|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakupy na allegro
Witajcie, szukalam podobnyc watkow ale jakos nic z tego, wiec pytam. Od niedawna uzywam allegro, widze tam mnostwo ofert kosmetykow po bardzo niskich cenach. I co to w ogole znaczy BCM (oni maja najtaniej chyba)? Jak wasze wrazenia z zakupow na allegro, wierzycie ze to oryginaly? Dzieki z gory za odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na allegro
BCM-bez ceny minimalnej
Nie kupuję na allegro, ale często przeglądam aukcje. ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja czasami cos kupuje i sprzedaje na allegro, często sobie szperam po allegro, czasami można natrafić na bardzo dobre i tanie rzeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Są i uczciwi sprzedawcy
![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o pielęgnacyjne - tutaj się boję,niezaleznie od ceny kosmetyku i statusu sprzedawcy. Tak tez podkładu w płynie bym nie kupiła na allegro. Skreslam wszystko co posiada konsystencje "ciekla" i wchlania się w skórę. Jednak sypki puder, czy jakieś cienie... czemu nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za odp. Na razie czaje sie na kosmetyki do wlosow.Fakt pielegnacyjnych do twarzy czy ciala tez bym nie kupila (te ktorych uzywam nie sa az tak drogie zeby szukac ich na allegro). Ostatnio jednak mam wielka ochote wymienic swoja kolorowke na kosmetyki lepszej jakosci.Ale jesli mam kupowac podroby na allegro to dziekuje za taka "lepsza jakosc"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.