![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co na bezludna wyspe :)
ja bym wybrała podobny skład ale zamiast dezodorantu wzięłabym chyba pastę do zębow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.słownik do angielskiego(bym się wreszcie tych słówek nauczyła
![]() 2.majtki na zmianę ![]() 3.siostrę 4.jakąś obszerną książkę 5.coś na robale
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.komputer ze stałym łączem
![]() 2.motorówkę-zawsze można na pizzę wyskoczyć ![]() 3.pastę i szczoteczkę do zębów ![]() 4.jakiegoś przystojnego faceta-jak nie będzie chciał po dobroci to go siłą zaciągnę ![]() ![]() 5.krem z filtem ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mojego TŻ
zapas prezerwatyw ![]() krem z filtrem paste do zbębów z komplecie ze szczoteczką komórkę(byle był zasięg) a jeśli nie to... tampony , hehe dobry pomysł z tym pytankiem
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
1. mojego ukochanego
2. krem 3. pasta do zębów 4. tabletki....hmm...wiadomo jakie ![]() 5. odtwarzacz CD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1 mojego TŻ, choc broń Boże nie traktuje go jak rzecz
![]() 2 zapas tabletek antykoncepcyjnych 3 zapas różnych leków 4 zapas soczewek kontaktowych jednodniowych najlepiej w tym wypadku 5 pastę do żebów razem ze szczoteczką. jakby było miejsce dorzuciłabym jeszcze lusterko i kosmetyczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ja zabrałabym 5 z was ,te 5 następne 5 a te 5 nastepne 5 i tak spotkałbysmy sie wszytskie razem
![]() ![]() bez dzieci ,TŻ ,mężów ,garów i odkurzaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. Łódkę - żeby zwiać z tamtąd jak coś
![]() 2. Duuuuuuużą lodówkę pełną wszystkich smakołyków! ![]() 3. Komputer z dostępem do internetu 4. Psa 5. Wypełnioną po brzegi apteczkę Chyba wystarczyłoby... przynajmniej na jakiś czas. A jak nie, to wiecie... zawsze mam łódkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1) zapas insuliny (no, niestety)
2) mojego TŻ 3) tabletki antykoncepcyjne 4) pastę do zębów i szczoteczkę 5) zaległe ksiązki do poczytanie (dla mnie i dla niego) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Natii, jesteś genialna z tym kompem
![]() Też chcę ![]() TŻ- nie podlega dyskusji ![]() i jeszcze: - sprzęt i materiały foto - pasta ze szczoteczką ![]() - jeśli tropiki, to zapas środków antymalarycznych (przed słońcem ochronię się własnoręcznie wytłoczonym olejkiem z roślin albo błotkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
调解人
|
Widze, ze przewazają TŻ i srodki antykoncepcyjne
![]() Mysle ze moj TZ nie wytrzymalby ze mna na bezludnej wyspie. Ale no juz trudno, wzielabym Jego ![]() 2) srodki... (nie, nie natykoncepcyjne ![]() 3) balsam do ciala 4) opasly tomik poezji (ksiazka nawet ulubiona moze mi sie znudzic, a poezja nigdy) 5) moskitiere do spania (czyzbym nienawidzila owadow? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tylko 5?
ok: 1. komputer z internetem chyba na baterie słoneczne, bo prądu do ładowania to by tam chyba nie było ![]() 2. krem z filtrem 100 zapas gigantyczny 3. siekierę ![]() 4. podpaski 5. jakąś moskitierę albo masę środków na owady i inne paskudztwa tam żyjące ![]() no i zabrakło mi miejsca na mydło... Ale z komputera ciężko zrezygnować... Mydło przemycę gdzieś schowane ![]() A najwyżej zamówiłabym resztę rzeczy w sklepie internetowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Natii ![]() ![]() ![]() Dorzucam wersję LUX, w której wyspa jest ciepła ![]() ![]() w/w : - komp ze stałym łączem i zasilaniem na słońce (racja, Tulipanko ![]() ![]() - sprzęt i materiały foto- bez zmian - pasta ze szczoteczką- podwójny komplet ![]() - zapas środków antymalarycznych w wypchanej apteczce (w której będą także tampony, a jakże ![]() ![]() - jeszcze bardziej wypchana kosmetyczka (bez detali, zastanowię się, jak już będę wiedziała, że się wybieram ![]() - Uniwersalna Skrzynia Przyborowo-Narzędziowa (od igły i nitki po piłę ![]() - zapas bawełny, polaru i gore-texu ![]() - no dobra, niech będzie motorówka ![]() - skrzynia japonek i butów trekkingowych - pies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1. Pasta do zębów + szczoteczka
2. Najbardziej zaawansowaną technicznie wersję Vicorinoxa 3. Komórkę 4. Namiot 5. Antyperspirant ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
1. Kota
![]() 2. Zapas leków, bom hipochondryczka. 3. Duuużo środków na robale, bo się koszmarnie brzydze robactwa, 4. Krem nawilżający z filtrem. 5. A teraz dylemat pasta do zębów czy papier toaletowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]()
Mój top 5:
1. tamopny - najlepszy wynalazek ludzkosci ![]() 2. srodek na owady pelzajace, biegajace, latajace i inne tego typu paskudztwa-fuj!!!! 3. szczoteczka + pasta do zebów 4. szampon do wlosów - a co!! ![]() 5. masc na oparzenia sloneczne - o ile trafie na "ciepla" wysepke Mojego mezczyzny nie zabieram ze soba, niech troche za mna poteskni - dobrze mu to zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() 1.wezmę Paulę78,bo ona bierze 5 innych Wizażanek,a te kolejne 5 itd ![]() 2.wezmę Lazy_Morning-ona ma taką listę,że te o czym zapomnę ona napewno będzie mieć ![]() 3.saperkę-a nóż trafimy na Atlantydę(nie wierzę,że poszła na dno) i staniemy się słynnymi odkrywczyniami w końcu Kopernik też był kobietą ![]() 4.coś do przemieniania wody morskiej w zdatną do picia-słonego okropieństwa pić nie będziemy ![]() 5.kawę,cukier,mleko(może być w proszku) z naszymi ulubionymi kubeczkami ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Więc (kolejność przypadkowa)
apteczkę depilator lub choćby golarkę, wolała bym po jakimś czasie nie przypominać nadrzewnych kuzynów ![]() jakiś kocyk lub śpiworek (muszę być czymś przykryta jak śpię, nawet jak jest ciepło) filtry przeciwsłoneczne no i na koniec najważniejsze mojego Skarba ![]() A on by zabrał tylko komputer i byłby szczęśliwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A! Środków anty bym nie brała, poprostu zaludnili byśmy wyspę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Natii
![]() ![]() Survivalowcem nie jestem, ale mam takie coś- załączam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ZAPAS ZAPAŁEK !!!Bez ognia będziecie jadły rybki na surowo.
![]() Strzelba z zapasem naboi - coś trzeba upolować żeby przeżyć. Skrzynka z narzędziami - pozwoli na budowę szałasu i tratwy. ![]() Książka "Instrukcja budowy tratwy i łodzi". Ibuprom-bo głowa często mnie boli. ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego "wynalazku" - fajowy ![]() ![]() To ja może znajdę książkę o survivalu, tam gdzieś były porady jak sprawdzać co jest trujące, jak zbudować szałas i takie tam głupoty ![]() ![]() ![]() aha! i jakbym jeszcze mogła, to wzięłabym aparat fotograficzny i sporo filmu... Piękne muszą być zachody i wschody słońca na takiej wyspie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Stolica-Złosiowo Wielkie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.