|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Dziewczyny mam taki oto problem: wiecie może gdzie w Kielcach można załatwic jakieś w miarę tanie noclegi?
Wiekszosc gości u mnie będzie przyjezdnych, nie wszyscy się zmieszczą u mnie w domu, w hotelu gdzie mam wesele zaoferowali mi zniżkę do 100 zł od osoby ale to nadal za dużo dla mnie. Myślałam o akademikach ale może macie inne pomysły... Bardzo będę wdzięczna
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
mialam kiedys wkliec zdjecia z Dworku z Maslowa. mam aktualne po przebudowie, ale jedynie czesci jadalnej....czesc taneczna utrzymana jest w takim samym klimacie tylko ma jasniejsze kolory:
|
|
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
Moja siostra tam miała wesele we wrzesniu zeszłego roku i musze przyznac ze sala przepiekna. Troche inaczej sobie stoły porostawiała zeby było gosciom wygoniej i wiecej luzu mieli. Za to o właścicielu tego dworku nie moge powiedziec miłego słowa.Strasznie zarozumiały i bezczelny facet. A to strasznie psuje opinie tej pieknej sali.
|
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie można nie za drogo wynająć autokar ??
|
|
|
|
#515 |
|
Przyczajenie
|
pomocy!czy ktos byl na weselu "U andrzeja" kolo nomi, rog zagnanskiej i witosa?bo nie wiem czy tam rezerwowac sale, bo ostatnio uslyszalam niezbyt dobra opinie o tej sali
|
|
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
Zalezy co rozumiec pod pojeciem "nie za drogo"?? . My za autokar placimy 500zl, moj znajomy placil 800.. takze ciezko powiedziec. Najlepiej pokontaktowac sie z ludzmi, ktorzy wynajmuja autokary ze wzgledu na to ze tu bardzo duza role odgrywa odleglosc jaka musi przejechac z kosciola do miejsca gdzie jest wesele i w druga strone. Do tego, jesli autokar nie jest z kielce tylko z jakiejs miejscowosci pod kielcami to liczy sobie tez ten dojazd od siebie do kielc. Takze tak mniej wiecej to wyglada
Pozdrawiam
|
|
#517 |
|
Rozeznanie
|
A nie lepiej zapytac w PKSie czy nie wypozycza.Na slub siostry stamtad wynajmowali i teraz my takze bedziemy miec chyba. Jutro moj Tż jedzie zapytac za ile i od razu zamowic to dam znac
NO wiec Tż zamówił autokar z klimatyzacją z PKSu za 200zł. Tak jak pisałam chyba najtaniej. Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-06-13 o 12:18 |
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, przede mną i moim Tż-tem kolejny ważny krok jeśli chodzi o organizację wesela - wybór zespołu, prześledziłam wątek dokładnie post po poście od pierwszej do ostatniej strony i wypisałam sobie następujące zespoły:
1. AKORD - będą grali u Gosiaczka1211 (dlatego Gosiaczku byłabym Ci bardzo wdzięczna o podanie namiarów na ten zespoł na PW) 2. K2 - również bardzo proszę w miarę możliwości o podanie namiarów 3. GRATIS - będą grać u Tiary i tu mam spisane namiary takie jakie były podane w poście 4. NOVI - grali u DrGandzi i tu również namiary mam spisane z postu 5. COMA 6. AXIS o tych dwóch zespołach pisała bodajże Tiara Tiaro bardzo proszę o podanie namiarów na te zespoły7. FOREVER tu też prosiłabym o info, jeśli któraś z WAS posiada ![]() Dziewczyny ja na bieżaco będę śledzić ten wątek bo widzę, że w niedługiej przyszłości gro z WAS będzie ślubować
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie odradzam autobusy z PKS-u są w fatalnym stanie- niestety.
Duzo ładniej wylądają autobusy prywatnych przewoźników, którzy posiadają niejdnokrotnie autobusy więszke niż PKS, polecam firmę Orlik Bus
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
A my w ten weekend będziemy decydować o wyborze zespołu. echhhhh
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Może mają niejeden, bo nie tak dawno miałam wątpliwą przyjemność oglądąć wynajęty autobus PKSu i nowością to on nie grzeszył.
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
Petitka4 ile wcześniej trzeba rezerwować autobus w PKS ??
|
|
|
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za informację. Czyli jeszcze mam mnóstwo czasu.
