|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jasny błyszczyk |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jasny błyszczyk
ups i co ja zrobilam?
wybaczcie za taki"uklad graficzny"
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj wybrać się do drogerii i sama posprawdzać. Zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu koloru. Zerknij na zachwalane przez dziewczęta błyszczyki Evelline, czy Maybelline.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a ja sobie wczoraj kupiłam szminke inglot numerek 112 i jest bardzo podobno do tej co ma mandy moore na tym zdieciu co zalaczyłas, tylko ze szmink ajest matowa wiec musisz na to dac przezroczysty błyszczyk i wyjdzie b. podobny efekt
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
a ja polecam mleczno-beżowy błyszczyk od H&M..co prawda dostalam go w Niemczech, ale tutaj pewnie tez taki dostaniesz:
pzdr.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam wycieczke po sklepach kosmetycznych-drogeriach.
![]() Jest tego masa! Wiele firm - Eveline, BELL, INGLOT, VIPERA, Maybelline, Joko, ma w swoich zbiorch kolory o jakie Ci chodzi. Najlepiej samej przetestować dany, kolor błyszczyk. ![]() I proszę CIe ZMIEŃ układ wysłanego - 1 postu. Rozwala się przez to cały wątek.
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam dzisiaj błyszczyk Vipery,jeszcze takiego nie miałam.Kolory są delikatne,ładnie świeci się na ustach.Jeszcze nie wiem tylko czy jest trwały.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
ja mam błyszczyk maybelline water shine gloss 504(bardzo jasny róż)oraz bourjoins effet 3d 15 lekki różowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

) blyszczyki, ktore maja kolor jasnorozowy, bezowy, mlecznobrazowy, mlecznobrudnorozowy,ale dosc mocno kryja (naturalny kolor moich ust to dosc ciemny czerwony..), nie sa polprzezroczyste ani perlowe?

wybaczcie za taki"uklad graficzny"