|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilacja nóg pincetą??? CO O TYM SĄDZICIE?
Witam wszystkie wizażanki!
Czy któaś z Was stosuje taką metodę depilacji? Ja właśnie depiluję nogi pencetą, fakt, czaso- i pracochłonne, ale jakie są tego efekty? czy włoski się wrastają? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Depilacja nóg pincetą??? CO O TYM SĄDZICIE?
Jeśli masz tendencję do wrastania wlosków, to będą wrastały niezależnie czym wydepilujesz: pencetą, woskiem, cukrowaniem, depilatorem, wszystko jedno.
Moim zdaniem szkoda czasu na pencetę, chyba, że masz włosków naprawdę baaaardzo niewiele. Pozdrawiam Anka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Puma napisał(a):
> Witam wszystkie wizażanki! > > Czy któaś z Was stosuje taką metodę depilacji? > Ja właśnie depiluję nogi pencetą, fakt, czaso- i pracochłonne, ale jakie są tego efekty? czy włoski się wrastają? Podziwiam cierpliwości ![]() > > Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też kiedyś próbowałam :P Pamiętam, ze nawet fajnie się wyrywało te włoski, ale znudziło mi sie po wydepilowaniu jakiejś 1/100 nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nio ja az tak sie nie nudze zeby depilowac nogi penseta
![]() Jezeli wlaskow masz az tak malo, to dla Ciebie moze byc to dobra metoda, ale mi chyba zajeloby to tydzien ![]() Zdecydowanie sa szybsze i skuteczne metody, dla kazdego cos sie znajdzie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.