![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LRP Lancome APC TBS i inne
Witam,
Mam na wymianę kilka kosmetyków. Od razu zaznaczam, że jestem wybredna i szukam przede wszystkim (jeśli nie tylko) rzeczy, o których napiszę poniżej. Dokładki na zielono. A oto moje rzeczy: La Roche Posay 50+ lait Anthelios dermo-pediatrics 100ml, ważny do 2010r. Użyłam raz na twarz, czyli ok 2ml. John Frieda brilliant brunette shine shock 75ml, serum nadające blask włosom ciemnym. Można nakładać na wilgotne włosy jak i również na suche. Użyłam ze 3 razy. Bardzo wydajne, wystarczy kropelka, ładny zapach. Soraya kuracja dotleniająca koralowa maseczka enzymatycznaz efektem gommage 50ml, została ponad połowa. Max Factor Pan Stick Olive 40, zużycie minimalne. Dior Addict Ultra Gloss - błyszczyk do ust, kolor 781 a feast of plum. Użyłam raz na spróbowanie, ale dla mnie za ciemny. APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Sephora puder w pędzlu, kolor 06 beige natural, w rzeczywistości dosyć ciemny, zostało ponad 2/3. The Body Shop body butter, satsuma - masełko mandarynkowe 50ml, ale ciągle używam ![]() Nivea Baby krem pielęgnacyjny 200ml, zostalo 2/3. Max Factor cool matte 16h 201 classic beige, podkład w mussie, użyty raz. Lancome colorid, puder brązujący teinie 06, 3,5g - tester, tylko wypróbowany. Pantene ice shine serum nabłyszczające do włosów 50 ml zużycie minimalne. La Roche Posay effeclar K 30ml, zuzycie ok 1/3, ważny do 14.2009 APC puder sypki nr 2, tylko wypróbowany 20g. Lancome Juicy Tubes 7ml, kolor Wizz, wypróbowany tylko. Pantene maska do włosów gęste i mocne - nowa Philips depilator satinelle , w bardzo dobrym stanie, różowy. Prostownica do włosów z trzema nakładkami , do prostowania, falowania, karbowania. Shiseido puder brązujący pochadzący z pędzla http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15801 przesypany do zastepczego pojemniczka, kolor pędzla byl ten najciemniejszy. Joko - puder prasowany mozaika, zuzycie niecala polowa kolor 708 naturalny. Szukam: -- jedwabny puder Dr.Hauschka - odsypka może być - tego szukam przede wszystkim -- jakiś fajny błyszczyk do ust w kolorze delikatnej czerwieni, maliny BEZ DROBINEK lub ten mentolowy Bourjois. --coś profesjonalnego do wlosow, odżywki, maseczki --dobry korektor pod oczy w odcieniu żółtawym --Acne Derm! -- DKNY jabłuszkowe -- perfumy Kate Moss -- peeling SVR Gommage Zapraszam ![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-01-18 o 12:29 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Witchdoctor
|
Dot.: LRP Lancome APC TBS i inne
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj, w jakich odcieniach sa dokladnie pudry i kupki APC?
mnie nteresuje u Ciebie pen Max Factor oraz w/w APC. Mam blyszczyk Estee Lauder icy pink, minimalny ubytek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie Effaclar oraz maska Pantene, mam korektor Lancome, oraz troche innych rzecz w watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227493 ps. przepraszam za brak polskich znakow |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za:
The Body Shop body butter, satsuma - masełko mandarynkowe 50ml, nowe zafoliowane. Posiadam trochę kosmetyków profesjonalnych o włosów, można tż wybierać z wątku ciuszkowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
John Frieda brilliant brunette shine shock 75ml APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Lancome Juicy Tubes 7ml, kolor Wizz, wypróbowany tylko Lancome colorid, puder brązujący teinie 06, 3,5g - tester, tylko wypróbowany
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie fajne rzeczy, ale nie chcę wymieniać na coś co mi się raczej nie przyda albo co nie ejst mi niezbędne. Szukam pudru jedwabnego przede wszystkim. Błyszczyka w kolorze delikatnej czerwnieni ( bez drobinek) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy
![]() Sephora puder w pędzlu, kolor 06 beige natural, w rzeczywistości dosyć ciemny, zostało ponad 2/3. Max Factor cool matte 16h 201 classic beige, podkład w mussie, użyty raz. APC puder sypki nr 2, tylko wypróbowany 20g.
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
La Roche Posay effeclar K 30ml, zuzycie ok 1/3, ważny do 14.2009, masełko tbs- znajdziesz coś?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za body Shop i Effaclar?Mam błyszczyk w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie by ci siespodobało?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() blyszczyk ma drobinki :/ w pozostałych wątkach też niestety nic ubrań i perfum nie szukam. bardzo żałuje, przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Lukrecjo, będę kusić dalej, bo Effaclar bardzo by mi się przydał- tak mnie na kwasy naszło
![]() Piszesz że szukasz czerwonego błyszczyka, mam Givenchy Pop Gloss w kolorze 457 Hip Hop Red, jest to taka elegancka chłodna czerwień, bez drobinek. Byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Albo u mnie ? Interesuje mnie masełko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
the body shop satsuma, coś u mnie? potrzebuje na prezent
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie, mi u Ciebie podobaja sie te rzeczy
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.