![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Prosba o stworzenie forum o filmie, muzyce i sztuce
Zwracam sie do was z prosba, jednoczesnie bedaca spostrzezeniem podzielanym przez kilka wizazanek. Przydaloby sie kilka forum w dziale kobiecym lub podforum o tematyce sztuki : filmu, muzyki, sztuki ogolnie, moze polityki, choc nie wiem czy by sie tu przyjela.
Chcialam zwrocic uwage, ze wizaz jest wspanialym i ciekawym miejscem do pogawedek, ja osobiscie praktycznie nigdy nie zajrzalam na inne forum niz Plotkowe i Co w Duszy Gra. Ale plotkowe jak sama nazwa wzkazuje sluzy do plotek, a czasem mam ochote pogadac na nieco 'inteligentniejsze' tematy (nikogo nie urazajac - sama czesto spedzam dnie na paplaniu o niczym) i mija sporo czasu, zanim sie do czegos dokopie. Wiem, ze istnieja katalogi o ksiazkach i filmach z recenzajmi, ale tu raczej chodzi o dyskujse i wymiane pogladow. Nie mowie zeby od razu robic 4 fora - zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, ale na poczatek moze stworzyc takie ogolne zwiazane ze sztuka, muzyka i filmem? Istnieje na przyklad forum o gotowaniu, istnieje w dziale "KObiety", no a kobiety to rowniez czytelniczki i widzowie, ktorzy maja wiele do powiedzenia na ten temat. Mysle, ze sprawiloby to radosc wielu uzytkowniczkom wizazu znudzonym watkami o urodzie i dokopujacym sie konkretnych tematow, a tez podniosl by sie poziom ogolny wizazu. Tylko nie bic. ![]()
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Prosba o stworzenie forum o filmie, muzyce i sztuce
A to forum?
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=54 Możemy ewentualnie przenieść Intymne pod plotkowe, żeby nie raziła różnica tematów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzisz Zlo, "dusznym" mieszaja sie Chmielewska i Musierowicz z obgryzaniem paznokci, czy dylematem niemoznosci dorownania Jessice Albie. Intymne czesto mieszaja sie z plotkowymi, ale na to sie nie poradzi. Natomiast sztuka to sztuka i wplatana w obgryzanie paznokci razi i powoduje problem z dokopaniem sie do konkretnego tematu. Ja ustaje za przemysleniem sprawy z Twojej i Agi strony. Potem poprzenosic tematy o filmie i muzyce na nowe forum, a reszta sama sie rozwinie. Natomiast nie mam pojecia czy stwarza to duzy problem pod wzgledem informatycznym ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Licze, ze Zlos i Aga przemysla sprawe i stwierdza rowniez, ze to niezly pomysl. W koncu wszyscy dbamy o dobro i rozwoj naszego wizazu, co by sie udoskonal i bysmy jeszcze bardziej z niego dumni byli ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Na razie nie jestem przekonana do pomysłu. Jak widzę, nie do końca takie rozczłonowanie forum się sprawdza. Na przykład ostatnio otwarte "Samopomoc wizażowa" - plaża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co widzę to na plotkowym jest sonda w sprawie kolejnego nowego forum ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Raróg
|
A jest
![]() Chociażby po to, żeby poznać zdanie innych - to chyba właściwy początek (i być może koniec ![]() Natomiast co do filmu i muzyki - byłoby fajnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko szczerze powiedziawszy to coraz większa ilość podforów na plotkowym sprawia,że zawsze jak się wchodziło to było już widać pierwsze tematy jakie są na forum,a teraz trzeba sobie do dołu zjechać.Wg mnie te fora trochę miejsca zajmują,tak wizualnie.Ale to tylko takie moje luźne przemyślenia ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Poczekamy co powiedzą inni i się zobaczy. W końcu mamy tę demokrację
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raróg
|
Ja wchodzę na forum i klikam w "Nowe posty" - i mam wszystkie nowe w jednym ciągu
