![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Całowanie z jezyczkiem :D
Całowanie z jezyczkiem
![]() Ostatnio taki chlopak ktory mi sie podoba chcial mnie pocalowac. Noi wszystko pieknie i ladnie, tylko ze on juz na wstepie zaczal mi "wpychac" jezyk do buzi :P mnie tak troche zatkalo bo nie mam wprawy w calowaniu sie z jezyczkiem i sie lekko speszylam i hmm odwrocilam glowe.. i teraz sie boje ze sie nie umiem calowac z jezyczkiem i wiem ze jak bede znow w takiej sytuacji to spanikuje.. co mam robic? ;( wiem ze tego nie da sie nauczyc, ale.. sa jakies sposoby zeby cos zrobic? pomozcie drogie wizazanki !! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-06-30 o 17:45 Powód: przywrócenie treści postu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Całowanie z jezyczkiem :D
To nie forum BRAVO... :/ A poza tym jakich rad oczekujesz? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa, to prawda - to nie forum Bravo, ale dziewczyna młoda, chce się dowiedzieć jak to jest, może nie ma z kim na ten temat porozmawiać. odrobina zrozumienia
![]() ja podobnie zareagowałam, ale potem mrrrrr - to naprawdę fajne, to całowanie ![]() czasami nie trzeba nic więcej... Agu5ka, nastepnym razem będzie lepiej ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sposoby? Dorosnąć i nie myśleć nad takimi "problemami"... Jak już wystarczająco dorośniesz to potem sama będziesz się śmiała z takich pytań...
![]() A co mnie najbardziej zdziwiło, jesteśmy w tym samym wieku... Pozdrawiam i życzę "rozwiania wątpliwości" Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-05 o 13:30 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam prawie identyczną sytuację w młodości. Byłam tym zakłopotana i wypisywałam w pamiętniu swe obawy co do następnego razu ![]() Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może trochę wyhamować?? ![]() Wolę czytać takie wątpliwości niż czytać o tym,że dziewczynie w wieku 16 lat rośnie brzuch,bo się nie zabezpieczyła.Czasami lepiej w pewnych sprawach pytać niż zachowywać się jakby się wszystko wiedziało i gnać do przodu ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym w pewnym wieku pewne zachowania są dla jednych normalne, dla innych zaskakujące/dziwne/niepewne - każda z nas przeciez miała mnóstwo pytań dotyczących czy to całowania, czy sexu czy wielu innych spraw ![]() "zapomniał wół, jak cielęciem był"
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ok, nie wtrącam się już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Agu5tka - znamy to, nic sie nie martw, sytuacja ze tak powiem standardowa
![]() przede wszytskim nie mysle, nie analizuj. najlepiej bedzie jak "akcja" bedzie spontaniczna, pozwolisz chlopakowi sie" prowadzic" a wszystko sie uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tego nie da się nauczyć, rady też nie można dać. Po prostu zamknij oczy i... No i nie wiem no, samo wyjdzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Natii i poraz kolejny sie z toba zgadzam
![]() Cytat:
![]() ![]() Wlasnie co do pytania, sadze, ze jak cie chlopak dobrze poprowadzi i bedzie nastepnym razem bardziej delikatny, to wszystko bedzie ok.
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro agu5ka zadaje takie pytanie to jest logiczne, ze nie wszyscy w tym wieku posiadaja na ten temat wiedze teoretyczna, czy tez praktyczna.
Wiek nie ma tu nic do rzeczy...jak widac.
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze za duzo bravo girl
![]() Wiem, ze takie informacje sie tam znajduja, poniewaz pracuje z dziecmi i mlodzieza i wlasnie tego typu gazetki przekazuja im taka "ogolna wiedze". ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie wskazując paluchem do czyjego posta sie odnosze napisze, iz nie kazdy jest.hmmm.. by w wieku 16-17lat miec tyyle doswiadczenia w kwesti calowania z jezyczkiem
Agu5ka nic sie nie martw, samo przyjdzie ![]() ![]() odwrócenie głowy to jeszcze maly pikus, ja zrobiłam cos o wieele gorszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie myśl o tym,bo to bez sensu.Wszystko pójdzie samo i tak jest najfajniej.Po co masz się zamartwiac.Mówię Ci tu nie może nic nie wyjść
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Któraś z Wizażanek napisała że może facet nie był delikatny...Ale wydaje mi sie że tu chodzi o coś innego, o psychike facetów. Nie całowałam sie jeszcze z facetem który by mi nie wpychał od razu języka do buzi. Facet pewnie chce wydać sie bardziej męski, obcykany w temacie.
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agu5ka nic się nie martw! choć wydaje mi się, że Twe obawy są uzasadnione. ja też kiedyś takie miałam! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja też się bałam pierwszego pocałunku...no ale co..rozchyliłam usta...poczułam jego języczek i robiłam to co on
![]() wiadomo ze pierwszym takim poważnym razem nie wychodzi tak dobrze ale wprawa czyni mistrza ![]() Zobaczysz nie bój sie ![]() ![]() Pamietam jak mialam takiego chlopaka i wiedzialam ze nadejdzie ten moment "prawdziwego"pocałunku..o j ile ja sie filmow naogladalam ojjj ile do lustra min cwiczylam;p a po co:P i tak bylo fajnie cos tam ustami poruszałam a on powiedział ze mam najwspanialsze usta pod sloncem ![]() wiec nie martw sie zamknij oczka....uchyl usteczka i daj sie poniesc fantazji ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja niecierpie jeśli facet od pierwszej chwili pragnie swoim jęzorem zgłębić i poznać doskonale moją jamę ustną
![]() ![]() ![]() Aguś, nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (aż mi smaku narobiła... ![]() ![]() ![]() ![]() Proponuje niektórym umieścić spis tematów, jakie można umieszczać i poruszać na wizażowym forum, żeby nie podchodziły pod bravo.pl ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Agu5ka
Przyznasz ze taki pocalunek jest dosyc intymna formą kontaktu. Moglas na poczatku poczuc sie dziwnie bo za pierwszym razem zazwyczaj tak jest. Ja pamietam ze strasznie mnie to obrzydzilo podczas pierwszego poważnego pocalunku. Chyba nawet "zerwalam" z tym chlopakiem ![]() Ale to jest tak jak juz dziewczyny pisaly... Ty po pierwsze musisz chciec sie tak calowac, a po drugie musisz "to" czuć. Wtedy dopiero moze byc przyjemnie. Wazne tez aby chlopak byl delikatny, bo inaczej moze Cie tylko zrazic do takiego pocalunku... No i pamietaj - nie rób nic wbrew sobie. ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Twoja reakcja była jak najbardziej naturalna i nie przejmuj się - następnym razem będzie ok - jeśli będziesz tego chciała - a jeśli nie to poza buziakiem nie oddaj pocałunku. A jeśli bardzo chcesz "potrenować" może popróbuj z koleżanką albo z wasną reką.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
A po co sie denerwowac? Tego nieda sie nauczyć..samo wyjdzie w 'praniu' ;]
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
odpowiedni facet + odpowiednia chwila zrobią swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
hmm.. ja w sumie nie oczekiwalam jakis konkretnych rad (choc wiem ze prosilam o pomoc :P) ale pocieszenia i powiedzenia ze bedzie dobrze heh ![]() ![]() troche dystansu.. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.