|
|
|
|
#526 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
zespól K2 602 357 680 pan Dariusz ja też rezerwowałam miesiąc wcześniej a kosz 500 zł Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-05 o 20:24 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia i szczescia zycze
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam gosiaczek po weselu
|
|
|
|
#531 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
myślę,że na pogodę Gosiaczek chyba nie narzeka, bo w sobotę rano co prawda było najpierw chłodniej, ale później się wypogodziło
![]() mam nadzieję, że jest bardzoo zadwolona z TEGO DNIA
|
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednym słowem moge powiedziec ze bylo PIEKNIE. Udalo sie wszystko od poczatku do konca. I powiem tyle, najwazniejsze jest to aby sie nie denerwowac bo to w niczym nie pomaga. Ja bylam tak spokojna ze sama sie sobie dziwilam. Ale bylo warto. Nie bede mowic ze nie walilo mi serce w kosciele bo oczywiscie nie bylo by to prawda ale to akurat uwazam za naturalne Polecam robienie zdjec przed slubem. Korzysci z takiego rozwiazania przynajmniej 2: 1) oswajacie sie ze soba w nowej sytuacji przed uroczystoscia w kosciele, 2) nie ma potrzeby opuszczania własnego wesela i gosci. Wszystko na spokojnie, bez pośpiechu. Poprostu cudownie. Pogoda nam dopisała. Pokropilo delikatnie po wyjsciu z kosciola ale dla nas to bylo kilka kropelek na szczescie. Plakac mi sie chce ze wzruszenia jak o tym pisze i wspominam Kwiaty mialyśmy przepiekne. Zamawiane w kwiaciarni POKUSA na Paderewskiego. Do tego stroiliśmy tam auto i zamawialismy wiazanke na nasz stol na sale. Fryzure robilam w salonie NINA na Bocianku. Przecudowna fryzjerka. Fryzura trzyma mi sie do dzisiaj bylam strasznie zadowolona. To samo z makijażem, byl rewelacyjny, piekny, cudowny. Poprostu doskonaly. Buty przewygodne, suknia przepiękna, jednym słowem bylo idealnie. Wesele rewelacyjne. Goscie byli zachwyceni. I tak jak już kiedys pisałam. Udane wesele to nie piękna restauracja i pyszne jedzenie tylko dobry zespół i ludzie, którzy potrafią się bawic. U nas dopisal i zespol i ludzie a do tego i klimat sali stworzyl rewelacyjna atmosfere. Tak jak juz pisalam bylo cudownie. Dostalismy od hotelu apartament, ze sniadankiem Rewelacja. Nie wiem co jeszcze moge Wam napisac przyszle Panny Mlode? Jesli bedziecie mialy jakies pytania - piszcie, napewno odpowiem bo bede zagladac do Was czesto. Dzisiaj zaniosłam do pralni sukienke. Widac na niej slady SUPER zabawy Sprobuje ja teraz sprzedac chociaz ciezko mi sie z nia rozstac. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę przynajmniej tak udanego Wielkiego Dnia jak nasz. Buziaczki
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek - super, że się wszystko udało!!!
a możesz zdradzić gdzie robiłaś makijaż i jakimi kosmetykami? ![]() ![]()
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! To wspaniale, że Wam się tak wszystko udało!
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczku 1211 gratuluję tego wspaniałego i jedynego w życiu dnia
My z TŻ w ten miniony weekend bawiliśmy się na weselu mojej kuzynki w Ostrowcu Świętokrzyskim i wizieliśmu namiary na zepsół, który grał właśnie u nich 4 osoby w tym jedna dziewczyna, która wszystkich zauroczyła swoim śpiewem ![]() ![]() Mój TŻ-et gotów był podpisać z nimi już umowę w zasadzie to ja chyba też, bo wybawiliśmy się świetnie podobnie jak wszyscy, na parkiecie pusto było jedynie podczas przerw dodam, że zespół nazywa się FANTASTIC i są z okolic Częstochowy, grali wszystko przerózńości, każdy znalazł coś dla siebie.
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
Ania nie mam niestety juz wizytowek do zespolow o ktorych wspomnialas, przepraszam , ze dopiero teraz odpisuje, ale nie zagladalam na forum.
Gosiaczek moze pokazesz nam jakas fotke z tego cudownego dnia? ![]() A mi zostalo 17 dni
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo kobietki.
. Dopiero teraz odnalazłam ten watek, a szkoda. Czytam sobie wasze posty i wpadam w panikę. MY jakos tak wszystko na luzaka załatwiamy. Nikogo się nie radzimy, cały czas spontan. Tyle ze my bierzemy slub cywilny z przyjęciem na 40 osób. Generalnie większosc załatwiona. Mam tylko problem z bukietem- gdzie isc zamówic? która kwiaciarnie polecacie. Ja na prawde wszystko tak spontanicznie robię i nie wiem juz czy to dobre jest. Małam sie malowac sama, ale tydzien temu przypadkiem trafiłam do nowego salonu na Sienkiewicza (House of nails się nazywa), gdzie dziewczyny robia pazurki i makijaz i się zapisałam...a nie mam zielonego pojęcia czy sa dobre. Do fryzjera się zapisałam do AMBRIE- tez zupełnie nie wiem dlaczego, bo nigdy tam nie byłam. . Ja jestem chyba szalona. Sukienkę slubna tez praktycznie w godzine kupiłam . Teraz tak się zastanawiam czy to normalne
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w te wakacje mamy przed sobą jeszcze 5 czy 6 wesel, więc jescze perę zespołów przesłuchamy...choć trzeba się spieszyć, żeby potem nie zostać na lodzie![]() 17 dni to tuż tuż
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Wiekszosc gości u mnie będzie przyjezdnych, nie wszyscy się zmieszczą u mnie w domu, w hotelu gdzie mam wesele zaoferowali mi zniżkę do 100 zł od osoby ale to nadal za dużo dla mnie.
Myślałam o akademikach ale może macie inne pomysły... Bardzo będę wdzięczna

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami
Pozdrawiam

. Ja jestem chyba szalona. Sukienkę slubna tez praktycznie w godzine kupiłam