![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowe podforum
Jako fanka Kotów i innych miłych zwierzątek chciałabym zwrócic sie z prośbą o rozważenie czy nie warto otwożyć nowego podforum!
jako poparcie tego wniosku pragnę przedstawić ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102092 !!! prosimy Was o rozważenie tego! ![]() ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe podforum
Przylecialam, przylecialam, pcham się, pcham się
![]() A ja np. kocham kiciusie i nie chcę tego podforum. A sonda w której wzięło udział 174 jak dotąd Wizażan (w tym 123 - bo zauważam to, owszem) na: ''tak'' - jest moim zdaniem - niemiarodajna. Powołuję się bezczelnie na opinię Zło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wystarczy już?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() No i w końcu ktoś mnie kopytkiem wskazał ![]() Dobra, dobra, spływam flubberem i przeciskam się pod szparą w drzwiach ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raróg
|
Na plotkowym takie wątki szybko się gubią, a szkoda, bo większość byłaby naprawdę przydatna. Na "Dom i ogród" też się pojawiają, a mogłyby być w jednym miejscu. Prawie każda z nas ma jakieś zwierzę, lubimy się nimi pochwalić, mamy też z nimi problemy, czy taki kącik dla nich aż tak bardzo by przeszkadzał?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Popieram wszystkie użytkowniczki, które chcą to podforum ![]() Duzo takich wątków się plata i mozna by było wypowiadać sie na temat chorób, zycia, przeżyć zwierzątek, itp. Wpadłam tez na pomysł aby opiekunem tego podforum był weterynarz ![]() Dlaczego nie chcecie się zgodzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Musi zdecydować wiekszość. Jestem tego świadoma.
No a przede wszystkim Góra. Mój głos jest cząstkowy - a że jest negatywny..? Nie chcę kolejnego podforum. Już pisałam czemu. A co do weterynarza - trzeba by znaleźć ''chętnego''. Pufff. Znikam ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Raróg
|
Na "tak" czy "nie" są już wypowiedzi w wątku z sondą
![]() Myślę, że Agnieszka założyła temat tutaj głównie po to, by poznać wreszcie zdanie szefostwa. Weterynarz - nie jest złym pomysłem, ale czy znajdzie się chętny i do tego wet z prawdziwego powołania ![]() Żeby nie było, że jestem przeciw temu. Tylko boję się już cokolwiek proponować, bo i tak to nigdy nie wypala z mojej inwencji (prócz emotki pazurkowej ![]() ![]() Pzdr!
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raróg
|
Przechodziły pomysły z o wiele mniejszym poparciem.
A Multi Cultural dla przykładu rzeczywiście aż kipi od wątków. "Zrób to sama" też jakoś może mieć cztery podfora. Kiedyś rzuciłam pomysł o podforum dotyczącym domu itp, uznano za kiepski pomysł, potem nagle się pojawiło i juz nie było kiepskim pomysłem. Widać nie ja powinnam zakładać kolejną sondę. Tylko proszę nie brać mi za złe tego, co piszę, nie mam zamiaru czepiać się niczego i nic mi nie przeszkadza, rzucam sobie tylko luźno przykładami.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz czekamy ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raróg
|
Eee, zaraz tam z mapą...
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Rzeczywiscie Laura ma racje.
Multi cultural nie jest wyjatkowo rozrosnietym podforum a jednak jest. Dlaczegoby mialo nie byc w takim razie forum o zwierzakach? Jezeli jedo forum tego nie zmienilo Wizazu na gorsze to te rowniez tego nie zrobi. Jezeli jedni maja swoj kącik w watku Multi Cultura to dlaczego nie moga go miec milosnicy zwierzat? Po watku odnosnie zalozenia tego forum widac,ze jest wsrod nas wielu milosnikow czworonogow i wiele osob ucieszyl pomysl zalozenia takiego forum. O tym czy warto zdecyduje oczywiscie Aga Z. Jezeli pomysl ten nie przejdzie -trudno. Bedziemy zakladac poprostu watki na temat czworonogow. Ale jednak Aga Z cos juz pisala na tebn temat http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...47&postcount=6 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mi nie przeszkadza kazde nowo zakladane podforum, czy to o paznokciach, czy o decoupage, czy o gotowaniu. Jesli nie mam takiej potrzeby, to po prostu nie zagladam tam. Nie rozumiem tutaj stanowiska przeciwniczek podforum o zwierzetach. Czy wobec tego, skoro nie korzystam z podforum Druty, igla i szydelko , powinnam apelowac o jego zamkniecie, bo (parafrazujac tutaj pewne wypowiedzi przeciwniczek) nie widze zadnej pasji w dzierganiu, choc podziwiam ludzi tym zajmujacych sie i ich wyroby? A jak ma sie w ogole owo dzierganie do wizazu? Jak piesc do nosa!
![]() Zdecydowana wiekszosc oczekuje nowego podforum. Uwazam, iz sonda daje miarodajny wynik: na jedna przeciwniczke przypadaja az 3 zwolenniczki. Zatem czekamy cierpliwie na decyzje Szefostwa ![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-04-15 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie problem był z kolejnymi wątkami w forum - hej, zobaczcie moje kolejne nowe kolczyki. Było tego za dużo. Rozumiałam jedno, dwa podfora - ale 4..? I zrobiono jeden wielki porządek. I teraz wszystko jest w osobnym pokoiku.
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc... Jestem przeciwna.
Dlaczego? Bo z pewnością istnieją tysiące stron (forów) internetowych, poświęconych kotom, psom, szczurkom też ![]() Czy nie można się więc przenieść tam?... Na fora tematyczne? ![]() Pozostańmy przy tej (i tak dość zawrotnej ![]() Takie jest moje skromne zdanie. Skromne zdanie osoby, która powoli zaczyna się na Wizażu gubić ![]()
#19 | |
Raróg
|
Inne strony o gotowaniu, szydełkowaniu, obych językach itp. też są
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakby każdy hobbysta chciał mieć podforum o swojej małej miłości, to by się dopiero porobiło ![]()
![]() |
#21 | |
Raróg
|
A te wszystkie głosy to nic?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Twoje argumenty w ogole do mnie nie trafiaja.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Przykro mi, ale to nie są argumenty do otwarcia podforum.
![]() p.s. Mam kota i nie uważam, że opieka nad zwierzakiem jest kobiecą domeną. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raróg
|
W takim razie jak miałyśmy to zrozumieć: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...47&postcount=6
![]() I co byłoby odpowiednim argumentem, prócz tego wszystkiego, co napisałyśmy w wątkach?
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Wiec dlaczego AgaZ pisala ze juz niedlugo jednak te forum bedzie?
Obiecanki cacanki? |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dobijają mnie kolejne podfora.
Czuję się jakbym poszła na wesele, i zamiast siedzieć przy ''jednym stole ze wszystkimi'' - musiała bujać się pomiędzy mnogą ilością malutkich stolików, aby móc swobodnie z kimś porozmawiać. To takie amerykańskie - panna młoda gdzieś 500 metrów w przodzie - szukajmy jej. Porządek, porządek, porządek przede wszystkim ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Przyznam, ze poczulam sie zawiedziona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S dobiliście mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie rozmawiać na plotkowym, jak będziemy wciąż tworzyć nowe podfora, to plotkowe zostanie tylko z wątkami redakcyjnymi, których i tak nikt nie czyta (prócz ich autorów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.