nawet gdyby go o to błagała na kolanach ![]() Ja na szczęście nie mam takiego problemu, choć wiem, które aktorki i modelki szczególnie się TŻ podobają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
eshh jak ja lubie takie tematy "kwiatki"
![]() masz racje nigdy nie bedziesz alba a twój Tż nigdy sie z nia nie umówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dopóki Alba nie zamieszka ta tym samym osiedlu co Twoj TZ nie masz sie czego obawiac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A chciałabyś?
Jeśli nie akceptujesz w pełni swojego wyglądu, to spróbuj coś zmienić - zacznij ćwiczyć, zmień fryzurę, styl. Ale nie próbuj do nikogo się upodabniać czy to dla siebie, czy dla innych. Jesteś wyjątkowa i niepowtarzalna - jak każdy człowiek. Zaakceptuj to i ciesz się z tego. Czy postrzegasz ludzi tylko po wyglądzie zewnętrznym, albo Twój chłopak? Czy jesteś z Nim tylko dlatego, że wygląda tak, jak wygląda? On pewnie wyraził swoją opinię o wyglądzie Alby - widocznie mu się podoba jej wygląd - tylko tyle, przecież jej nie zna, nie wie, jaka jest. Czy Tobie nie podobają się inni mężczyźni, czy nawet kobiety - czy nie potrafisz stwierdzić: "ten facet naprawdę wygląda super, idelanie, ta dziewczyna jest piękna"? Ja z moim TŻ robimy to - ale przecież jesteśmy świadomi swoich plusów i minusów, wiemy, że jesteśmy ze sobą nie tylko ze względu na wyglad zewnętrzny - który się przecież zmienia! Podobnie pewnie Twój chłopak - nie chciał Cię urazić, zrobił to nieświadomie. Porozmawiaj z nim o tym - na tym przecież polega bycie razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
he he a nawet jesli ona mu sie podoba to przeciez nic zlego.Kazdej z nas podoba sie jakis aktor czy piosenkarz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Alba jest okropna
![]() Feee,a nie dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś był podobny temat,ale chodziło chyba o Sarah Jessica Parker i jak pamiętam to facet naszej Wizażanki miał delikatnie mówiąc jakieś zaburzenia na jej punkcie.Jej współczułam,bo to naprawdę była fobia,a tutaj ... Czasami mam wrażenie,że ktoś sobie szuka dziury w całym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Kurna nie umiecie dziewczynie pomóc to chociaż przestańcie ją dołować..
Podejrzewam, ze Wasze zachowania też mogą być dla kogoś przynajmniej śmieszne.. Dystans! Może dla niej to wielki problem?każdy ma inne, mirrzy je swoją miarą a nie można generalizować... elizaa Tobie radzę abyś przyjrzała się głebiej swojemu związkowi, bo może problem tkwi gdzie indziej...
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kilka dni temu oglądałam rozmowy w toku i pewna para miała problem bo jemu sie podobała tylko Judy Foster a żona jej nie znosiła i mówiła na nią toster
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziwny troche ten chlopak... ale mzoe specjalnie Cit ak gada by zobaczyc czy jestes zazdrosna..
![]() ![]() ![]() sama zacznij mu gadac ze jakis aktor ci sie tam podoba, niech sobie zoabczy czy tot ak fajnie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.