![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy i kolorówka - wysoka półka :Guerlein,Dior, Lancome
Nieaktualne
![]() Guerlain Meteoryty Mythic- pochodzą z przemiłej wymiany ze Sleepy,ale są dla mnie troche za jasne- wymienię chetnie na 02 lub 03 lub perfumy J. Lopez Glow after Dark-edt 100 ml bez 3 psikow + balsam 75 ml z drobinkami dwa razy użyty - chetnie na Ange ou Demon lub Miracle Forever Coty L'aimant - 15 ml,ubytek 1 psik. Anglomania ok.15/30 edp z pudełkiem - nie ma Amarige edt - 50 ml z ubytkiem na fotce Lancome, Poudre Majeur Excellence Libre (Puder sypki) ok. 1/3 z 20 g -odcień 02 perle rosee - chętnie wymienię na puder prasowany w ciepłej tonacji - nie ma CHRISTIAN DIOR **STREET CHIC DIOR**2 COMPACT LIPSTICKS 390 MIDTOWN BRANSOLETKA ZAPINANA NA ZATRZASKI Z METALOWYM PUZDRERKIEM ,W KTÓRYM SĄ DWIE POMADKI I MINI PĘDZELEK z PIERWOTNEJ POJEMNOŚCI 1,4 G POZOSTAŁO OK 70% Niestety kolory na fotce sa nieco przekłamane,zwlaszcza ten dolny. Faktycznie ma łagodniejszy odcień,nie aż tak czerwony Mexx Wild edt - ok. 15/40 ml [FONT=Tahoma]YSL Teint Compact Hydra Feel - abber 5 - 8,5 g.w pięknym,złotym pudełeczku - kasetce z lusterkiem ,raz użyty - wymieniony Mexx i YSL są wlasnością mojej koleżanki .Szuka ona pudru prasowanego Shiseido do normalnej karnacji lub innego, perfum ( słodkich) lub cieni do oczu. [/font]Szukam jak zwykle przede wszystkim perfum Chanel , oraz odżywki/maski Loreal absolut repair,matrix ( przez ciekawość) - do włosow farbowanych,suchych Nie ma Escadę Magnetic Beat Prada I love love Terracotta Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-10-08 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy i kolorówka - wysoka półka :Guerlein,Dior, Lancome
Lancome, Poudre Majeur Excellence Libre (Puder sypki) ponad połowa
z 20 g bez sitka i gąbki ( nie wiem,czy sitko w ogóle bywa w tych pudrach ) -odcień 02 perle rosee - Terracotta dla blondynek - ubytek ok. 10 %- trudno mi określić z pudełkiem cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Niestety,interesują mnie głownie perfumy a nie widze ich u Ciebie. Za kolorówkę dziękuję,bo nie używam jej zbyt dużo a to co potrzebuje mam.
Może masz jakies perfumy poza wątkiem?? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-09-08 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
nie niestety nic juz nie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I tak się z nim kłócę o zapachy,bo wszystkie go duszą,są ciężkie i pachną jak dla starych bab - tak mówi ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz,zastanawiam się bo prowadzę negocjacje z kilkoma dziewczynami. A Le Feu - nie da rady?mogłabym dorzucić np te pomadki Diora
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-09-03 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
zastanowilas sie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dior Pro cheeks kolor 815, prawie nowy - co to za cudo bo nie znam...? Możesz wkleić fotkę,jaki to odcień? Czy meteoryty są aktualne? Niestety nie znam tego koloru ,jest bardzo jasny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to to ![]() a meteory nieaktualne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mam mieszankę meteorytów: pudełko po glitterinsach, w środku kulki bordowe i ecru-szampańskie z meteorytów welurowych (limitowanka z zimy zeszłej lub 2 lata temu, nie pamiętam), kulki srebrzyste i białe z glitteringów. wieczorem mogę wstawić zdjęcie ale tylko robione telefonem więc takie raczej orientacyjne. Ilość kulek również podam wieczorem, ale nie jest ich więcej niż 20 czyli ok 1/3 opakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.