![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mania Armani,Inglot AMC, lakier MAC,Dior, Lauder, Clinique podkład,Lancome maska,OI
Nieaktualne, zapraszam do nowego wątku
Witam ! Mam do wymiany: nie ma - tym kolorkiem CLINIQUE FRESH BLOOM - peony pełnowymiarowy ,świeży ,kilka razy użyty- tylko na perfumy ALIEN- próbki 3x1,5 ml - nówki w pudełeczkach - wymienione Insolence edt ok.13/30 ml z pudełkiem, będę wybredna ![]() Inglot AMC nr 85 - puder rozświetlający, ubytek malutki - dla mnie zbyt jasny - nie ma ,leci do Soso Diorskin Compact - testerek kolor: 400 opalony beż , Poj. 3 gr - leci do Itaki Opakowanie po prasowanych pryzmach (puder)- pudełeczko w bdb stanie z pędzelkiem,może ktoś potrzebuje do wkładu Mania Armaniego - wymieniona( biała) Estee Lauder, Lucidity 03 Medium - odsypka , ponad 1 łyżka stołowa (sprawdze jeszcze) OI -5 ml zostało ok.1/3 (z pudełkiem) -wymieniona GUERLAIN Terracotta Bronzing Powder - pełnowymiarowa,zostało ok. 1/3 może więcej.Niestety starły się napisy pod pudełeczkiem i nie wiem który to numer,ale nie jest bardzo ciemna Lancome Purifing Mineral Mask with white clay - Pure Empreinte Masque 50 ml zostało ok.45 % Maseczka z białej glinki Clinique Supermoisture Makeup - 04 ivory próbki 6 x 1,5 ml wymienione Nivea DNAge Serum na szyję i dekolt z aktywnym kwasem foliowym 150 ml uzyte 3-4 razy na szyję. - leci do Itaki - Dove summer glow normal & dark - samoopalacz użyty ze 4 razy na twarz - 50 ml - Balsam Johnson 24 godzinne nawilżanie 400 ml ,ubytek 10% - Odżywka nowa Loreal z mleczkiem pszczelim uzyta 2 razy Piękny sweter w kolorze mlecznej czekolady - M ZOUL Skład: 38% Moher, 31 % akryl, 30 % nylon, 1 % spandex Szeroki golf mozna wywinąć na ramiona lub fantazyjnie ułozyć. Stan idealny. Szukam : - maski Loreal Age densiforse omega 6 - kryształkow Alfaparf - perfum ,m.in. NOA edt Zdjęcia w starym wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-03-09 o 16:25 Powód: dokładka, aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mania Armani,Inglot AMC, lakier MAC,Dior, Lauder, Clinique podkład,Lancome mask
Inglot AMC nr 85 - puder rozświetlający, ubytek malutki - dla mnie zbyt jasny Clinique Supermoisture Makeup - 04 ivory próbki 6 x 1,5 ml Coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mania Armani,Inglot AMC, lakier MAC,Dior, Lauder, Clinique podkład,Lancome mask
Gosia podoba mi sie GUERLAIN Terracotta Bronzing Powder i odsypka Lucidity, moglabys mi podac ktora to Terracotta na KWC? i czy jest szansa na zdjecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Terracota ma niestety starte napisy i nie dowiem się który to odcień. Nie jest bardzo ciemna.
Zdjęcie jest w starym wątku do którego link jest na dole w tym wątku ![]() ten fluid jest bardzo ciemny? Szukałam tego odcienia na stronie Estee L.,ale nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
napewno jest do opalonej cery, wydaje mi sie ze to najciemniejszy dostepny na rynku polskim. najlepiej jak sprawdzisz w perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
małgosiu mam pryzmy 03 caramel sweet sypkie około połowy może chciałabyś je z insolence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, czy znajdziesz coś u mnie za Insolence?
![]() |
#19 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Diorskin Compact - testerek kolor: 400 opalony beż , Poj. 3 gr Estee Lauder, Lucidity 03 Medium - odsypka , ponad 1 łyżka stołowa (sprawdze jeszcze) GUERLAIN Terracotta Bronzing Powder - pełnowymiarowa,zostało ok. 1/3 może więcej.Niestety starły się napisy pod pudełeczkiem i nie wiem który to numer,ale nie jest bardzo ciemna
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
No witam kadrę pedagogiczną ;-) Nie bardzo ciemne, a jeśli by sie takie okazały, to wystarczy zakleić taśmą jedną dziurkę z najciemniejszym odcieniem i już są jaśniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam,może masz coś poza wątkiem?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
A czego konkretnie szukasz? Pozatym mogę zrobić próbki lub odlewki (mniejsze bądź większe) kilku posiadanych przezemnie perfum
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a nic innego nie zwróciło Twojej uwagi? bo ten róż to prawie nówka i jest wart właściwie tyle co 30ml Insolence z perfumerii
![]()
![]() |
#29 |
|
Deep Red, Euphoria, Miss dior cherie, Emotion (pierre cardin), l'eau de sephora i 2 z oriflame: divine i eclat
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.