|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ozdabiamy Słoiki I Butelki
czy ktoras z Was ozdabiala sloiki, np. takie po kawie rozpuszczalnej z szerokimi zakretkami? ja dzis zaczelam, jesli ktos ma jakies prace, bardzo chetnie zobacze!
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ozdabiamy Słoiki I Butelki
Ja nie mam żadnych prac, ale mnie to zainteresowało i może mogłabyś pokazać swoje prace i powiedzieć, tzn. napisać jak to zrobiłaś i co było Ci do tego potrzebne oprócz słoików po kawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
sloiki po kawie, skrawki materialow, sznrek bielizniany szary, kawalki rafii, listki sztucznych kwiatow. jeden moj sloik ma naklejone na srodku 3 zielone listki, na tym jest kawalek czerwonej siteczki od kwiatow i... drewniana malutka biedronka, zakretka powtarza ten motyw, ale pod nim jest sznurek nalepiony bezposrednio na zakretke jacobsa, tworzac "kratke". na drugim sloiki sa dwa kwadraty materialow, a na nich esy-floresy ze sznurka. nakretka podobnie - ale bez materialow. mysle,ze mozna nalepiac wiele elementow.
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
fajny pomysł, mi te słoiki się zawsze nie podobały, ale po ozdobieniu mogą być super. jak będziesz miała zdjęcie to wklej, chciałabym zobaczyć jak to wygląda, może sama się zabiorę się do roboty i poszukam czegoś do upiększenia.pozdrawiam:hi :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmmm...^^ Zainteresowało mnie
![]() Od jutra zaczynam moją butelkową manię ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
fajne pomysły w wątku o decoupagu są
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja malowałam.
Kanciastą Nescę pomalowałam w witrazyki, Tchibo w bluszcze i trzymam w niej cukier, butelkę po nalewce babuni w rumianki na niebieskim tle. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
elu, masz zdjecia?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.