![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Problem - pomocy!!!
Mam problem, dostałem paczkę a w niej Cerruti 1881, którego osobiście nie znoszę, ale to miał być prezent, dla taty, który go lubi, przed podarowaniem osądziłem, że przypomnę sobie ten zapach, psikam, a tu szok, atomizer nie działa, jak naciskam nie psika, tylko wylatują bąbelki z wężyka przy dole, zamiast wciągać płyn i go rozpylać, wprowadza powietrze chyba...
Co mam zrobić, jest jakiś sposób naprawy??? Zwrot raczej niemożliwy....
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem - pomocy!!!
Dreamer, szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak mógłbyś to naprawić. Może spróbuj delikatnie odkręcić atomizer
![]() Ja mam problem z rozpylaczem w Dolce Vicie, ale w żaden sposób nie mogę sobie z nim poradzić. Mąż też próbował majstrować ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Przyznam sie ze nigdy z atomizerem w Diorze nie mialam problemu...za to raz gdy sie nadzialam na podrobke Poison, niezla podrobke, ale jednak tylko podrobke..to wlasnie atomizer demaskowal to ustrojstwo..bowiem tak psikal jakby chcial a nie mogl. Na szczescie dla mnie, udalo mi sie oddac ten badziew..ze strata, i nauczka ale jednak ...
Dreamer moze i Tobie sie uda? tym bardziej ze to jak piszesz ma byc prezent, to troche ryzykowne liczyc na to, ze sie uda naprawic... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem wsciekły... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że powinieneś zareklamować perfumki, bo jak zaczniesz majstrować przy atomizerze to może się rozlecieć i wtedy już nic nie zrobisz. A tak spróbuj zwrócić albo wymienić na inny, bo coś takiego na prezent to nie bardzo.
Nie dziwię się że jesteś wściekły- też bym była. Ale dobrze chociaż, że chciałeś sprawdzić zapach i nie podarowałeś takiego felernego flakonu tacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kurcze- myślałam że je kupiłeś. To rzeczywiście bardzo szkoda, bo niby dostałeś, ale w sumie nie masz ich za bardzo jak użyć, bo zepsuty atomizer. Jejku mam nadzieję, że jakoś uda Ci się coś z tym zrobić (naprawić)- POWODZENIA!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak mam jeszcze flakon Giorgio Beverly Hills z odkręcanym atomizerem, więc jego zawartość przelałem do flakonu po Poison, teraz go odpachniam i do niego przeleję te nieszczęsne Cerruti, będzie mieć je w „męskim flakonie” z rozpylaczem, teraz jeszcze bardziej nie lubię tego zapachu...:/.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
O rety- no czego to się nie robi dla taty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie ma to jak zaradny mężczyna
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kupilam sobie 30 ml Vendetty Valentino - no i potestowalam z 5 razy, raz machnelam probencje i nagle ni z tego ni z owego zacial sie atomizer. Sa jakies sposoby by to naprawic? Naciskam na koncowke atomizera ale nic nie wypsikuje
![]() ![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sposob na popsuty atomizer
Cytat:
Oj, coś szybko się popsuł a reklamacji nie możesz złożyć? W ostateczności możesz przelać do zastępczego flakonu. Gdzieś była mowa o przepsikiwaniu perfum i któraś wizażanka pisała, że zdejmuje atomizer i na wystającą rurkę nakłada wylot strzykawki i naciska - wciska ją do srodka a perfumy pod ciśnieniem wlatują do strzykawki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak jak pisze Tymena...reklamacja byłaby najlepsza...
Ja kiedys kupiłam na Allegro u MarioF perfumy i dopiero po rozpakowaniu zobaczyłam że właśnie atomizer jest do bani, ulewało się itp. (to była noa cacherela), wymienił bez problemu na inne, tylko przed ponownym wysłaniem sprawdził kolejna flaszeczkę. Jak to jakiś porządny sprzedawca, to powinien tak zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też mam taki problem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Sprobuje z reklamacja choc nie wiem czy sie uda bo juz troche zuzylam V. U mnie atomizer nie robi nawet "pss" - kiedy przyciskam chodzi bardzo tepo i w ogole nic nie wychodzi. Ech.
Nat
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nat, jak nałożysz na tą rurkę strzykawkę i wciśniesz do środka to na pewno poleci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ide kombinowac
![]() Nat
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu cholerstwa naprawilo sie samo - doslownie. Potem atomizer psul sie jeszcze kilka razy ale sam sie naprawia po kilkudziesieciu probach psikniecia. Ech...
Nat
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
echo davidoff i maly problem
czesc dziewczyny! nie wiem czy umieszczam mojego posta w dobrym miejscu, ale jestem na forum dosyć świeża i mam nadzieję że mi wybaczycie. jestem szczęśliwą posiadaczką pięknego zapachu echo davidoff (rózowy, 100ml) natomiast mój problem polega na tym ze upuscilam buteleczke z perfumami na podloge na szczescie sie nie rozbila, ale to "psikadelko" nie działa
![]() ![]()
lavigne ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-05-16 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: echo davidoff i maly problem
Lavigne
![]() Wątek połączyłam z podobnym ![]() Jeżeli nie uda Ci się znaleźć samego atomizera; polecałabym kupienie rozkręcalnego flakonu (dostępne w rozlewniach perfum) z pompką lub atomizerem, i przelanie/przepsikanie do niego perfum z zepsutego flakonu... Powodzenia w naprawie!
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
szklana butelka z rozpylaczem - poradźcie
Witam
jakis czas temu kupilam sobie "be delicious" w 125ml butelce. Pech chcial, ze uszkodzila mi sie pompka i nie moglam korzystac z perfum. A paragon oczywiscie zgubilam, wiec o reklamacji nie ma mowy ![]() Dzieki za pomoc i pozdrawiam wszystkie Wizazanki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szklana butelka z rozpylaczem - poradźcie
Wiem, że sklepy typu Refan, które sprzedają "odpowiedniki", czyli po prostu podróby, maja duży zapas szklanych butelek z atomizerem, niektóre naprawdę bardzo ładne.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Refan, Nicole - rozlewnie, jak pisze Aggie. Panie często nie chcą sprzedawać pustych flakoników ale może będziesz miała szczęście
![]() W sephorze można dostać atomozery w ładnej obudowie ale największa pojemność to 30ml ![]() Nat, miała kiedyś podobny probleM: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=atomizer i atomizerki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=atomizer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
niecnotliwa dziewica
|
W niektórych niesieciowych, małych perfumeriach można nabyć atomizerki szklane z pompką - 30 i bodajże 50ml, bardzo estetyczne.
Co do rozlewni Refanu to chyba zalezy bezpośrednio od osoby, która dane stoisko prowadzi - mnie się ostatnio udało nabyć atomizerki bez najmniejszego klopotu ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]()
KOCHANI
![]() Pewnie jestem wielką gapą ![]() wodą toaletową 15 ml Cat Deluxe at night Naomi ![]() ![]() tzn. jakby było zablokowane(zabezpieczone ), nie mam pojęcia co zrobić, czy możecie mi podpowiedzieć? Będę bardzo wdzięczna za pomoc ![]() ależ mi wstyd ![]() ![]() pomożecie? ![]() ![]() edt_1_cat_at_night.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PSIKU PSIKU - NIE IDZIE :( pomocy...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że pomponik jest jednocześnie blokadą - Anheles, obmacaj dokładnie ten flakonik
![]() P.S. Psych, moja seta AP też ma taką zawleczkę; nie tylko sopelki ją mają ![]()
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-17 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.