|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Musze sie pochwalic ;)
Witam wszystkie Panie na tym forum!
Po wakacjach a przed zblizajaca sie szybkim truchtem trzydziestka, postanowilam o siebie zadbac "cielesnie". Przeczytalam pilnie forum i dostarczam raport z placu boju! Wstalam o 8.00, wypilam filizanke zielonej herbaty i zjadlam 4 orzechy brazylijskie. Wysmarowalam gebe filtrem, wlozylam kaszkietowke i nowe Niki ![]() Centrum miasta przeszlam szybkim marszem, dotarlam tak do najblizszego parku i tam przyspieszylam do biegu, potem przez AGH (tu juz szybkim marszem, zeby sie nie narazac na studenckie uwagi ![]() Minela mnie truchtem jakas kobitka, hm...przy kosci ale kondycje miala, ze pozazdroscic, ja juz kompletna detka w tym momencie. Przemaszerowalam na druga strone ulicy i wrocilam do parku. Tutaj pobiegalam jeszcze troche, marszem przez AGH i Mazowiecka do domu. Na swoje trzecie pietro wlazlam bez problemu. Zdjelam upocone ciuchy i pod cieply prysznic! Moj chlopiec dopiero podniosil glowe z poduszki ![]() Ani razu nie dostalam kolki (bieglam sama i nie gadalam do nikogo) ale jakby co w pogotowiu mialam juz sposobik Inch (pozdrawiam!). Planuje zakup skakanki ![]() A biegac planuje dwa razy w tygodniu juz na stale, tyle tylko,ze w nowych NIKach poszla nitka i but sie zaczal rozwalac!!!! Szczyt! Ale zaniose do szewca a nie z reklamacja, bo by to trwalo i trwalo i nie mialabym butow do biegania! W dni w ktorych nie biegam robie cwiczenia silowe, raz pilatesowe a raz callanetics. Do jogi mnie nie ciagnie. Dodam tylko, ze nie chce sie odchudzac, tylko zamienic z flaka w jedrna wysportowana dzieczyne, ktora sie nie garbi! Trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Gratuluje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Musze sie pochwalic ;)
Sylwio
![]() ![]() ![]() Po pierwsze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i te buty ![]() ![]() Tak na marginesie, wiem, że się rozpisuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No zadyszke troche mialam, wiecej niz 200 metrow nie moglam na raz przebiec no, ale mam powakacyjna "luke w zyciorysie". Grunt, ze kolki nie bylo (staralam sie dobrze oddychac, uwaznie przeczytalam uwagi na tej stronie o bieganiu), bo to mega nieprzyjemne. A ta pani na Bloniach przebiegla sobie tak od niechcenia, caly bok bloniowego trojkata! To tez kondycji jeszcze nie mam ale przynajmniej nie musialam wracac taksowka do domu
![]() W Nikeach poszla nitka z boku, dodam, ze biegalam w nich ...trzeci raz!(Wczesniej uzytkowalam Pume ale podeszwa nie dobrze mnie amortyzowala). Mysle, ze pan szewc zaradzi temu w trymiga ![]() Mam czarne Nike Air i przyznam sie, ze pomijajac te nitke, sprawuja sie rewelacyjnie. Chcialam jakies buty, ktore sie nie rzucaja w oczy (wczoraj widzialam dziewczyne na miescie w stroju bynajmniej nie do biegania i pomaranczowych adidasach. Widzialo sie w zasadzie tylko buty...) i nie przypominaja obuwia dla kosmonautow, plus nie kosztuja fortuny (buty do biegania z "najnowszej kolekcji" w Adidasie byly po 600 PLN!!!). Te kosztowaly sporo i mialam wyrwe w budzecie, wiec tym bardziej chce je uzytkowac, a tu taki psikus. Zaraz ide do szewca, mam niedaleko. Bo w niedziele, chce pobiegac znowu... Sa lekkie, dobrze sie dopasowauja do stopy, sznurowki sie wcale nie rozwiazuja, maja takie jakby dziurki na powierzchni, sa z czarnej chyba skory, podeszwa plaster miodu. Polecam Ci Inch pielgrzymke na Florianska i pozagladanie do sklepow z butami, ktore poukrywane sa w bramach. Moje sa meskie kupione w bramie obok Rylki (mam 39,) bo damskie fasony byly glownie bialo-rozowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szczerze powiem, ze nie oglądałam jeszcze najnowszej kolekcji (mam zamiar zaciągnąć się w długi i kupis sobie bluze "termoizolacyjną"
![]() Juz po 3 razie poszła nitka? Aj nu nu nu...Może rzeczywiscie szewc poradzi, moje trzymaja się narazie nieźle. Szczerze przyznam, ze przy ich kupowaniu nie byłam zadowolona z koloru (są jasne, takie beżowe) ale teraz brud przykrył kolor ![]() ![]() Skarzyński na swojej stronie upominał, ze kobiety powinny biegac wyłącznie w modelach kobiecych, które znaja ich potrzeby. Zgadzam się z nim całkowicie, bo męskie modele były dla mnie niewygodne. Ale skoro mówisz, że pasują i dobrze Ci się w nich biega, to na zdrowie ![]() Podaje ciekawy link do strony Skarżyńskiego (niesamowity facet) na której pisze o obuwiu: http://www.skarzynski.pl/obuwie.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.