|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
beżowy błyszczyk ??
dziewczyny słyszałyście może ,albo widziałyście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: beżowy błyszczyk ??
Dwa jasne beżowe kolorki, których uzywałam to:
![]() ![]() ![]() Dla mnie lepszy był ten Bourjois, ładniej pachniał i ładniej błyszczał - generalnie wolę troszkę ciemniejsze kolorki, ale te mogę z czystym sumieniem Ci polecić (o ile jeszcze są sprzedawane) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
a dziękuje Ci bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Bourjois- Effet 3 D, nr 74
Maybelline- Fruity Jelly, nr 06 Tangerine- choć ten jest taki troche złamany pomarańczą Lancome- Juicy Tubes, nr 027 Fresh lub 028 Fizzy Najbardziej jestem zadowolona z Bourjois ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No właśnie to tak jak ja
![]() ![]() Połysk - nie za mocny nie za słaby. Ja w sam raz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj sergeevna,
moim ulubionym bezowym kolorem wsrod blyszczykow jest Dior Addict 123, koszt okolo 99 zl. ![]() Pozdrowienia, Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja ostatnio zakupiłam błyszczyk Avonu (wbrew uprzedzeniom do tej marki)Arabian Glow ze słonecznej wersji kolor Night Glow i jestem bardzo zadowolona, usta super się skrzą, połysk jest w sam raz, usta sie nie lepią i błyszczyk długo sie utrzymuje
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Maybelline i lancome nie daje koloru chyba, tj nie wiem jak z lancomem ale sądzę ze nie
![]() Ja przez Lejke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
blyszczyk sephory w odcieniu cappuccino..daje kolorek bezu na ustach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
dziękuje dziewczęta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zadowolona z błyszczyka firmy Diadem. Kosztuje ok 10 zl. Chodzi mi o kolor nr 15. Mi bardzo podpasował. Jest to kolor beżowy(nie z tych zimnych wpadających w perłowy ani z tych słonecznych ze złotymi drobinkami). Jeston po prostu neutralny. Jakościowo może nie jest na "szóstkę" tak jak np.Bourjois , ale nie ma drażniącego zapachu ani smaku(co często jest wadą tanszych błyszczyków).
To jest moja propozycja - sprawdz sama, choc zaznaczam że znajdziesz go w kazdym kosmetycznym. Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Re: blyszczyk sephory
co do nazwy to szukam na opakowaniu i nic ciekawego nie widze...ale to sa te blyszczyki z gabeczka do nakladania,zadne kulkowe ani tez nie z serii Sephora Artist bo tej serii chyba od jakiegos czasu juz nie ma...na pewno znajdziesz bo zawsze sa ulokowane kolo tych malutkich lakierow..kolor na ustach jest bardzo delikatny,nie perlowy i bez drobinek..daje tylko lekka poswiate bezowego ale chyba to dobrze bo gdyby byl mocno bezowy usta wygladalyby troche trupio jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.