|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
W co się ubrać
Cześć Dziewczyny
Zwracam się do Was z ogromną prośbą i mam nadzieję, że coś mi poradzicie. Pod koniec października idę na chrzciny (chrześniak mojego TŻ-a) i nie wiem co założyć na siebie. Nie chcę kupować niczego, czego potem nie założyłabym ani razu. Myślałam nad klasycznym czarnym garniturku ewentualnie grafitowym i jakiejś fantazyjnej bluzce do tego. Czarny, bo do wszystkiego i można go nosić zarówno w komplecie jak i osobno. Proszę o pomoc. Poradźcie mi coś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: W co się ubrać
jestem w takiej samej sytuacji
![]() takze podczepiam sie pod watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
myslę że taki komplet jest dobry. Tym bardziej że później również możesz go nosić. Jest teraz taki wybór różnych kompletów. Tak więc napewno coś znajdziesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hejka
Ja już po zakupach. Kupiłam garnitur bardzo ciemny grafit. Mierzyłam bardzo ładny zestaw: satynowa marynarka i spodnie materiałowe z satynową szarfą, ale czułam się w tym mało komfortowo. Poza tym nie będę kupować rzeczy tylko na raz. Czy zestaw będzie elegancki zależy od bluzki, więc po kłopocie. Pozdrawiam. Piszcie może cosik Wam doradzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Do mojego kompleciku kupiłam czerwoną bluzkę i wydaje mi się, że jest ok. Jest tylko problem w kwestii butków. Nie wiem czy założyć kozaki, czy półbuty. Wstępnie zostaję przy półbutach i skórzanym ocieplonym płaszczyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ja w listopadzie będę chrzestną i wcale nie wiem w co się powinnam jako chrzestna ubrać. wstępnie myślałam o czarnej prostej spódnicy do kolan, ale co na górę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakas klasyczna bluzka (niekoniecznie biala np. cieple brazy lub czerwien). Do tego bizuteria (ciezszy naszyjnik albo korale - pod warunkiem, ze bluzka bedzie prosta bez zadnych zbednych dodatkow, o czym pisalam wyzej). Do tego zestawu marynarka. Mozesz tez ubrac sukienke (ja tak bym zrobila). W sklepach mozna znalezc fajne cieple sukienki na pore jesienno-zimowa w tym i na szczegolne okazje. Do tego z kolei beda pasowac kozaczki na wyzszym obcasie (oczywiscie z tych eleganckich i nie za ciezkich)..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.