|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moj nowy "konik":-)
ostatnio mam male "zboczenie na punkcie wszelkich chustek i szalow(z fredzlami tez) na szyje i stad moje pytanko:do jakich rzeczy powinnam je nosic??czy mozna polaczyc takie cudenka ze stylem sportowym ktory preferuje??
macie jakies pomysly??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: moj nowy "konik":-)
aaa, jakby ktos mial jakies fajne zdjecie z propozycjami to bede baaaardzo wdzieczna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a jak sie ubierasz na codzien?? bo styl sporotowy to szerokie pojecie. Jezeli lubisz po prostu wygodny strój, to myślę, że szal pasuje do spokojnego jednobarwnej bluzki i spodni, ale już do adidasow raczej nie... chociaż wszystko zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzinsy to u mnie podstawa(stety albo niestety, sama nie wiem), bluzki tez proste, bez udziwnien,buty..ostatnio jestem zafascynowana wygoda balerinek(czy jak to tam sie zwie)
musze poeksperymentowac, metoda prob i bledow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oto co udało mi się znależć - niektóre z nich raczej nie sš na lato.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzieki dzieki!jestem zauroczona zwlaszzca pierwszym zdjeciem,ciekawe czy to sie sprawdza na co dzien..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
widziałem w księgarniach książkę o wiązaniu szali, chust itd... myślę, że Ciebie by zainteresowała...
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
didda napisał(a):
> dzieki dzieki!jestem zauroczona zwlaszzca pierwszym zdjeciem,ciekawe czy to sie sprawdza na co dzien.. ![]() Ja do krótkiego rękawka bym zmieniła na szal z lżejszego materiału - bo ten na fotce to jest chyba tak ciepły, ze na mróz można wyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej, ja też od jakiegoś czasu staram się uzupełniać me stroje różnego rodzaju szalami i chustami, a ubieramy się, z tego co wywnioskowałam, trochę podobnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zależy jakie szaliki i chusty masz na myśli.
Ja uwielbiam szaliki zimowe i jesienne!!!!! Mam ich naprawdę mnóstwo - w mojej szafie znajdziessz szaliki w prawie każdym kolorze i każdej grubości. Latem "odpoczywam" sobie od tych szaliczków, a tylko czasami zarzucę na ramiona lekki i przejrzysty niczym mgła ![]() Zimą mój ulubiony zestaw to: króciótka spódniczka, dopasowany golf, ciepłe rajstopki i kozaczki na obcasie, a do tego płaszczyk i właśnie gruby i ciepły szal Wariant jesienny to; np. zamiana płaszczyka na płaszczyk jesienny albo dżinsowy czy sztruksowy żakiecik, a zamiast kozaczków balerinki... no i oczywiście znowu jakiś szal!!!!! Wersja sportowa to: dżinsy, krótka kurtka sportowa (np. dżinsowa) i do tego szalik "prosty w formie" (tzn. bez jakigoś szczególnego wzoru czy ściegu) ale za to w jakimś odjazdowym kolorze. Myślę, że akurat dodatki takie jak szalik czy chusta można łączyć z wieloma stylami, wszystko zależy od naszej inwencji twórczej pozdrawiam poszukam jeszcze inspirujących fotek i zaraz je dołączę
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A to moje letnie inspiracje...
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
widze maju ze mamy bardzo podobny gust, ja tylko musze uwazac z tymi spodniczkami i pareo, dopiero pracuje nad odpowiednia figura zeby moc przywdziac takie szatki
![]() szalik z 3 zdjecia jest swietny, nawet gdzies go ostatnio(hmmm chyba w maju..)widzialam, nie wiem czy nie w river island!wyglada swietnie do dzinsow, do stylu sportowego. zainspirowana waszymi pomyslami pobuszowalam po sklepach i zakupilam dluuugasny szal bezowy w h&m oraz drugi oliwkowy z kiosku Maju, Anette, Reni, Tomek G!!jestescie kochani!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.