![]() Wracając do tematu - marzy mi się (i nie tylko mi jak widać) taki kącik dla zwierzów. Zawsze warto spróbować i pomarudzić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem za takim forum o sztuce. dobrze by bylo miec jedno miejsce, w ktorym wlasnie mozna by podyskutowac na ambitniejsze tematy, a nie przekopywac plotkowe albo co w duszy gra. ale juz nic nie pisze, bo moejpprzedniczki wszystko swietnie ujely
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raróg
|
Pamiętam parę wątków o obrazach, dziewczyny zamieszczały piękne zdjęcia, szkoda, że to się zagubiło gdzieś w czeluściach. I wiersze - te co jakiś czas jeszcze wypłyną
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Tematyka rzeczywiście jest dosyć kontrastowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Tylko, że my nie chcemy drugiej Oceniajki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
to może a od siebie coś dorzucę. Myślę, że tworzenie nowego podforum mijałoby się z ideą powstania Oceniajki, która jest stworzona po to, żeby się wymieniac spostrzeżeniami na temat filmów, książek, wierszy. Zawsze też można poprosić Tomka, o stworzenie forum "sztuka".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
no właśnie o takie forum "sztuka", w szerokim pojęciu tejże, nam mniej więcej chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
no tak, ale mi bardziej o chodzi o to, żeby na Oceniajce utworzyć forum "sztuka" dot. m.in. malarstwa itp, Wam bardziej zależy na utworzeniu tego podforum jako częśc Wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Część wątków bywa z pogranicza Ginekologii i Intymnie, sama nie wiem co z nimi robić ![]() ![]() Część jest o seksie, ale część zupełnie nie - raczej o związkach, problemach itp. Cóż, decyzję pozostawiam "górze" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast co do sztuki jestem przekonana, a posty dziewczyn utwierdzily mnie w tym. Zreszta na poczatek dobrze by bylo poprzerzucac istniejace juz watki na plotkowym czy dusznym zwiazane z muzyka czy filmem. Wydaje mi sie, ze szybko by sie rozwinelo. I tak jak napisala lilithin, dobrze by bylo miec po prostu jedno miejsce, w ktorym wlasnie mozna by podyskutowac na ambitniejsze tematy, a nie przekopywac i przekopywac plotkowe... ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Jestem całym serduchem za , aby Wizaż nieco "dosztukować"
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a http://www.oceniaj.net/forum/index.php ?
Wydaje mi sie, ze nie ma sensu dokladac podobnego forum (sztuka, filmy itp.) kiedy istnieje taka "siostrzana" strona jak oceniaj.net. Ewentualnie jak tak bardzo chcecie sztuki (wernisaże itp.) to może tam utworzyć jakis specjalny poswiecony temu dział?
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Raróg
|
Wyciągam.
Są jakieś szanse na podforum o naszych pupilach?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raróg
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Na razie jestem na "nie" Ale to nie jest moje ostateczne zdanie. Poczekam, aż więcej użytkowników wypowie się na temat forum o kulturze i, o zwierzakach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podforum o sztuce, myślę, że www.oceniaj.net zupełnie wystarcza. Szkoda tylko, że tam takie pustki. Ale tu właśnie mają pole do popisu dziewczyny proszące o podforum o kulturze. ![]() ![]() A już zupełnie nie widzę sensu tworzenia podforum o zwierzakach. Mimo, że zwierzęta uwielbiam. Fachowe porady łatwiej będzie uzyskać na jakiś specjalistyczny forach zwierzakowych. A powymieniać się fotkami, anegdotkami o naszych zwierzakach może na Plotkowym. Intymne może rzeczywiście lepiej pod Plotkowe przenieść. Jak powstało Duszne wydawało mi się, że własnie miało być do "głębszych" spraw, bardziej "uduchowionych". I to Intymne średnio tam pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raróg
|
Dziękuję AgaZ
![]() Może by oba wątki podkleić gdzieś na górze? Bo ciągle spadają, a tak byłyby bardziej widoczne i może więcej osób by się wypowiedziało...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.