|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumynieaktualne - Coco Chanel (czarna) edt -50 ml ,ubytek 1,5 cm. Rozważam wymianę,ale nie jestem przekonana (ułamany kawałek korka,ale mam ten fragment,jest pudełko) - Insolence edt ok.25/30 -nieaktualne -Brit Sheer - edt 28/30ml-wycofany - Coco Mademoiselle edp odlewka ok.7/10 ml - Poeme Lancome ok.8-9/30 ml edp - JPG Classique - edp w olejku (kulka) pojemność wyjściowa 20 ml ,zostało ok. 4 ml. Bardzo wydajne,nawet ta pojemność starczy na długo-zapewniam. Wszystkich zapachów czasem używam,więc pojemnosci mogą się zmniejszyć Błyszczyk Bobby Brown -używany Doskonałe korektory Lancome Palette Pro . KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=476 Mocno używane,ale megawydajne.Na fotce nie widać dokładnie stanu zużycia,ale zostało 10% morelki,ok. 30-40% zielonego i40% rózu.Kasetka podrapana z duzym ,fajnym lusterkiem . Lakiery Astor użyte 2 razy świeże Dwie świetne encyklopedie Larousse dla dzieci -twarde oprawy,śmieszne ilustracje .Stan bdb- Zalecane dla dzieci 4-7/8 lat .Moi synowie już wyrośli,ale polecam serdecznie bo uwielbiali oglądać je i czytać . Szukam : Innocenta NR edp, Cinema, Allure edt Chanel Chance prof.kosmetyków do włosów suchych farbowanych Wszystkie moje perfumy bardzo lubię i choć kuszą zmiany to będę wybredna za co z góry przepraszam.Na jednej z fotek zaplątała mi się Dolce Vita,ale ona raczej nie jest do wymiany.Raczej... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-04-27 o 22:36 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy
[quote=Gosia197;7069057]Witam! Wymienię:
Poeme edp -30 ml zostało ok. 10 (na fotce) JPG Classique - edp w olejku (kulka) pojemność wyjściowa 20 ml ,zostało ok. 4-5 ml. Bardzo wydajne,nawet ta pojemność starczy na długo-zapewniam Insolence [/quote Coś u mnie??
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nowe Cerutti 1881, 30 ml. Masz coś może z moich poszukiwanych perfum z podpisu ?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A ten to jaki zapach ?
Emporio Armani She (klasyczne ) edp -ok. 60/100 ml Coś go chyba nie znalazłam w KWC ?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=343 to ten |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
No,tak ..będę miała problem z tym JPG
.Nie wiem czy używałas (pewnie tak) perfum w olejku.Wydaje mi się ,że ich pojemności właściwie nie powinno się porównywać do pojemności "zwykłych" perfum.Ja kupiłam ten zapach używany ,było ok.8 ml napewno mniej niż pół buteleczki.Przemilczę cenę,bo poprostu musiałam je miec i koniec.Nie żałowałam ich sobie, już zdążyły mi się trochę znudzić a ubyło -4 ml tego olejku.Dalej bardzo,bardzo mi się podobają i nie wiem dlaczego je wystawiłam na wymianę.Zmiany,zmiany. Do odlewek mam niechęć,zwłaszcza tych bez atomizerów między innymi dzięki Tobie,nie wiem czy pamiętasz nasza wymianę zdań na temat odlewek , byłam wtedy początkującą wizażanką.Dziś przyznaję Ci rację... |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy dla poznanek to ja odlewajki chetnie, chetnie... natomiast do globalnego uzywania juz nieee. Moze jakis laszek? Tylko Ty jestes szczuply szczypior a ja mam troche otluszczenia w rozm. 38 jestem i powyzej....
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
To ja spróbuję - może jakieś miniatury z mojego wątku, Deep Red, bądź inne zapachy o mniejszej pojemności za JPG Classique ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, no mam jeszcze Pure Woman Bananiego kilka ml., Sea &Sun in Cadaques Dalego kilka ml., 13/15 ml. Life by Esprit, ale pewnie Cię to nie zainteresuje
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
No trudno, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

Pozdrawiam!
I jak bedzie z Amor Amor?