|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Uwaga allegrowiczki
Witam
Chicłabym przestrzec dziewczyny sprzedające lub kupujące na allegro. Dzisiaj dostałam maila (niby od allegro) od allegro.pl@poczta.of.pl o treści, że niby kradnę komuś konto. zgłsiłam to do prawdziwego allegro i oto co otrzymałam "Do części z naszych Użytkowników wysłano list mający wyglądać na oficjalny komunikat Allegro.pl zachęcający do przesłania hasła do konta użytkownika. Chciałabym podkreślić: nigdy nie wysyłaliśmy podobnego komunikatu, nasza polityka nie przewiduje stosowania tego typu maili ani logowania poza oficjalną stroną serwisu. Proszę o szczególną ostrożność oraz nalegam na natychmiastową zmianę hasła do konta w Allegro." Dla chętnych mogę udostępnić treść maila otrzymanego od tego cwaniaka. Pozdrawiam Kamilanet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uwaga allegrowiczki
a to cwaniak! czego to ludzie nie wymysla... dobrze, ze sie zorientowalas. na szczescie to widac na pierwszy rzut oka po adresie - na of.pl! jednak zaloze sie, ze sa ludzie, ktorzy sie na to nabrali... szkoda, ze na takich oszustwo nie ma rady!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witam!!
wstyd sie przyznac ale...jestem jedna z tych co sie nabraly!!! ile przez to przeszłam to tylko ja wiem ![]() konto z ktorego korzystałam na allegro mi zabrał podobnie jak mejla, sprzedawał swoje rzeczy a za moje odwołane aukcje bral pieniądze!!! to tej pory sprawa sie nie wyjasniła...na sama myśl o tym robi mi sie źle... prosze Was uważajcie!!!
![]() |
#4 |
Gość
|
O rany, dziewczyny, żaden portal ani bank nie weryfikuje w ten sposób swoich użytkowników
![]() Ja takich maili nawet nie otwieram, kto wie, co za czort w nich siedzi, wrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Też staram się nie otwierać takich maili, ale sprzedając na allegro większość muszę przynajmniej podejrzeć.
Ten, który przyszedł od niby allegro wyglądał z pozoru jakby był od allegro.Wszystko niby się zgadzało. dopiero wchodząc we właściwości maila można było sprawdzić dokłdny adres. Dzięku Bogu sprawdziłam i się na to nie nabrałam... o dzięki....Ci Wielki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co za chamstwo...nie rozumiem jak ludzie moga sie za takie rzeczy brac...doslownie przekopalabym wszystkich tych cwaniakow!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.