|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Cos na fioletowo
Wklejam fotki, opis zrobie potem, bo teraz wychodze.
Jak wam sie podoba? Nie jestem profesjonalistka i dlatego licze na wasze krytyczne zdanie. Co robie dobrze a co zle? Kosmetyki , ktorymi zostal zrobiony makijaz: ciemny i jasny fiolet-maybelline lasting lilac- podwojny (nie polecam bo strasznie twardy cien-chyba wyladuje w koszu) sredi fiolet -lancome w kolorze plumage na dolna i gorna powieke czarna kredka maybelline pod oczy i pod luk brwiowy lancome , kolor gardenia tusz Loreal Voluminous usta-Cover Girl wetslicks crystal w kolorze 410 "tutu tutu" ![]() twarz- Revlon Colorstay policzki- puder brazujacy Physican Formula Baked Bronzer brwi- czarna kredka maybelline Edytowane przez logest Czas edycji: 2005-09-12 o 05:45 Powód: dodaje opis uzytych kosmetykow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cos na fioletowo
Śliczny makijaż i modelka też bardzo ładna.
![]() A czym się pomalowałaś? Szczególnie interesują mnie te cienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Longest, ależ Ty jesteś śliczna!!!
Makijaż w bardzo przyjaznej dla mnie tonacji ![]() Podoba mi się kompozycja kolorystyczna tego makijazu i sposob nalozenia cieni ![]() ![]() Ale i tak jest bardzo , bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz ładny cień pasuję do Ciebie.
Rzęsy i błyszczyk tez fajne, podobaja mi się zwłaszcza błyszczyk. ![]() Jednak przyczepię się do sposobu nałożenia cienia, wybacz mi. ![]() Powieka jest pokryta cieniem nierówno i widać tzw. "łysiny", są prześwity. Poza tym zaczęłas nakładać cień na półokrągło od wnęki oka i około środka powieki ta linia się zatraca/zaczyna ginąć i pojawia się nagle jakby skos. Cień lekko wyciągnięty w górę. Dolna powieka może być, ale obsypany jest cień [w kąciku oka] pod oczami ![]() ![]() Przynajmniej ja tak to widzę na fotkach. Być może w rzeczywistości wyglądało to inaczej-dobrze. ![]() Zachęcam do dalszych praktyk i pokazywania się nam na forum. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi sie podoba twoj makijaz, pasuje do Ciebie! kolorki idealnie dobralas do sukienki jak rowniez Twojej urody!! Wszystko jest slicznie. Podoba mi sie sposob w jaki nalozylas cienie na dolna powieke. Czekam na wiecej
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Pomadko, co do tyk "lysin" to wlasnie nie wiem czemu tak na zdjeciu wyszlo , bo oczka bardzo dlugo aplikatorem smarowalam, bo cien, ktorogo uzylam jest niezwylke twardy i ciezko sie nabiera i rozprowadza, wiec nabieralam i rozprowadzalam kilka razy zanim bylo cos widac ,tak wiec nie powinno byc tych przeswitow-zreszta ja w lusterku ich nie widzialam dopiero na zdjeciu wyszlo.
![]() A co do wyciagania cienia-to ciagle sie ucze.W kazdym razie dzieki za uwagi ![]() Guni, widze ze zwiedzasz moje inne posty ![]() Rzyrafko-co do wlosow-to 1.ja mam bzika na punkcie ich pielegnacji 2.genetycznie po rodzicach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Słodki makijaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
śliczne kolory, pasują do Ciebie. Dziewczęta wspomniały o technicznych sprawach więc ja już nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym fajnie, że się nie obraziłaś, tylko przyjełaś to jako radę-nie atak, bo wiesz? Róznie to bywa... ![]() Włosy masz rzeczywiście rewelacyjne. ![]() POzdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez podpisuje sie pod Pomadka co do nalozenia jasnego cienia ale za to powiem ze reszta jest super. Brwi tez mi sie podobaja i wydaje mi sie ze ich podkreslenie szara kredka nie pasowaloby do twojej kolorystyki i delikatnej twarzy. Wiec dla mnie jest wszystko ok!!!
I podziwiam sukienke bo sliczna!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tanzanit, kolorkiem wlosow obdarzyla mnie "natura" za 80$
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
I modelka i makijaz bardzo ladne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Co do makijażu.. osobiście proponowałabym zaryzykować i nieco wiecej ciemnego cienia dać na oczkach, na zewnętrzych kącikach, kierując ku gorze (cos a'la kocie ![]() A co do włosów, to powiadasz, że to po rodzicach, tak...? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Khem, cos mi sie wydaje ze te fioletowe cienie dostaniesz w spadku , bo mnie wkurzyly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
调解人
|
Wow, bardzo mi się podoba! Przepieknie wycieniowałaś i wyglądasz rewelacyjnie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.