![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam perfum za perfumy.
nieaktualne
Mogę zrobic odlewkę 200 ml SCHWARZKOPF BONACURE MASKA REGENERACYJNA do włosów suchych - za coś fajnego. lub 100 ml Bonacure Hairtherapy - maska nawilżająca do wł. suchych ,naturalnie kręconych - Obie bardzo dobre. -Gucci Rush - bez kilku psików - 30 ml -Cerruti Image Woman - 23/50 edt w pudełeczku -Wish edp 75ml ubytek ok. 20 ml - tylko na coś ,co bardzo mi się spodoba.[/SIZE] Tylko na inne zapachy. -Chciałbym wymienić czarną,raz założoną i raz upraną ( ręcznie w Perle)czarną bluzkę Calvina Kleina. Niestety nie mam aparatu ,więc spróbuję ją opisać. Rozmiar M - wg.mnie dobra i na S . Owalny,spory dekold. Na piersi biały nadruk " Calvin Klain",rękawy 3/4.Dopasowuje się do sylwetki,rozciągliwa - taka troche jak body - bardzo sexi... skład 95% cotton,5 % elastine. Bardzo fajna.MAm jeszcze od niej metkę z hologramem. Wymienię na jakiś zapach,albo kosmetyk. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-05-25 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam perfum za perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poziomko,przeglądałm Twój wątek kilka razy i miałm właściwie Cię zapytać czym się różni Twoja woda Diora Miss Dior Cherie od tej ,która jest w szerszych,niższych butelkach z kokardą? Nie wiem czy chcę się rozstać z Allure .to wyjątkowy zapach.A znasz Donne Karan ,tzn ten zapach który mam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu masz przykładowe linki (np. do Lumiere.pl, która jest jak najbardziej pewną perfumerią) http://www.lumiere.pl/product_info.p...owo------.html http://www.fragrancesandcosmetics.co...Name=Ladies%20 Fragrance&letter=m&ProdLi neLangName=Miss+Dior+Cher ie&Page=1 http://www.promesse.pl/christian_dio...herie/330.html Pomyśl, Gosiaczku, bo z DC podobał mi się tylko Black Cashmere ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-04-17 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu,
Za Allure moglabym zaproponowac: - Cacharel Lou Lou ok 10 ml z 30 - Fendi Fantasia ok. 15 ml z 75 - Gucci Eau de Gucci 48 z 50 ml - odlewke Annick Goutal L'Eau d'Hadrien - odlewke Laury Biagiotti Romy Jesli jakas kombinacja moglaby Cie zainteresowac daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Która dziewczynka chce Coco Mademoiselle?
Mam do wydania Coco Madem. Nie zostało jej wiele ok. 15-20 ml /100
Jest to wersja edp - tester bez korka.Barrrrdzo trwały i oczywiście orginalny.Oddam tylko za inny zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Weroniko.Czy ta Escada z Twojego wątku jest podobna do Escady Magnetism?Czy słodsza?Czy ewentualnie wymieniłabyś się na obie Twoje wody za MDS?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hmmm szczerze to nie wiem jak pachnie magnetism wiec nie chcialabym cie wprowadzać w bład, na pewno jest to dosyc slodki zapach
jesli bylabys zainteresowana to moge oddac oba - twojego jest przeciez duzo wiecej ewentualnie moge jeszce zaproponowac ci odlewke flowerbomb - ilosc do uzgodnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Tommy Hilfiger, T-girl, ok 15-20ml z 50
*Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml Weroniko ,czy te pojemności są aktualne?Nie znam żadnego z tych zapachów,ale przewaznie biorę w ciemno ...a potem wymieniam. Rozumiem,że odlewka Flowerbomb to alternatywa dla tych dwóch? Jaką odlewke Flow. mogłabym dostać za moją wode Diora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.